QUOTE(sania @ 2010 07 23, 16:35)
---Todel ir ,es nedejom is pradziu tu tinkleliu, kad paziuret kokie langai daromi dazniausiai. Bet pasirodo kad antram aukste darom visus
mes dabar sumastem,kad gal reiktu kondicionieriu miegamajam kabinti

nes pas mus vitrininis langas i vakaru puse- tai turetume kepti vasara
QUOTE(rytorasa @ 2010 07 23, 16:56)
indruciuk, koks įdomus staliukas..

nu fainas...

kur tokių užsmatei pirkti?
net nezinau,kur tokiu galima nusipirkti, kazkur internete radau nuotraukas- o pagaminti bet kuris baldzius gali
QUOTE(sania @ 2010 07 23, 17:00)
Labai funkcionalus staliukas, man tik ta balta spalva nelimpa...aisku viskas nuo interjero priklausytu
nu cia as kaip ideja su tuo "zebriniu-tigriniu" pavirsium nusiziurejau- ir pati greiciausiai deciau tamsia spalva vietoj baltos

bet tai cia taip,pamastymai ir idejos,dar neaisku nei kaip su tuo virtuviniu bus,nei koks jis bus
Papildyta:
QUOTE(Taikute @ 2010 07 23, 20:49)
Indruciuk, na ziuriu pas taves ten irgi bus super groziu...kaip noretusi jau pamatyti
o gal ir dar kas nori uzkviesti
nebus pas mane ten jokiu groziu- tikiuosi,kad bent "svaru ir tvarkinga" gausis...
su vaizdais reiks ziemos palaukti- dabar ir pati nelabai vaziuoju- man dirbti dar nera ko,o vaizdai irgi nesikeicia- net nervas kartais ima-atrodo niekas nevyksta
QUOTE(Raja28 @ 2010 07 23, 22:55)
cia paemei foto is spec medienos aprasymo kur isfrezuota specialaiai ir virsuje,. bet taip dedasi apacioje grioveliai
nesusisnekejom matyt

as ir snekejau apie tuos griovelius spec isfrezuotus virsuje

vieni daro,kiti sako negerai
QUOTE(Angelux @ 2010 07 24, 06:02)
taip. taip, jau su darbininkais šnekėjau dėl balkono hidroizoliacijos

, prisiskaičiau apie tokiu balkonu minusus

, bet sakė darys triguba izoliacija, nuolidi ir t.t. vienu žodžių reiks atitinkamai apsisaugot nuo vandeniuko. O balkoną su gražiais lenktais turėklais ir ant ju pakabinti loveliai su svyrančiomis petunijomis.... matau jau sapnuose

Gal tas balkonas ir pabrangins namą, bet gal čia bus namo akcentas

Man atrodo turėtu bus gražu, kol kas tik mintise
pas mus balkonas 33kv/m

tai jis tikrai namo "vinis"

pradzioj ir pas mus darbininkai sake,kad desim sudesim ir viskas bus super, bet gavosi didelis s..... tai siais metais arde, perdare visa hidroizoliacija, o praeita savaite kazkokiu spec cementu hidroizoliacijos pagrindu dviem sluoksniais uztryne- dabar garantavo,kad tikrai vandens nebeleis ...
Papildyta:
del terasu ir markiziu- jei pas mus nebutu tos terasos dengtos is karto,tai tikriausiai daryciau ta markize... bet ne automatine

pas uosviukus kaimynai turejo automatine- tai nezinau,ar persidare, ar nauja pirko, bet nepatiko todel, kad kartais tas vejas nera toks didelis,o ta markize jau automatiskai susisuka

ir sedi ant saules ar lietaus