Cia yra palyginti Clarisonic, Olay ir Skinsonic aparaciukai
VIDEO - si mergina labiausiai rekomenduoja Skinsonic, nes vidutine kaina, daug galvuciu. Tik man kaip didelis minusas pasirode tai, kad vibracija juntama ir aparato rankenoje. O kodel tai man minusas bandau parasyt zemiau
Taigi, paziurejau ta video, vis apie Clarisonic'a masciau, kad kaip cia visoms tinka, o man taip iskart nemaloniai pasirode ant rankos. Galvoju dar pereisiu per parduotuves, paziurinesiu, su konsultantem pabendrausiu. Na ir pribendravau siandien iki tiek, kad nusipirkau Clarisonic MIA geltona grazuoli

Beje, spalvos realiai ryskesnes nei parodyta internetinese foto, tai kaip ir buvau jau nusprendus, kuri man graziausia, bet parduotuvej dar ilgai masciau, kuri rinktis. Buvau nuraminta, kad labai svelnus ant veido, vibracijos jokios ir tt. Dar kazkaip uzklausiau apie DDF aparaciuka (atrodo ir veikia kaip Olay), tai sako tikrai nevertas jis demesio, odai ne toks geras, tampo ja ir pan.
Pastaba: esu sioj temoj rasius koks butent DDF man pasirode, t.y. sukasi ratu kaip ir Olay, tik DDF dar kazkaip krypuoja, toks nestabilus pasirode, tai ne nezinau turi taip but ar ne.
Tai ir isbandziau katik - iskart sakau, kad duosiu Clarisonic'ui laiko ir ziuresiu kaip toliau bus, bet kolkas nesu patenkinta.

Ant odos tikrai svelnus, nesijaucia to vibravimo, tiksliau nieko nejauciu prausiantis, bet... GARSAS

Nu turejau didelem raidem parasyt sita, nes tikrai tas vibracinis garsas didelis ir man nemalonus - as toki prausimasi kartu atsipalaidavimu laikau, o cia burzgia. Ir man nepatogu bei nemalonu buvo praustis aplink nosi ir pacia nosi - nepatogu sepeteliu prieit prie nosies sonu (ten, kur kartais susidaro nesvariu poru) IR nemalonu bei net sakyciau skauda prausiant nosi, nes ta vibracija tuo metu jauciu ir grynai eina per smegenis man

Nu toks bjaurus jausmas pasirode

Bet jauciu vibravima tik prausiantis nosi, ant veiduko isvis jokio jausmo, isskyrus garsa. Tai jei ka, galima ir nepraust pacios nosies, o tik sonus, bet vel man problema su priejimu.
O vat cia ir pagalvojau, kad Skinsonic butu minusas su tuo, kad jauti vibracija rankenoje - manau tas labai nemalonu butu: dabar tik nosi prausiant teko pajaust ja ir taip nemaloniai pasijust, o jei reiketu visa veida prausiant jaust
Kaip ir rasiau temoj, dar ziuresiu, bandysiu ir jaukinsiuosiu Clarisonic'a, bet ta pirma pazintis nemaloni gana buvo kai tuo tarpu isbandant Olay aikciojau nuo malonumo pati pirma karta. Nors pas mane problemu nera - 1-2 spuogiukai per kelis menesius ar pusmeti, tik nosies sonuose poros kartais uzsitersia, bet pastebejau, kad naudojant Olay aparaciuka jos visai grazios ir nebereikia nei maskavimu, nes poru valymo pleistriuku.
O kolkas butu idomu isgirst ir is kitu naudojanciu Clarisonic'a kaip su tuo garsu jums ir kaip su vibracija (jauciasi ar ne kurioj nors veido daly)? Ir isvis kaip nosies sonus prieit patogiai?