Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

QUOTE(SandraRupke @ 2011 01 03, 19:25)
Labutis,
noriu visas pasveikinti su sventemis ir prisijungti prie jusu burio.
Esu bendruomenes slaugytoja, nors turiu ir bendrosios praktikos slaugytojos licencija. Noreciau isilieti i jusu buri, manau smagu susirasti tos pacios profesijos atstoviu ir pabendrauti  ax.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Musu tema labai apmirusi paskutiniu metu,bet cia turbut del svenciu,tuoj visos sugris i normalu ritma ir galbut dazniau aopsilankys temoje. Kur jus visos prapuolet,atsiliepkit,kaip sventes praleidot,pasidalinkit ispudziais.
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2011 01 03, 22:25)
Labutis,
noriu visas pasveikinti su sventemis ir prisijungti prie jusu burio.
Esu bendruomenes slaugytoja, nors turiu ir bendrosios praktikos slaugytojos licencija. Noreciau isilieti i jusu buri, manau smagu susirasti tos pacios profesijos atstoviu ir pabendrauti  ax.gif

sveika prisijungusi,malonu kai musu burys pleciasi....... 4u.gif parasyk daugiau apie save,mes cia smalsios.... ax.gif
QUOTE(vasareuk @ 2011 01 03, 22:51)
Sveika prisijungusi 4u.gif Musu tema labai apmirusi paskutiniu metu,bet cia turbut del svenciu,tuoj visos sugris i normalu ritma ir galbut dazniau aopsilankys temoje. Kur jus visos prapuolet,atsiliepkit,kaip sventes praleidot,pasidalinkit ispudziais.

Atsiliepiu pioneer.gif
pirmiausiai tai su Naujais Metais visas....... newyear.gif
sventes praejo ramiai,su tevais ir giminemis,naujus sutikom su mergaitem namuose...
Tik antra nauju metu diena teko vesti savo viresnele i ligonine,nes buvo labai panasus simptomai i meningita(labai stiprus galvos skausmas,temperatura,pykinimas,didelis silpnumas ir t.t) bet aciu dievui viskas baigesi gerai,nieko rimto nerado ir paleido namo,dabar jau jaucias kaip nieko nebuta...... karsta.gif
Atsakyti
Labutis,
as esu is Pasvalio. Baigiau Panevezio A.Domaseviciaus aukstesniaja medicinos mokykla, igyjau bendrosios praktikos slaugytojos specialybe. Tada baigiau Panevezio kolegija, igyjau bendruomenes slaugytojos specializacija. Veliau baigiau KMU neakivaizdines slaugos bakalauro studijas. Pries iseinant vaiko auginimo atostogu dirbau poliklinikoje slaugos ir socialiniu paslaugu organizatore. Siuo metu auginu sunu. Net nezinau ka dar apie save parasyti, gal klauskite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2011 01 04, 17:08)
Labutis,
as esu is Pasvalio. Baigiau Panevezio A.Domaseviciaus aukstesniaja medicinos mokykla, igyjau bendrosios praktikos slaugytojos specialybe. Tada baigiau Panevezio kolegija, igyjau bendruomenes slaugytojos specializacija. Veliau baigiau KMU neakivaizdines slaugos bakalauro studijas. Pries iseinant vaiko auginimo atostogu dirbau poliklinikoje slaugos ir socialiniu paslaugu organizatore. Siuo metu auginu sunu. Net nezinau ka dar apie save parasyti, gal klauskite  blush2.gif

o saunuole,nemiegi,vis kasko sieki....... thumbup.gif
o kaip leliukas auga,kada planuoji grizti darbuka?
Atsakyti
Sveikos sulaukusios Naujų metų. Visapusiškos sėkmės visoms mergaitėms newyear.gif
Na, tai kaip gyvenat draugės?
Aš tai visus naujuosius pragulėjau lovoj, nes pasigavau gripą, tai tik šiandien galva truputį praskaidrėjo. doh.gif
Matau naujų sesyčių pas mus apsilankė. Tai sveika prisijungus į mūsų ne itin gausų būrį. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 01 05, 12:20)
o saunuole,nemiegi,vis kasko sieki....... thumbup.gif
o kaip leliukas auga,kada planuoji grizti darbuka?

Na dabar truputi atsipuciau, tikriausiai ilgesniam laikui smile.gif Nes pas mus slaugytoja su magistru tikrai nereikalinga, o investuoti pinigai neatsipirks schmoll.gif Po baigimo net nepasveikino. O kita kolega, kuris irgi baige pasveikino. Tai truputi abidna buvo. Bet kaip supratau isizeide, kad i dekreta ruosiuosi. Na ir tegu, nesuku del to galvos biggrin.gif
Mazylis auga gerai, judrus labai. Smagu wub.gif I darba planuoju grizti kai mazyliui sueis 2 metai. Tai kai taip greit tas laikas bega nebedaug cia ir liko ax.gif Tik neaisku kaip ten bus kai grisiu, ar i tas pacias pareigas ar kitur kur. Nes kai ligoniu kasos finansavima mazina, mano etatas nebeapsimoka. Na tik tiek, kad zinau jog darbo vieta liks. Nes kai pas mus didelio pasirinkimo nera.
Atsakyti
Sveikutes visos,
Tikrai jau Nauji metai, sveikinimai visoms mamytems sesytems:), linkiu kurybiskumo, kantrybes darbuose, aisku sveikatos stipriausiausios!!!
Taip pat sveika prisijungus nauja mamyte, linkiu stiprybes griztant nors dar ne greit i darba, neprarast optimizmo....
Papildyta:
QUOTE(Fergie @ 2011 01 05, 14:20)
Sveikos sulaukusios Naujų metų. Visapusiškos sėkmės visoms mergaitėms   newyear.gif
Na, tai kaip gyvenat draugės?
Aš tai visus naujuosius pragulėjau lovoj, nes pasigavau gripą, tai tik šiandien galva truputį praskaidrėjo. doh.gif
Matau naujų sesyčių pas mus apsilankė. Tai sveika prisijungus į mūsų ne itin gausų būrį. lotuliukas.gif

