Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 68 tema

QUOTE(groovy @ 2010 07 28, 18:10)

Atrodo, Frajumi susidomėjau mastau.gif

Juo tikrai verta susidomėti 4u.gif
Maniakė, aš - Frajaus maniakė. Prisipažįstu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 28 liepos 2010 - 17:57
Meginos, o Fraju reiktu skaityti tam tikra seka, ar galima pradeti nuo bet kurios?

Parsinesiau is bibliotekos "tamsiaja puse", nors sis zanras ir nera mano.... bet tiek daug apie ji kalbat, kad emiau ir susigundziau blush2.gif

Kaip tik pabaigsiu "Siuzeta siulau nusauti" ir ciupsiu ji. 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 07 28, 17:55)
Juo tikrai verta susidomėti  4u.gif
Maniakė, aš - Frajaus maniakė. Prisipažįstu  biggrin.gif

Ne viena Tu tokia. Aš jau sugalvojau, viršelį kuo nors apsilenksiu, jei bus labai bjaurus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 07 28, 20:04)
Meginos, o Fraju reiktu skaityti tam tikra seka, ar galima pradeti nuo bet kurios?

Parsinesiau is bibliotekos "tamsiaja puse", nors sis zanras ir nera mano.... bet tiek daug apie ji kalbat, kad emiau ir susigundziau  blush2.gif

Neskaityk "Tamsiosios pusės" - nė velnio nesuprasi ir prarasi pusę malonumo verysad.gif
Na, aš labai kategoriška, kaip ir visose knygose epizoduose trumpai primenami praeities įvykiai, bet geriausia pradėti nuo Atėjūno, paskui Amžinybės glėbyje, Paprasti stebuklingi daiktai ir Tamsioji pusė.
Pati pirmiau paėmiau į rankas Amžinybės glėbyje ir paskaičiusi pradžią supratau, kad nieko nesuprantu, bet kad knyga mano, tada nusipirkau Atėjūną biggrin.gif Ir tapau Frajaus gerbėja.
Neskaityk Tamsiosios pusės, neskaityk...

Daite, o kuo aplenksi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 28 liepos 2010 - 19:57
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 07 28, 19:55)
Daite, o kuo aplenksi?  g.gif

Nu as ne Daite, bet juk galima, pvz., aplenkt baltu popierium ir dar kokia Sigutes Ach atvirute uzklijuot, bus arciau serijos rolleyes.gif
O del Frajaus skaitymo esi visiskai teisi. Pradet reikia nuo pradziu. Paskui gal ir galima pamaisyt, nebandziau, bet pirmoj daly paaiskinta visa esme, priesistore. Net neisivaizduoju, kaip atrodys tolesnes dalys jos nezinant. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 28 liepos 2010 - 20:24
Ateinu pasidalinti, ką skaitau ir ką jau perskaičiau.

Per atostogas labai gerai skaitosi lengvi meilės romanai. Tai iš tokių, kuriuos jau perskaičiau būtų Karališkas sandėris (Svajonių knygų serija), iš senesnių - Eni Mater "Malonus kerštas" (surijau per pora dienų, taip lengvai skaitėsi) ir B. Volis Šaltas vėjas rugpjūty (irgi patiko, vaizduojami 16-mečio ir 30-metės meilės ryšiai)

Dar savo knygų lentynoje turiu daug knygų, kai kurios visai kito stiliaus nei šios, gal dar kas ir atkris beskaitant... Nes pvz.dabar pasiėmiau skaityti Sh.Whitefeather Širdies šauksmas (svajonių romanai), tai kažkaip "nekabina".

Pasidalinsiu info kita kartą, kai dar ką nors perskaitysiu.

Ai, ir dar viena iš sunkesnių skaitomų šiuo metu knygų - McCullouch Nepadori aistra
Papildyta:
Ar kas skaitėt ką iš šių knygų, gal pasidalintumėt įspūdžiais ax.gif g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 28 liepos 2010 - 20:53
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 07 28, 20:55)
Neskaityk Tamsiosios pusės, neskaityk...

Supratau biggrin.gif 4u.gif

Teks knyga grazinti atgalios. Ir kol nerasiu pradziai Atejuno, po to Amzinybes glebyje, tuomet Paprasti stebuklingi daiktai.... , tol Tamsiosios puses i rankas net neimti biggrin.gif

O Giedros Radvilaviciutes pas mus yra isleisti tik du romanai: Sia nakt as miegosiu prie sienos, ir Suplanuotos akimirkos ir trecias "sudetinis" ar yra daugiau?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 07 28, 21:59)
O Giedros Radvilaviciutes pas mus yra isleisti tik du romanai: Sia nakt as miegosiu prie sienos, ir Suplanuotos akimirkos ir trecias "sudetinis" ar yra daugiau?

tik tiek, bet pirmieji du ne romanai, o esė rinkiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 07 28, 22:00)

Ir, mano nuomone, neblogai kabinančios. Nors "Prie sienos" man kai kur buvo kiek per daug feminizmo.
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 07 28, 22:00)

Tikrai taip 4u.gif ( matyt uzsigalvojusi rasiau doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 28 liepos 2010 - 21:22
Kažkas neseniai domėjosi J. Dehnelio romanu „Lialė“. Apie jį http://www.satenai.lt/?p=3460
Taip pat apie A. Makine'o „Moteris, kuri laukė“ http://www.satenai.lt/?p=3457
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalija: 29 liepos 2010 - 10:18
QUOTE(Vitalija @ 2010 07 28, 15:18)
G. Beresnevičiaus „Pabėgęs dvaras“.

kažin, yra šita knyga knygynuose? GAl prieš 5 m. vienoj kelionėj su kolegom skaitinėjom, norėjau nusipirkt po to, bet iš visų G. Beresnevičiaus knygų tik "Paruzija" buvo likus g.gif
Atsakyti