Įkraunama...
Įkraunama...

Plateliai

QUOTE(boruzzze @ 2007 08 14, 20:03)
nera uz ka  mirksiukas.gif  lauxiu ispudziu - gal dar ka nors pamatet  mirksiukas.gif

buvo thumbup.gif Staponkienės sodyboj gyvent teko. gyvenimo sąlygos neblogos buvo, tokios paprastos, bet kai tas kambarys tik permiegojimui tereikalingas buvo, tai iš prabangų visokių vistiek jokios naudos, o ir šeimininkai malonūs ir ežeras netoli smile.gif pasimaudžiau ežere ir aplink jį pavaikščiojau(o jau vandens skaidrumas ax.gif ), vandens dviračiais aplink salas paplaukiojom, Šeirės gamtos taku pasivaikščiojom (teko pavargt, kol Piktežerį radom ten, nes nugrybavom biškį ne ten), prie raganos uosio buvau (bet jis skilt jau pradeda..), Militarizmo ekspozicijoj buvo baisiai įdomu, Beržore irgi pabūvojau, iš neminėtų vietų, tai dar į netolies esančią Žemaičių Kalvariją užsukom. smile.gif

O maitinomės tai "Burėse", visai patiko, nes porcijos pakankamos, kainos tokios, kaip ir visur kitur, tik laukt gan ilgai tekdavo, bet laiką "prastumt" buvo galima ant lieptuko atsisėdus, kojas vandenin įmerkus sultis gert arba antim duonos nunešant ( o jau ančių ten kiek) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2004 05 19, 11:17)
Gal kas esate atostogavę Plateliuose?  Internete neradau jokios išsamesnės informacijos.  Jei ir yra aprašymai, tai neaišku, ar ežeras šalia, ir koks jis. Pasidalinkite patirtim ir adresais. smile.gif


Mes irgi jau antra karta vaziuojam i viesbutuka Linelis.
Buvom i prie Jactklubo privaziave..kazkaip mums ten labai nuobodu pasirode.
Mazai zmoniu.....salia dar kazkaoks pastatas statomas....dulkiu pilna...

O Linelije patiko. Buvom 5 dienas,tai kadangi keleta dienu oras buvo nekoks,tai 5 d.pilnai uzteko. Linelis tinka zmonems norintiems ramiai pailseti.Nes baras uzsidaro atrodo 21 ar 22 val.Ir tylu ramu.
Galima paplaukioti su valtimys,vandens dviraciais, paprasta dvirati issinomuoti.
Bet kitais metais tikrai nevaziuosim......
Gal i koki Turkija keliausim.
Dvivetis kambarys su balkonu mums kainavo 120 lt,be pusryciu.
Yra baseinas neblogas ,didele burbuline silta vonia,pirtys.
Kainos 1,5 -25 lt
Tik va mums nepasiseke nes buvo per daug zmoniu.....nes jie ta baseina isnuomoja ne tik Linelio klientams bet ir kt.norintiems.
Tai kai pirma karta nuejom i baseina....buvo ziauriai daug zmoniu....viena kompanija...prie baseino padejio alaus butelius, keptos duonos, rukytos miesos.
Tai kvapas buvo siaubingas. Ir dar pirtyje visai nebuvo garo.....o ta kompanija uzieme visa vonia kur karstesnis vanduo....tai zodziu as susalau...sek.diena net gi susirgau.
Nes paciame baseine vanduo labai saltas. Bet aisku jei nori buti vienas..mokek 250 lt., ir visas baseinas tavo...
Nenorejom gadinti sau nuotaikos.....tai jau neejom aiskintis kodel sumokejus 50 lt negavom nei vonioj pasedeti...nei pirtyse normaliai pabuti.Kas per pirtys jei kojos sala.
Sek.karta buvom protingesni....uzsirasem is anksto,pries ieinant pasiteiravom kiek zmoniu uzsirase i baseina (jei butu daug..atsauktumem rezerv.) ir aisku paprasem kad normaliai sureguliotu pirty.
Ir dar nepatiko kad kai bariuke sedejio gal kokiu 20zm. vokieciu kompanija ir jau baras uzsidarinejio...padaveja nelabai graziai papras evisus lauk.
Nors seip nepaisant smulkmenu ,visai neblogai pailsejom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 17 rugpjūčio 2007 - 11:34
Cia linkas kur verta apsistoti http://www.freewebs....odyba/index.htm arba www.plateliuezeras.lt
Atsakyti
Jei tie neveikia tai bandyk http://my.opera.com/medinukas/blog/
Atsakyti
Praėjusią vasarą atostogavome sodyboje "pas tėvukus". Puiki vieta tiek aktyviam tiek ir pasyviam polsiui. Daugiau informacijos jų tinklapyje www.pastevukus.lt

