Įkraunama...
Įkraunama...

Apvali kriauklė

Sveiki, vel reikia konsultacijos wink.gif
sugalvojom virtuvej statyti kampini baldu komplekta, bet kampines kriaukles labai dideles, kazkaip uzgriozdintu virtuve (ji standartine 7 kv).
Galvoju, kad graziai atrodytu apvali, bet nezinau ar patogu, kazkaip iprasta yra keturkampe g.gif

Gal kas turejot ir vienokias, ir kitokias, ar yra skirtumas? kuri patogesne?
Atsakyti
Jei statysit baldu komplekta kur viena spintele skaitosi kampine- dureles atsidaro kampu.Tai tokia spintele uzima daugiau vietos. Jos matmenys minimaliai 900x 900 mm. Kaip paprastos spinteles gylis apie 600 mm. Manau geriau statyti dvi iprastas spinteles kampu. Tada geriau bus isnaudotas plotas, nes is spinteles po kriaukle maza naudos- ten daugiausiai laikai siuksles darzoves. rolleyes.gif
Atsakyti
Musus virtuvej dabar yra apvali kriaukle. smile.gif Mes taip pat statem kampini baldu komplekta ir norejom, kad kraiukle butu kampe. Kad kazkuom labai jau skirtusi nuo kvadratines, tai nepastebejau. unsure.gif Musu virtuvej apvali man atrodo graziau. Keturkampe yra pas mano tevus. Tai skirtumas tame, kad ju kriaukle nera pakankamai gili, o musiske gili, todel plaunant indus maziau prisitasko. wink.gif
Atsakyti
Pas mane kampinej spintelej apvali kriaukle- man ir patogu ir graziai atrodo rolleyes.gif
O vat dureles darineti nera labai patogu dry.gif todel kad nereiketu ju daznai malti, siuksline laikom tiesiog pacioje virtuveje( na nusipirkau tokia su uzdengiamu vartomu dangciu). Tai vat ta spintele liko man toks mini sandeliukas wink.gif
Atsakyti
O as kai kalbejau su baldininkais tai sake, kad kampine spintele maziausia gali buti 80x80 cm? O kai dvi sustumi ar ten normaliai kriaukle telpa? man atrodo kampine patogiau g.gif
Atsakyti
QUOTE (Ingule @ 2004 05 19, 10:01)
O as kai kalbejau su baldininkais tai sake, kad kampine spintele maziausia gali buti 80x80 cm? O kai dvi sustumi ar ten normaliai kriaukle telpa? man atrodo kampine patogiau g.gif

Pas mus normali spintele. Zinoma, kad antrasis variantas patogesnis, bet jis uzima vietos daugiau, todel ir pati virtuve tampa mazesne.
Atsakyti
ir dar o spinteles dydis ne nuo kriaukles dydzio priklauso? Gal jei kriaukle apvali (mazesne nei kampine) tai ir spintele gali buti kampine mazesne?
Atsakyti
Racionaliau vietos atzvilgiu daryti pirma atveji(agal brezinius) ir kriaukle montuoti labiau i isore ne prie sienos tada patogiau prieiti smile.gif
Pacios kriaukles forma itakos neturi dek kokia tau patogi- jei nori dek apvalia tik gilesne tongue.gif
O del kampines spinteles matmenu jei spintele 800x800- dureles bus apie 30 cm dydzio ir gali buti nelabai patogu pataria daryti 40 cm tada dureles buna apie 40cm.
( as pati baldu technologe)
Atsakyti
Pas mus tai tas antras variantas, kur grynai kampine spintele. Esu labai patenkinta ir ne ka daugiau tos vietos uzima ir prie kriaukles patogus priejimas ir spintele isnaudota (mini sandeliukas) ir zymiai graziau atrodo. O del kriaukles, tai manau didelio skirtumo nera: apvali ar kvadratine wink.gif
Atsakyti
Ingule, pas mane virtuveje apvali kriaukle. Nera jokio skirtumo. Tik reiktu atkreipti demesi i keleta dalyku: jei gali tam skirti pakankamai pinigu, tai ideali yra is akmens mases ir gili. Tokia kriaukle kainuoja nuo 600-800lt iki ... Mums tai buvo nereali kaina, bet po to ikalbejo ir dabar labai dziaugiuosi. Ji nesibraizo, ant jos nesimato jokiu nesvarumu, nelieka demiu nuo isdziuvusiu lasu. Kadangi kriaukle gili, tai neaptasko beveik sienos plyteliu, na, nebent jau tenai suni ar kate maudytum.
Tik nepirkit metalines. Tai tragedija!
Atsakyti
Na musu kriaukle tikrai daug maziau kainavo nei 600-800 litu. Ir metaline ji unsure.gif tacaiu, kad butu tragedija, tai nepastebejau. gal dar per mazai laiko ja naudojames (daugiau nei 1 metai) Taciau ji nesibraizo, nelieka lasu, nesvarumu. Ir kaip jau minejau, yra pakankamai gili smile.gif
Atsakyti
PAS MANE JAU 5 METAI APVALI KRIAUKLĖ . MAN LABAI PATOGU, NES PUODAI , KEPTUVĖS, LĖKŠTĖS IRGI APVALŪS . PRIEŠ 5 METUS TAI BUVO NE TIK PATOGU , BET IR ORIGINALU. smile.gif smile.gif smile.gif
IR DAR, BŪTINAI REIKIA ŽIŪRĖTI , KAD KRIAUKLĖJE BŪTŲ SKYLĖ KRANUI , NES KITAIP KRANAS ĮSTATOMAS Į SPINTELĖS STALVIRŠĮ IR NUO DRĖGMĖS STALVIRŠIS DEFORMUOJASI .
Atsakyti