Linkiu sveikateles:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitute79: 06 sausio 2011 - 19:41
Sveikos sesytes biggrin.gif . Sveikinu visas su sventem, linkiu Naujais metais stiprybes, daug gerai apmokamu darbu ir ramybes seimuose 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sveika prisijungus SandraRupke mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Panos, kaip jūs manot, ar daryti lietuviškos, bendrosios praktikos licencijos vertimą į anglų kalbą?
Sniege, kaip tavo reikalai su išvažiavimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 07 sausio 2011 - 16:48
QUOTE(Fergie @ 2011 01 07, 18:47)
Sveikos.
Panos, kaip jūs manot, ar daryti lietuviškos, bendrosios praktikos licencijos vertimą į anglų kalbą?

Licenzija issiversk butinai,tau jos reikes mirksiukas.gif
O pas mane kol kas naujienu nera,bet pradedu jau po truputi ieskotis darbo,gal net pradziai vaziuociau ir kokios babulkos pasziuret,kad kalba geriau pramikciau,zodziu noriu greiciau isvaziuoti.......Nes darbe pas mus toks sudas......baigia mane suesti uz tai kad vaikai daznai serga,o po nauju metu paskambino ir pasiule pereiti i kita skyriu,tipo dave suprasti kad nesdinciaus greiciau......Zodziu taip skaudu pasidare,kai galejau dirbti tai ariau uz visus ir uz daktarus ir net kartais uz vedeja.....o dabar kai vaikas rimtai suserga ir paimu biuleteni,tai kaskokia valkata padaro,vos ne jauciuosi pravaikstas daranti.....zodziu net kojos kelti nebesinori i darba,nezinau kaip iskesiu asten iki isvaziavimo.......... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 01 07, 21:01)
O pas mane kol kas naujienu nera,bet pradedu jau po truputi ieskotis darbo,gal net pradziai vaziuociau ir kokios babulkos pasziuret,kad kalba geriau pramikciau,zodziu noriu greiciau isvaziuoti.......Nes darbe pas mus toks sudas......baigia mane suesti uz tai kad vaikai daznai serga,o po nauju metu paskambino ir pasiule pereiti i kita skyriu,tipo dave suprasti kad nesdinciaus greiciau......Zodziu taip skaudu pasidare,kai galejau dirbti tai ariau uz visus ir uz daktarus ir net kartais uz vedeja.....o dabar kai vaikas rimtai suserga ir paimu biuleteni,tai kaskokia valkata padaro,vos ne jauciuosi pravaikstas daranti.....zodziu net kojos kelti nebesinori i darba,nezinau kaip iskesiu asten iki isvaziavimo.......... doh.gif

Labuk 4u.gif
Va toks elgesys labai izedzia schmoll.gif . Nieko gero neprisimena verysad.gif .
As tai irgi sedziu kol kas... bet juodai uzknyso jau toks darbas. Mama be darbo liko... jau kelis darbus pakeite, surasti tai ne problema bet visur po keleta menesiu atliginimo laukt reikia. Paskutini karta pries kaledas dave 50 litu vietoj 500 unsure.gif .
Sniege dabar Vokieciai daug darbu siulo... tik jie jau reikalauja kalbos ir sertifikato kad moki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpiosa: 08 sausio 2011 - 12:02
QUOTE(sniege_s @ 2011 01 07, 22:01)

Na negalvojau, kad taip buna, kokios ziaurios koleges, neduok Dieve, isivaizduoju tada koks nenoras i darba, kantrybes ir istvermes tau Sniege:)
Aš ta kartais pagalvoju, kad ir manes tas pats laukia, nors ir pati noriu kuo greiciau nesdintis, mokausi savarankiskai siek tiek norvegu kalbos, tai skyriui kai kazkas nugirdo, tai jau klausia kada cia jau vyksi, zodziu tikisi, kad kuo greiciau vieta laisva liktu.
Papildyta:
QUOTE(Fergie @ 2011 01 07, 17:47)
Sveikos.

Pritariu Sniegei ir plius notaro patvirtinta, nes as kazkada irgi buvau usidegus i UK, tai skambinausi i ta ju NMC, sake visus dokumentus reikia isversti ir patvirtinti notariskai: diploma, priedeli, visus kursus, pazymas ir su ta paraiska siusti jiems registruotu, bet aisku gal cia zydra su vasare geriau pakonsultuotu:)
Atsakyti