Įkraunama...
Įkraunama...

Apvali kriauklė

Na pas mus apvali kriauklė jau šešti metai, ji metalinė ir gana neblogai atrodo, tik dažniau reikia pavalyt, o valosi ji puikiai . Dėl gylio tai ji gili, žymiai gilesnė negu kvadratinė. Tik vienas trūkumas prie jos nėra padėkliuko išplautiems indams dėti ir vandeniui nubėgti, nors apvalių kriauklių su tuo padėkliuku jau dabar yra. Iš pirmo žvilgsnio atrodo gal ir galima be jo apseit, bet po to pamatai kad tai didelis trūkumas g.gif
Atsakyti
Turejau progos isbandyti ir apvalia kriaukle be padekliuko,ir su padekliuku. Be abejo,kad su padekliuku daug patogesne. O siaip man apvali kraiukle labai thumbup.gif ,daug labiau patinka nei keturkampe.
Kai projektavome savo virtuves komplekta,norejau tokio,kaip parodyta antrame brezinyje,taciau mus atkalbejo ir dabar spinteles sustatytos taip,kaip parodyta pirmame brezinyje. Kriaukle randasi desineje puseje,o kaireje-labai talpi spintele smile.gif .
Atsakyti
Tik nepirkit metalines. Tai tragedija!

Ir visai ne tragedija, o kai neturi daug litu tai visai thumbup.gif Ir pas mane ji apvali, ir pakanka joje vietos nes yra gilesne, ir istatyta inai ne kapminėj spintelėj, o kad gražiau būtų tai kranas pasuktas taip kad butu kampe thumbup.gif ir grazu ir patogu galeciau nufotkinti ir ideti pasiziuret smile.gif
Bet tikrai gal nufotkinti g.gif pagyrūnas blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 25 gegužės 2004 - 10:33
jei gili, tada labai patogu, niekas neapsitasko.
Atsakyti
Pas mus virtuvej apvali su aikstele, labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane kriauklė buvo kvadratinė, o dabar yra apvali su krašteliu indams padėti. Įmontuota kampinėje spintelėje. Nežinau, bet man labai liuks, nei vietos neužima nei ką ax.gif Ir spintelė kaip stintelė, ne ką daugiau vietos užima nei 2 atskiros, o ir naudoti man patogiau smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi virtuvej kriaukle apvali su padekliuku sone,labai gerai sudet isplautus indus,man liuk. thumbup.gif
Atsakyti
Mano virtuvytėj taip pat apvali kriauklė,patogi,gili. Tik pas man be visokių ten šone esančių padėklų. Nepatinka jie man.Galiu dar patarti jei pirksi metalinę tai pirk tik nelygaus metalo,tokia lyg grublėta.Šią lengviau prižiūrėti,nei lygią metalinę. smile.gif Ir būtinai,kad kriauklėj būtų skylė maišytuvui.Į stalviršį montuojami maišytuvai nestabiliai stovi ir greičiau stalviršis susigadins.
Atsakyti
na nusipirkom mes apvalią kriauklę, nelygiu paviršiumi, su padėkliuku. o kas dėl skylės, tai šiais laikais jas išpjauna ir kriauklėje, nebūtina stalviršio pjaustyti 4u.gif
Atsakyti
nelygus pavirsius? nemacaiu tokios, gal foto galetumet imest ar kokia nuoroda. musu Siauliu kaime tokiu nemaciau pirkt.
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2006 05 24, 22:13)
nelygus pavirsius? nemacaiu tokios, gal foto galetumet imest ar kokia nuoroda. musu Siauliu kaime tokiu nemaciau pirkt.

Na, jau musu kaime tikrai yra nelygiu pavirsiumi, jei nera klausk pardavejo. Gal neteisingai uzrasysiu gamintoja Franke jos nera labai brangios, bet yra ir lygiu ir grubletu. Na, bet siuo metu pirkciau tik akmens mases mirksiukas.gif Del ju musu kaime dar nesidomejau , idomu ar rasiu g.gif jei ne teks i sostine vaziuoti kriaukles pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2006 05 25, 08:07)
Na, jau musu kaime tikrai yra nelygiu pavirsiumi, jei nera klausk pardavejo. Gal neteisingai uzrasysiu gamintoja Franke jos nera labai brangios, bet yra ir lygiu ir grubletu. Na, bet siuo metu pirkciau tik akmens mases mirksiukas.gif Del ju musu kaime dar nesidomejau , idomu ar rasiu g.gif jei ne teks i sostine vaziuoti kriaukles pirkti lotuliukas.gif

akmens mases su visu stalvirsiu tai siule Vokej musu kaime.
reiks pasidomet Franke kriauklem, aciu.
Atsakyti