Gerų atostogų!
Atsakyti
Sveikos mamos.
Gal kuri atostogavote Plateliuose Berzoro kaime yra Egidijaus sodyba,namai siaudiniais stogais.Gal galite ka papasakoti kokios kainos, kokia aplinka ar toli ezeras? Aciu
Atsakyti
Nac. parke yra keleta ezeru. Plateliu, berzoro, ilgio. Noriu pasakyt jei norit svaraus ir skaidraus vandens rinkites sodyba prie plateliu ez. Ne berzoro ar ilgio. Vanduos skiriasi kaip diena ir naktis.
Beje krantas Plateliu ez. is miestelio puses yra akmenuotas. Toks kaip prie jachklubo, o kitam ezero puseje smeletas ir seklus, bet ten daug privaciu sodybu. Tad prieiti prie kranto sunkiau.

Kita savaite vaziuosiu ir as i sias apylinkes. Pabusiu su vaikiukais dvi savaites. Labai noris gamtos ir saules. Gal pagaliau pajusiu kad uz lango vasara. Pasirodo ji jau ipusejo, o as nespeju ja pasimegauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponike: 17 liepos 2008 - 23:02
Yra labai daug variantu. Pvz sitas
http://www.plateliuezeras.lt/

cia pavartyk gal ka rasi
http://www.zemaitijo...id=66,0,0,1,0,0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cucumi: 01 birželio 2009 - 14:46
Labai faina vietele prie Plateliu ezerio - "Linelis". www.linelis.lt 4u.gif
Atsakyti
Atostogavome prie Platelių prieš 5d, bet taip buvo smagu, kad norisi dar ir dar kartą ten sugrįžti. Pailsėjome, atsigavome... wub.gif Ir oras pasitaikė puikus. Kol visoje Lietuvoje pliaupė kaip iš kibiro, ten visą laiką švietė saulė thumbup.gif
Ilsėjomės Poilsio bazėje „Plateliai” (KLASCO)
Paežerės Rūdaičių k., Plungės r.,
Jeigu kam reikia tel. (8~448) 49323
Vykome 6 asmenys: 4 žmonės gyvenome 4vietų namelyje, o kt 2 gyveno 2vietų namelyje.
2 vietų namelis tikrai nekoks: vietos mažai, vienas kambarėlis, kuriame ir lova, ir šaldytuvas, ir elektrinė plytelė, rozetė tik viena (šaldytuvui), patalynė smirdinti doh.gif Liko nepatenkinti draugai nameliu. O mes 4 vietų namelyje labai fainai pasibuvome: daug vietos, maža virtuvėlė - tikrai puikus namelis.
Visiems rekomenduoju nuvykti pailsėti prie Platelių ežero wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sausas @ 2009 07 02, 19:31)
galetumet kas po atostogu ir krastowaizdzio foto imesti smile.gif

Galiu įkelti šiek tiek, jei tiks bus naudos biggrin.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wenus: 02 liepos 2009 - 21:53
thumbup.gif Klasco poilsiavietei jaučiu simpatiją nuo vaikystės.Dar ir dabar ten važiuojam,super vieta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (mirtise): 03 liepos 2009 - 13:14