kalbant apie vaikus vestuvėse tai esu labai kvailoj situacijoj, nors jaučiu kad nenusileisiu ir darysiu taip kaip man geriau, o ne dėl akių
o but taip, kad kviesiu tetą (tėtės seserį) su vyru ir jų sūnų, t.y. savo pusbrolį, nes su juo mes bendraujam kiek įmanoma per atstumą, o ir šiaip yra beveik mano metų, bet va jo sesės, savo pusseserės kviesti nežadu, nes ji dar tik paauglė, ir su ja visiškai nebendrauju, tik susitikus pas gimines "labas", daugiau nieko, galų gale ji dar elgiasi kaip mažiukė, nuolat viskuo nepatenkinta, zirzli ir ko nors negavus iškart kelia isterijas... vestuves keliamės patys, iš tėvų neimsime nė cento, todėl ir kviečiam svečius ne pagal giminystės ryšius, o tik pačius artimiausius, kuriuos nuoširdžiai norime matyti sau svarbiausią dieną
iš vienos pusės, žinau, teta labai dėl to įsižeis, bet kita vertus, niekas nekaltas kad suaugęs žmogus nesupranta, jog vestuvės ne vaikų balius, o ir mes kviečiam ne visus pusbrolius/pusseseres, o tik tuos, su kuriais nuolat palaikom ryšį