Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime savo žiedais (III tema)

blush2.gif cia komplimentas...koks kerintis grozis...labai spalvyte man grazi..o ten () tai pajuokavau... biggrin.gif
Atsakyti
gal gali imest foto viso medelio... photo.gif
Atsakyti
graziai nuauges nera. Norejau rudeni paformuoti,atkalbejo.tai ir palikau. si rudeni formuosiu,tai ir sakeliu negaila blush2.gif Dabar yra medelis,bet man graziau krumas.Jau kelios sakeles nupjautos,tai ir nuotrauka butu nevykusi blush2.gif
Atsakyti
o as noriu kaip medelio... wub.gif
Atsakyti
diasaja, vau thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai va, čia tą vieną iš savo gėlyčių dar kartą parodau. Po 2 metų pražydo dvi šakos. O rodau, kad pasakė, jog ji RŪŠINĖ, na, atseit, kilminga... tongue.gif
Beallara Peggy Ruth Carpenter ' Morning Joy' Tai tik tokią vieną "geresnę už kitas" tongue.gif ir turiu...
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 08 22, 23:31)
Tai va, čia tą vieną  iš savo gėlyčių dar kartą parodau. Po 2 metų pražydo dvi šakos. O rodau, kad pasakė, jog ji RŪŠINĖ, na, atseit, kilminga... tongue.gif

Gražuolė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 08 22, 14:01)

''diasaja'' bandau pagyt nuo amariliu...meginu neziuret... blink.gif    wub.gif

aš susirgus nepagydomai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 08 22, 23:31)
Tai va, čia tą vieną  iš savo gėlyčių dar kartą parodau. Po 2 metų pražydo dvi šakos. O rodau, kad pasakė, jog ji RŪŠINĖ, na, atseit, kilminga... tongue.gif
Beallara Peggy Ruth Carpenter ' Morning Joy'  Tai tik tokią vieną "geresnę už kitas" tongue.gif ir turiu...

Vauv kokia gražuolė wub.gif
Atsakyti
Grazuoliu grazuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2010 08 21, 22:21)
prazydo kita oleandros keke ir kitokie ziedai,bet grazus ax.gif user posted image
dabartiniai ziedai mirksiukas.gif
user posted image

kaip grazu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynukai am @ 2010 08 23, 18:52)
kaip grazu  4u.gif  wub.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti