Įkraunama...
Įkraunama...

maitinimo kėdutė

Apklausa: Kokia kedute patogiausia maitinimui? (366 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos mamytes,
Man reikia infermacijos.
Norime pirkti maitinimo kėdutę, ir vis neapsisprendžiame.
Labai rūpi iki kiek kg. galima sodinti į tas plastmasines kėdutes.

Būčiau dėkinga.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 02 29, 22:17)
Bet juk transformuojasi i staleli su kedute. Paaiskinkite, prasau, kas negerai su tokiais staliukais. Ar jie per mazi vaikui? Gal vietos zaidimams truksta? O tie staliukai, kur Jus rasot, didesni?  blush2.gif

Na čia tik mano nuomonė ir jis atsirado po to, kai nusipirkau būtent tokią transformuojamą. Dabar pabandysiu pasakyt kodėl.
Vaikui iki 1.5 -2 m. kėdutės reiks maitinimui, o ne žaidimui. Nes tokie juk nelabai dar sėdi prie stalo, tam kad pieštų, lipdytų ir pan. Su kaladėlėm jie mieliau žaidžia ant žemės. Tai geriau pirkt patogią, vadinamą aukštą maitinimo kėdutę, kur reguliuotųsi ir nugarėlės padėtis. Tai į tokią galėsit sodint labai anksti, naudosit ilgai. Dabar jos būna ir supamos- tai kartu įsigysit ir supynes. Tokioj kėdutėj ne tik maitinsit, bet ir šiaip vaikas kurį laiką noriai pabus, jei ant staliuko padėsit žaisliukų. Dar labai svarbu žiūrėt, kad būtų tarp kojų normalus užsegimas arba toks buomelis, kad vaikas nečiuožtų žemyn. Tai čia geriausiai tinka tos plastmasinės. Kaikurios ir ratukus turi, lengva perstumt su vaikučiu į kitą vietą.
O tie vadinami transformeriai- jie griozdiškesni. Ir iki 1.5- 2m. vistiek nenaudosit kaip kėdutės su staliuku. O paskui kai vaikučiui atsiras noras sėst prie stalo, tam kad žaistų, pieštų ir pan. jam daug smagiau, kad jis pats galėtų tą kėdutę pasiimti, pats atsisėsti. Juk tų transformerių kėdutės su diržais, tai negi kiekvieną kartą jau tą ūgtelėjusį vaiką priseginėsit ir atseginėsit , kai ji sumanys minutei pasitraukt nuo stalo, o paskui vėl norės grįžti. Todėl manu kad didesniam galima nupirkti paparasčiausią iš senukų ar Jysk plastmasinį staliuką su kėdute, jie ir kainuoja nedaug, ir vaikui daug patogesni. Ir vietos mažiau užima. Juk čia labai panašiai kaip su universaliais vežimėliais, lyg ir tiktų didesniam vaikui, bet visi vėliau perka sportinukus, nes tas universalas pasidaro per sunkus, per griozdiškas.
Oi, nu ir prirašiau, tik nežinau ar normaliai paaiškinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodojilu @ 2008 03 01, 14:06)
Na čia tik mano nuomonė ir jis atsirado po to, kai nusipirkau būtent tokią transformuojamą. Dabar pabandysiu pasakyt kodėl.
Vaikui iki 1.5 -2 m. kėdutės reiks maitinimui, o ne žaidimui. Nes tokie juk nelabai dar sėdi prie stalo, tam kad pieštų, lipdytų ir pan. Su kaladėlėm jie mieliau žaidžia ant žemės. Tai geriau pirkt patogią, vadinamą aukštą maitinimo kėdutę, kur reguliuotųsi ir nugarėlės padėtis. Tai į tokią galėsit sodint labai anksti, naudosit ilgai. Dabar jos būna ir supamos- tai kartu įsigysit ir supynes. Tokioj kėdutėj ne tik maitinsit, bet ir šiaip vaikas kurį laiką noriai pabus, jei ant staliuko padėsit žaisliukų. Dar labai svarbu žiūrėt, kad būtų tarp kojų normalus užsegimas arba toks buomelis, kad vaikas nečiuožtų žemyn. Tai čia geriausiai tinka tos plastmasinės. Kaikurios ir ratukus turi, lengva perstumt su vaikučiu į kitą vietą.
O tie vadinami transformeriai- jie griozdiškesni. Ir iki 1.5- 2m. vistiek nenaudosit kaip kėdutės su staliuku. O paskui kai vaikučiui atsiras noras sėst prie stalo, tam kad žaistų, pieštų ir pan. jam daug smagiau, kad jis pats galėtų tą kėdutę pasiimti, pats atsisėsti. Juk tų transformerių kėdutės su diržais, tai negi kiekvieną kartą jau tą ūgtelėjusį vaiką priseginėsit ir atseginėsit , kai ji sumanys minutei pasitraukt nuo stalo, o paskui vėl norės grįžti. Todėl manu kad didesniam galima nupirkti paparasčiausią iš senukų ar Jysk plastmasinį staliuką su kėdute, jie ir kainuoja nedaug, ir vaikui daug patogesni. Ir vietos mažiau užima. Juk čia labai panašiai kaip su universaliais vežimėliais, lyg ir tiktų didesniam vaikui, bet visi vėliau perka sportinukus, nes tas universalas pasidaro per sunkus, per griozdiškas.
Oi, nu ir prirašiau, tik nežinau ar normaliai paaiškinau  smile.gif

