QUOTE(Noa @ 2010 07 08, 16:02)
Man tai pikta dėl mano pačios durnumo.
Užtai dabar turiu patirties. Žmonės, jei stresas, nafiga ta chemija - geriau homeopatinės priemonės
Zinai, as va irgi seimyna gydau homeopatija...

Turiu nerealia gydytoja...gaila kad ji toli...tikrai siulyciau pas ja apsilankyt, nors pas ja eiles, bet turiu pirmuma, jei ka... Gal ji kuo padetu...
O kita vertus, draugei kai sutriko hormonu pusiausvira...tai va jau kokie desimt met, nu gal kiek maziau, spuogu neatsigina....o tokia grazi moteris, ir figura superine, bet tie spuogai pulygint visokie...zinok nepalinkeciau niekam...ir ko tik nebande...nu gal dabar paskutiniu metu ir apmazejo, bet randai like....
Tai net nezinau kas blogiau, ar spuogai kuriu jokia pudra nepaslepsi, ar lysni kilogramai.... bet zinoma kitu problemos neguodzia...
Vienu zodziu yra labai geros priemones is izraelio..."COLO-VADA-PLUS" jei girdejot...man sita pati gydytoja rekomendavo... bet ten reikia dar savaites dvi pagert homeopatija,... kad nebutu per didele kaip tas zodis, uzkrito indo....apsinuodijimas vienu zodziu... Isbandem abu su vyru, ir dabar dar turiu, vyrui papirkus...ten kazkaip tik du kartus i metus galima...Bet net veida svytet pradeda... As tai net pati uzsiregistravus, ale platintoja...kad pigiau insigyt... Vienu zodziu gana oftopint...