Laba ryta...
Labai grazus derinukai...mano spalvytes
Nu va matot kiek veziuku, pas mus, nu tai sveikinu, sveikinu...is anksto, kad paskui nepraziopsot...Nors vakar manes nebuvo, buvau Vilniui...bet ziuriu, ne kazi ka priplepejot...
Papirkau dukrai kiniecius, nefrita, kita dovanu gavau, o dar kita pakeiciau i tureta, ir labai grazu , bet spalviskai nepritapusi karoliuka...tai dabar jau nefrutu dukra turi 7,o sidabriukus 9....Tik jai aisku nieks ju neduos, supykus labai...padesiu, bus naujiems metams, kaleedoms....nuo manys, nuo mociutes...ner cia ko siaipsau vaikui, tokius karolius pirkt...Buciau paemus ir kita sidabriuka, bet pasimetem kurio cia man truksta... o skambint nenorejau...bet labai dziaugiuosi, kad pasikeiciau karoliuka...

Nu sriubos tai idomios...

O arbuzas aip pateiktas manes nezavi,...nes as negeriu stipriu gerimu...as tik birzgalus silpnus,...vynely koki...likeriuka...bet ir tai gali del manes ju nebut...labai retai...Nors recepta galiu pasakyt labai nieko toky...alus ir spraitas, saltas...as tai skiesdavau per puse ir gal net daugiau spraito,..bet skonio reikalas, cia,kaip skiesi, bet salyga saltas turi but...labai nieko toks gerimas gamtoj, net vyrai geria...
Ir dar kazkoks toks nieko, ai....brendis ir svebsas, tas rozinis, russ, vadinasi lygtais...irgi saltas turi but,...ir skidimas galima per puse, o galima ir daugiau svebso,...irgi salyga saltas,...nu labai toks nieko...(brendis, bent maniskis torresa perka, tinka viktorija, nepamenu,toks yra...zinau tikrai,kad ne glorija, nes tas ne toks svelnus)...nu kai as tokia gereja, tai gal ka primaisiau, jei ka domis..patikslinsiu...

Bet ragaut, tikrai ragavau, nieko labai...
Dar zinau, kur yra auksinis skarabejus...nefritu, fioletiniu tamsiai, sviesiai...,tamsiai melynu...jei kam reik .. zvaigzduciu... i az
Papildyta:Papirkau, labai reta, troli...tik nesakysiu, koki, kol rankose neturesiu... Bet spet galit...