QUOTE(sniege_s @ 2011 01 07, 22:01)
Licenzija issiversk butinai,tau jos reikes
O pas mane kol kas naujienu nera,bet pradedu jau po truputi ieskotis darbo,gal net pradziai vaziuociau ir kokios babulkos pasziuret,kad kalba geriau pramikciau,zodziu noriu greiciau isvaziuoti.......Nes darbe pas mus toks sudas......baigia mane suesti uz tai kad vaikai daznai serga,o po nauju metu paskambino ir pasiule pereiti i kita skyriu,tipo dave suprasti kad nesdinciaus greiciau......Zodziu taip skaudu pasidare,kai galejau dirbti tai ariau uz visus ir uz daktarus ir net kartais uz vedeja.....o dabar kai vaikas rimtai suserga ir paimu biuleteni,tai kaskokia valkata padaro,vos ne jauciuosi pravaikstas daranti.....zodziu net kojos kelti nebesinori i darba,nezinau kaip iskesiu asten iki isvaziavimo..........
Na negalvojau, kad taip buna, kokios ziaurios koleges, neduok Dieve, isivaizduoju tada koks nenoras i darba, kantrybes ir istvermes tau Sniege:)
Aš ta kartais pagalvoju, kad ir manes tas pats laukia, nors ir pati noriu kuo greiciau nesdintis, mokausi savarankiskai siek tiek norvegu kalbos, tai skyriui kai kazkas nugirdo, tai jau klausia kada cia jau vyksi, zodziu tikisi, kad kuo greiciau vieta laisva liktu.
Papildyta:
QUOTE(Fergie @ 2011 01 07, 17:47)
Sveikos.
Panos, kaip jūs manot, ar daryti lietuviškos, bendrosios praktikos licencijos vertimą į anglų kalbą?
Sniege, kaip tavo reikalai su išvažiavimu?
Pritariu Sniegei ir plius notaro patvirtinta, nes as kazkada irgi buvau usidegus i UK, tai skambinausi i ta ju NMC, sake visus dokumentus reikia isversti ir patvirtinti notariskai: diploma, priedeli, visus kursus, pazymas ir su ta paraiska siusti jiems registruotu, bet aisku gal cia zydra su vasare geriau pakonsultuotu:)