Įkraunama...
Įkraunama...

maitinimo kėdutė

Apklausa: Kokia kedute patogiausia maitinimui? (366 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Šponka @ 2008 02 11, 12:06)
Asmeniškai aš nesu mačiusi kėdutės, kurioje galėtų sėdėt ir vaikiukai mažiukai, ir suaugę..  blush2.gif

Pasigirsiu, mes turim tokią smile.gif Aišku dideliam dėdei ant jos sėst neleisčiau lotuliukas.gif Bet šiaip tai thumbup.gif kėdutė. Jei rasiu nuorodą, įmesiu, nes su normalios fotkės įkėlimu dažnau turiu problemų
Atsakyti
Man iskilo klausimas ar neprakaituoja vaikutis vasara sedint ketuteje plastikineje? ar reikalnigas daiktas paminkstinimas medvilninis, kaip pvz. va sitoj kedutej: http://www.vaikams.e...ymas/modelis/41 ?

Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2008 02 12, 21:20)
Man iskilo klausimas ar neprakaituoja vaikutis vasara sedint ketuteje plastikineje? ar reikalnigas daiktas paminkstinimas medvilninis, kaip pvz. va sitoj kedutej: http://www.vaikams.e...ymas/modelis/41 ?

sioje keduteje pamikstinimas ne medvilninis, jis toks truputi sintetinis...
bet sioje http://www.vaikams.e...ymas/modelis/42 yra medvilninis pamikstinimas... ir siaip man si kedute labai patinka...
manau, kad reikalingas, nes pagalvojus, kaip nemalonu sedet vaikams ant ceratos nuogom kojytem karsta vasaros diena...
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2008 02 12, 21:41)
sioje keduteje pamikstinimas ne medvilninis, jis toks truputi sintetinis...
bet sioje http://www.vaikams.e...ymas/modelis/42 yra medvilninis pamikstinimas... ir siaip man si kedute labai patinka...
manau, kad reikalingas, nes pagalvojus, kaip nemalonu sedet vaikams ant ceratos nuogom kojytem karsta vasaros diena...

Per svelniai pasakyta truputi sintetika...Tas paminkstinimas gryna sintetika, net ziezirbos eina...Turim mes ta kedute, jokiu priekaistu jai daugiau neturiu.Maniske megsta joje pasedeti ir pasisupti, ne tik pavalgyti.Tik niekaip nesuprantu, kam tas sintetikos gabalas pridetas, cerata geriau.Siunciausi ja internetu, tai net nepagalvojau, kad tas paminkstinimas toks niekam tikes. Bet as turiu toki naturalu kailiuka, kuris tinka i visas kedutes, su skylemis dirzams.Tai kaip ir neliko problemos....
Atsakyti
Mamytes,gal galit pasakyt kur prekiauja Deltim kedutemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 02 12, 12:40)
Pasigirsiu, mes turim tokią smile.gif Aišku dideliam dėdei ant jos sėst neleisčiau  lotuliukas.gif Bet šiaip tai  thumbup.gif kėdutė. Jei rasiu nuorodą, įmesiu, nes su normalios fotkės įkėlimu dažnau turiu problemų

Nu įmesk, jeigu rasi, nes tikrai labai norėčiau pamatyti.. mirksiukas.gif Arba gali atsiųst mano foto į paštą auleka@lrp.lt, labai jau man smalsu.. blush2.gif

Atsakyti
bebe confort thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(kamilyte @ 2006 10 10, 13:42)
Dėl medinių tai jų irgi visokių būna. Štai tokios tiks ir iki paauglystės, nes tvirtos, galima įvairiai reguliuoti aukštį, jas galima pristumti prie stalo.
user posted image

QUOTE(Šponka @ 2008 02 13, 19:40)
Nu įmesk, jeigu rasi, nes tikrai labai norėčiau pamatyti..  mirksiukas.gif  Arba gali atsiųst mano foto į paštą auleka@lrp.lt, labai jau man smalsu..  blush2.gif

Mūsų kėdutės modelis viens prie vieno kaip ta pirmoji - mėlyna, tik mūsiškė šviesaus medžio, kaip antroji. IR dar turi užsegamą medvilnini paminkštinimą, mažesniam sėdėtojui. Kol kas atrodo patenkinti, neskaitant, to, kad jau beveik išmoko išlipt smile.gif Bet vieno kai kėdėj nepaliekam, tai didelės bėdos nematom.
Atsakyti
būtent šitas kedutes radau pirkti už 84lt. Man įdomu ar tikrai verta... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 14 vasario 2008 - 17:41
QUOTE(vaili @ 2008 02 13, 15:16)
Mamytes,gal galit pasakyt kur prekiauja Deltim kedutemis smile.gif

maciau mazylio ratuose Vilniuje...
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2008 02 12, 20:20)

Mes tokia irgi turime 4u.gif , kaip minejo viena mamyte, jei tas idekliukas butu ne sintetinis, tai priekaistu siai kedutei neturetume doh.gif . Siaip labai patogi, bet kadangi vaikas per ilgai sioje keduteje neuzsisedi (kitaip nei tarkim automobilineje), bent jau mums nera problemu del prakaitavimo, vistiek nuogo nesodini g.gif
Va as asmeniskai niekada nepirkciau vaikui medines, nesvarbu, kad jos "uztenka" ilgiau, jei prireiks, nupirksim vaikui kita sedejimo komplektuka, kai paaugs. Pas viena mano drauge yra medine, tai kai pamaciau, kaip vaikas "grudamas" i ja yra, nes staliukas neatsitraukia, o kojytes sunkiai pralenda, tai man mazu maziausia gaila vaiko ohmy.gif , o dar ir nugarele neatsilenkia, tai vaikas visada priverstas sedeti lygiai sedomis, issilenkti negali nei kiek (o judresnio,arba tiksliau beveik visu, vaiku pedantiskai nepasodinsi) doh.gif
Na zodziu, kiekvienos gali rinktis savaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(little_honey @ 2008 02 15, 11:14)
Pas viena mano drauge yra medine, tai kai pamaciau, kaip vaikas "grudamas" i ja yra, nes staliukas neatsitraukia, o kojytes sunkiai pralenda, tai man mazu maziausia gaila vaiko  ohmy.gif , o dar ir nugarele neatsilenkia, tai vaikas visada priverstas sedeti lygiai sedomis, issilenkti negali nei kiek (o judresnio,arba tiksliau beveik visu, vaiku pedantiskai nepasodinsi)  doh.gif
Na zodziu, kiekvienos gali rinktis savaip  mirksiukas.gif

Nu ką aš žinau, bet bent jau aš į savo medinukę, net savo beveik keturmetį įkeliu, ir pats įlipa, o ką jau kalbėt apie metų valgytoją.

Papildyta:
Tiesa, galiu parašyt atsiliepimus apie kėdutę seėgamą prie stalo. Iki metų tik tokią ir naudojom. JEi šiandien turėčiau kur tokią prisegt, tai ri dabar naudočiaus thumbup.gif Prisisega - nėr jokios galimybės vaikui išlipt - nes paprasčiausiai nėr kur atsispirt, ir bėda, kad kai mūsų kėdele buvo prisegta prie baro, tai mažasis ir kaimynines lėkštes su ranka patikrindavo doh.gif
Atsakyti