QUOTE(Subjektyvi @ 2010 08 16, 20:41)
Gigli, su visa pagarba Jums, kokia Jūsų pozicija konkrečiai šioje temoje? Manyčiau, kad diskusija vyksta apie Namas ir butas.
Konkrečiai personažas "aistuzele" užima kiek kitokią poziciją, jei tiesiau - ateina ir paleidžia (atsiprašau jautresnių) skystą trydą oftopindama kiekvienoje "namas ir butas" temutėje. Kokia ta Subj., kokia ji anokia tokia trečiokia. Tai diskutuos nors kartą su argumentais į temą? Nenoriu vargintis su citavimais, bet tai akivaizdu. Todėl. Subtilumas tolygiai adekvatus replikoms. Jei Jūs tai skaitote, turėtumetė atkreipti dėmesį. Bet jei žmogus neturi ką pasakyti į temą, o tik beargumenčiai pila tą skystį, tai ką su juo ir apie ką dar galima kalbėti?
Konkrečiai personažas "aistuzele" užima kiek kitokią poziciją, jei tiesiau - ateina ir paleidžia (atsiprašau jautresnių) skystą trydą oftopindama kiekvienoje "namas ir butas" temutėje. Kokia ta Subj., kokia ji anokia tokia trečiokia. Tai diskutuos nors kartą su argumentais į temą? Nenoriu vargintis su citavimais, bet tai akivaizdu. Todėl. Subtilumas tolygiai adekvatus replikoms. Jei Jūs tai skaitote, turėtumetė atkreipti dėmesį. Bet jei žmogus neturi ką pasakyti į temą, o tik beargumenčiai pila tą skystį, tai ką su juo ir apie ką dar galima kalbėti?

Tikiuosi sveika objektyvi pozicija, be jokiu asmeniskumu kur as gyvenau/gyvenu/gyvensiu, be jokiu paranoju is vaikysciu, su besikeicianciais gyenimo prioritetais, kurie negali neaatsiliepti mano bustui, realaus vertinimo ka as sau galiu leisti ir kokia yra mano siekiamybe

Esu ne viena karta rasiusi, kad tiek buto, tiek namo prasme izvelgiu trukumu ir pliusu. Galeciau drasiai isvardinti argumentus, bet bijau, kad po to teks dar ir kiekviena komentuoti, o tada pamastai kam geriau skirti ta laika. Jeigu kazkas bandytu nuveikti si darba - manau objektyviau butu galima diskutuoti.
Tik reiketu lyginti adekvacius dalykus, o kiek stebiu vis stengiamasi daryti atvirksciai

Subjektyvi, cia yra forumas. Cia lankosi skirtingi zmones, kiekvienas turi teise pateikti savo nuomone neizeidziancia kitu. Ar ji mums patinka, ar nepritariame jai, ar ne musu stiliaus. Tai nera musu asmenine tema kur "galime blizgeti savo komentarais"