Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

QUOTE(vasareuk @ 2011 01 11, 00:15)
Na man jokiu papildomu popireriu is mokyklos nereikejo.
Rekomendaciju reikia butinai dvieju- viena profesine, butinai is buvusios darbovietes,pageidautina,kad butu parasyta tiesioginio  virsininko,o kita charakterio-gali but parasyta draugo,buvusio mokytojo,kaimyno...na svarbu kad ne artimo giminaicio.

Ta prasme paskutinio ar nesvarbu gal ir is praeito darbo?
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2011 01 10, 23:18)
Ta prasme paskutinio ar nesvarbu gal ir is praeito darbo?

Nori,kad butu is paskutinio,nors gal galima ir rizikuoti su rekomendacija is pries tai buvusio darbo.Gal cia jie nelabai susigaudytu,nors kas cia juos zino g.gif
Na as turejau rekomendacijas is abieju darbu (Lt teko dirbti tik 2 vietose pries isvaziuojant).
Papildyta:
QUOTE(Fergie @ 2011 01 10, 17:47)

Į NMC siūsti vertimus su notaro patvirtinimais, bet ne originalus?
O kaip su mokesčiu už licenciją, ar pavedimą apie sumokėtą mokestį, kartu su visais dokumentais reikia siųsti?

Taip,reikia siusti notaro patvirtintas kopijas.
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 01 11, 00:25)
Nori,kad butu is paskutinio,nors gal galima ir rizikuoti su rekomendacija  is pries tai buvusio darbo.Gal cia jie nelabai susigaudytu,nors kas cia juos zino  g.gif
Na as turejau rekomendacijas is abieju darbu (Lt teko dirbti tik 2 vietose pries isvaziuojant).

Matai as nedaug 1,5 men dirbau vienoj vietoj, paskui 2 kitoj, po to 8 men 3 ir galiausiai dabartiniam darbe 2 mokslo metai.
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2011 01 10, 23:32)
Matai as nedaug 1,5 men dirbau vienoj vietoj, paskui 2 kitoj, po to 8 men 3 ir galiausiai dabartiniam darbe 2 mokslo metai.

Na tai prasyk rekomendacijos dabartinej darbovietej,nes ten reikia pazymet kiek metu jie tave pazysta tai 2 metai tikrai skambes solidziau nei 1,5 men ar 2 men. o del antros rekomendacijos tai paprasyk kokios bendradarbes,kad parasytu,patartina kad pazinotu tave bent kelis metus.
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 01 11, 00:42)
Na tai prasyk rekomendacijos dabartinej darbovietej,nes ten reikia pazymet kiek metu jie tave pazysta tai 2 metai tikrai skambes solidziau nei 1,5 men ar 2 men. o del antros rekomendacijos tai  paprasyk kokios bendradarbes,kad parasytu,patartina kad pazinotu tave bent kelis metus.

Na galiu prasyt savo gyd su kuria dirbau... tai buvo stomatologijos klinika. Aisku tiek daug mes nepazystamos... bet gi jie ne tikrins kiek tiksliai mes bendraujam. Cia kas liecia darbovietes o is drauges su kuria mokemes medicinkei tikrai problemu ne bus
Atsakyti
Sveikinu visas naujai prisijungusias 4u.gif
O kad temuke atgijo,koks supbruzdimas,visos ismauti susiruose popieriukus ir ziumadanus kraunasi....... lotuliukas.gif thumbup.gif

merginos ar zinot kad vokiska europos dalis savo darbo rinka atidaro nuo geguzes.....sukit ir i ta puse...... mirksiukas.gif biggrin.gif
as jau po truputi darbo ieskausi ir labai laukiu atsakymo is Sveicarijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 01 11, 14:42)
Sveikinu visas naujai prisijungusias 4u.gif
O kad temuke atgijo,koks supbruzdimas,visos ismauti susiruose popieriukus ir ziumadanus kraunasi....... lotuliukas.gif  thumbup.gif

merginos ar zinot kad vokiska europos dalis savo darbo rinka atidaro nuo geguzes.....sukit ir i ta puse...... mirksiukas.gif  biggrin.gif
as jau po truputi darbo ieskausi ir labai laukiu atsakymo is Sveicarijos ax.gif

Labuk Sniege mirksiukas.gif . Zinom zinom del Vokieciu tik ten vaziuot ant ledo reik o ten nors giminaiciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2011 01 11, 17:02)
Labuk Sniege mirksiukas.gif . Zinom zinom del Vokieciu tik ten vaziuot ant ledo reik o ten nors giminaiciai biggrin.gif

