Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. R.Daunoravičius

Nors teko pabendraut tik pora h,bet tiko,patiko biggrin.gif
Atsakyti
Man neseniai darė operaciją šis gydytojas. Atrodo du vaikučius pagimdžius, kas dar gali pasikeisti, bet trečias buvo toks lengvas. Jaučiau kaip vaikutį išima taip atsargiai, švelniai-kaip būtų mano rankos. Jaučiau palengvėjimą, kokį gali jausti mama pati negalinti nieko padaryti. Eičiau dar penkis kartus ir nesvarbu kiek kainuotų. Nors mes iš anksto nesitarėm, bet jam norisi tik pridėti.
Papildyta:
Mes tikrai tokių sumų nedavėm apie kokias čia rašo, bet jis tokių pinigų vertas. Eikit ir bandykit pasikalbėti.
Atsakyti
Vasario pradžioje man nusimato cezaris pas šį gydytoją. Mano vyras užsispyrė, kad cezarį darysim pas jį, nors aš mieliau rinkčiausi Žaliūną... Cezarį paskyrė traumotologas, nes turiu klubo displaziją - gimiau su neišsivysčiusiu klubu, kurį kaip ir atstatė, bet paskutiniai nėštumo mėnesiai man skaudūs.Eisiu pas savo ginekologę, tai ji turėtų parašyt išvadą, kad man turi būti daromas cezaris, o su ta išvada pas Daunoravičių. Jis pasakė, kad su tokiu siuntimu net nebandys manęs atkalbėt nuo cezario. Jis yra už naturalų gimdymą, bet jei yra rizikos, tai nėra ko gimdyti pačiai. Tą patį pasakė ir traumotolgas Lapėnas. Pranešiu kaip seksis antras susitikimas, kuris turėtų baigtis sutarta cezario data smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miaumiukas: 16 sausio 2014 - 12:14
QUOTE(miaumiukas @ 2014 01 16, 13:11)
Vasario pradžioje man nusimato cezaris pas šį gydytoją. Mano vyras užsispyrė, kad cezarį darysim pas jį, nors aš mieliau rinkčiausi Žaliūną... Cezarį paskyrė traumotologas, nes turiu klubo displaziją - gimiau su neišsivysčiusiu klubu, kurį kaip ir atstatė, bet paskutiniai nėštumo mėnesiai man skaudūs.Eisiu pas savo ginekologę, tai ji turėtų parašyt išvadą, kad man turi būti daromas cezaris, o su ta išvada pas Daunoravičių. Jis pasakė, kad su tokiu siuntimu net nebandys manęs atkalbėt nuo cezario. Jis yra už naturalų gimdymą, bet jei yra rizikos, tai nėra ko gimdyti pačiai. Tą patį pasakė ir traumotolgas Lapėnas. Pranešiu kaip seksis antras susitikimas, kuris turėtų baigtis sutarta cezario data  smile.gif

Sveiki, labai lauksiu is jusu ziniu , kad ir kaip, planuoju pas si gyd CP kovo men
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

prašau parašykite į až kiek mokėjote šiam gydytojui už planinį CP? Ar klausti tiesiai ir jis pats pasakys sumą? blush2.gif

Iš anksto dėkoju!

Atsakyti
QUOTE(lietrasa @ 2014 01 30, 20:59)
Sveikutes  smile.gif

prašau parašykite į až kiek mokėjote šiam gydytojui už planinį CP? Ar klausti tiesiai ir jis pats pasakys sumą?  blush2.gif

Iš anksto dėkoju!

O jūs jau bendravote su juo? Nes jis nebūtų sutikęs man daryti cezario, jei ne mano bėdos. Jeigu norite lengviau praslysti dėl cezario, tai siūlyčiau kitą gydytoją (nebent norite, kad perkalbinėtų). O suma - kiek galite, tiek duodate. Pvz. tam pačiam gydytojui vieni paduoda 2000, kiti 800. Juk duosite po visko. Na, bent man nemėtė užuominų, kad duoti prieš.. Normalu atsilyginti po, kai viską galima įvertinti.
Atsakyti
Šiandien kaip tik bendravau :-) tik prie sesutės buvo nedrasu paklausti apie kainas :-)
Atsakyti
apie kainas tikrai nera jokiu kalbu... unsure.gif
kiek kas gali/nori, tiek ir duoda po visko jau...
CP siaip sau nedaro....man buvo viena problemele, apsidziaugiau, kad dabar galima drasiai prasyti CP..labai jo prasiau...bet jis atsisake, nuramino, kad viskas bus tvarkoj ir su mano problemele nera reikalo daryti CP.. pagimdziau pati aisku... blush2.gif

Atsakyti
Jau apsipratom su mažiuku namie, tai rašymui tik dabar turiu laiko. Nuostabus gydytojas. Vasario 4 d. cezario pjūvio pagalba išėmė mano mažiuką. Mane atitiko, nes rodė dėmesį,, bet ne per daug (nemėgčiau lipšnumo). Viskas buvo gerai ir nejaučiau įtampos. Tik pats po to pasakė, kad vis tiek būtų daręs ekstrinį cezarį, nes virkštelė buvo apsisukus du kartus ir su dideliu spaudimu ir nebūtų galėję jos atsukti. Už tai mažiui buvo daryti papildomi tyrimai. Organizaciniais klausimais vyras rūpinosi ir man beliko tik ištverti visus kitus dalykus smile.gif
Atsakyti
Profesionalus, taktiškas, o svarbiausia patikimas Gydytojas, į kurio rankas nebaisu atsiduoti! Didžiulės sveikatos Jam!
Atsakyti
Merginos,

Gal galite pasakyti ar kas nors lankėtės pas Daunoravičių visą nėštumą? Ar jis prižiūri? Jeigu taip, tai Grybo g. ar Antakalnyje? Kokie atsiliepimai?

Teko gimdyti pas Daunoravičių, bet nežinau ar jis prižiūri nėštumus, nes suprantu, kad pagrinde specializuojasi gimdymuose.

Iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svelnute @ 2014 02 25, 16:06)
Merginos,

Gal galite pasakyti ar kas nors lankėtės pas Daunoravičių visą nėštumą? Ar jis prižiūri? Jeigu taip, tai Grybo g. ar Antakalnyje? Kokie atsiliepimai?

Teko gimdyti pas Daunoravičių, bet nežinau ar jis prižiūri nėštumus, nes suprantu, kad pagrinde specializuojasi gimdymuose.

Iš anksto dėkui  4u.gif

Labas,

as lankiausi pas Daunoraviciu visa nestuma, privaciai grybo g., jis konsultuoja ten viena karta per savaite - ketvirtadieniais smile.gif Saunus gydytojas smile.gif
Atsakyti