Suprantama...as taip pat prie seses sono pasiruosus prisiglaust.... ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Na mergaitės pradėjau ir aš pagaliau tvarkytis popierizmą. Buvau šiandien medicinkėj, užsisakiau pažymą apie išklausytas valandas, praktikas ir t.t.
Skorpiosa, ar tavo licencija seno pavyzdžio (su data), nes tokiu atveju reikia patvirtinimo iš akreditavimo tarnybos, kad tavo licencija yra tikrai galiojanti.
Aš anglų mokausi kalbų klube, pas mokytoją iš Britanijos.
Sniege, o kaip tavo vokiečių kalbos reikalai? Kada tu kelsi sparnus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 11 sausio 2011 - 16:04
QUOTE(skorpiosa @ 2011 01 10, 23:48)
Oj as viska praleidau blush2.gif , labuk visoms bigsmile.gif .
Del dokumentu, priede tikrai nera visu mokymosi temu. Yra visos praktikos,  valandos ekzai, dalyku pavadinimai ir pazymiai ar iskaitos. Pvz. Vaiku slauga - egz 8, Praktika 10.
Pas mane ir diplomas ir priedas lietuviu ir anglu kalba. Kazkaip man keista kad reikia apsoliuciai visu praeitu temu pavadinimu... ir dar is visu dalyku + uz visus 3,5 metu. O gal as ne taip suprtau ax.gif
Mergaites priminkit ar UK reik rekomendaciniu laisku is LT. Musu giminaiciai po poros men nuomos atskira nama ir tada galesiu varyt po biski blush2.gif ... tai va ir rosiuosi rinkti popierius

man reikejo, bet gal del, kad as peadiatric nurse licenzija turiu, o jie gi labai skiria kur vaiku, kur suaugusiu. o as lietuvoj tada ir baigiau vaiku. tai gal uz tai manes prase dalyku visu isklotines.

mes jau grizom smile.gif. as su abiem vaikais, patikekit, kolkas niekur skrist nebenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2011 01 11, 16:03)
Sveikos. Na mergaitės pradėjau ir aš pagaliau tvarkytis popierizmą. Buvau šiandien medicinkėj, užsisakiau pažymą apie išklausytas valandas, praktikas ir t.t.
Skorpiosa, ar tavo licencija seno pavyzdžio (su data), nes tokiu atveju reikia patvirtinimo iš akreditavimo tarnybos, kad tavo licencija yra tikrai galiojanti.

Na va reikalai pradejo judet drinks_cheers.gif . As siandien paprasiau kad rekomendacini laiska parasytu, tai man sako tu parasyk o as paziuresiu ir jei per daug save girsi pataisysiu doh.gif . Matot net pirstu pajudint nenori... ir tas pats su visais darbais biggrin.gif
Mano licenzija gauta pries 2 metus iskart po baigimo... manyciau kad naujo. Ar tada reikia kokiu patvirtinimu? O del tos pazymos as taip ir nesupratau ar man jos reikia g.gif . Diplomas yra ES pavyzdzio... su kreditais valandom ir pazymom
Bet ir pinigeliu jiems reikes paklot normaliai.. tik kad isvis ziuretu dok. 177 svarus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpiosa: 11 sausio 2011 - 22:07
QUOTE(Fergie @ 2011 01 11, 18:03)

su kalba tai man einasi labai sunkiai,nes paskutiniu metu labai mazai susitinku su mokytoja,tai vaikai serga,tai dirbu,tai ji negali....bet kaip bebutu labai noreciau jau sia vasara isvaziuoti,jei nemokesiu dar susikalbeti,tai ten vietoje palankysiu dar kelis menesiukus kursu. Vistiek as savo pasieksiu ax.gif Nezinau kodel bet taip ziauriai mane ten traukia,kad net sunkumai negazdina........ mirksiukas.gif
Sekmes Fergie besitvarkant dokumentus,ten zinok tik taip atrodo kad visko labai daug,o kaip pradedi tvarkytis tai greit ir susitvarko,man tai sunkiausias dabar yra laukimas.......
Jei kartais vaziuosi i Vilniu, i ministerija tai parasyk man butinai,gal nors trumpam kur susimatytume,o gal kuo padeti galesiu....manau tau vistiek teks del pazymos atvaziuoti.
Atsakyti