Dekoju aciuks.gif Pakeitet mano nuomone del kedutes. Manau, nebepirksiu transformuojamos...
Atsakyti
QUOTE(Audrey @ 2008 02 29, 16:02)
Reikia pagalbos - ar jusiskiu maitinimo keduciu dirzai legvai ir greitai segasi?
PVz. jei vaikas pradetu springti, ar mikliai galima butu istraukti is kedutes?
Siandien gavau kedute (uzsakinejau is vaikams.eu) , tai gal 10 min uzseginejau dirzus, tokie net nezinau - geriausias pavadinimas "lievi".
Dabar galvoju,gal cia visos kedutes tokius turi? g.gif

QUOTE(mamile @ 2008 02 29, 21:50)
O kokia konkreciau kedute? As irgi is ten pirkau coneco galilejo, tai normalus dirzai ir pati kedute gera, dar turi ir supuokliu funkcija.Mano mergyte megsta pasedeti ir pasisupti...Likau tikrai patenkinta ir kokybe ir isvaizda, nors irgi uzsisakinejau internetu nemacius naturoje.

As va irgi pirkau coneco galileo, tai viskas gerai su tais dirzais g.gif , viena ranka per viena sekunde eina atsekti smile.gif . Man karta buvo kad pradejo vemti, tai staigiai istraukiau ja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 03 01, 14:21)
Dekoju  aciuks.gif  Pakeitet mano nuomone del kedutes. Manau, nebepirksiu transformuojamos...

Na, tikiuosi, kad į gerą pakeičiau, nesinorėtų, kad apsigautumėt. Gal dar pabandykit pakalbėt su tais kas turi. Tiesa, mano pusseserė turėjo medinę transformuojamą, nuo pirmo vaiko, tai irgi panašios nuomonės, tai ji pirko antram vaikui kai suėjo 5 mėn. vadinamą aukštą, ir kur galima dar ir supti. Tai labai patenkinta. Na, aš jos nepaklausiau... dabar liūdna dėl to verysad.gif
Sėkmės išsirenkant kėdutę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodojilu @ 2008 03 01, 13:06)
Oi, nu ir prirašiau, tik nežinau ar normaliai paaiškinau  smile.gif

Pritariu kiekvienam sakiniui, auginu trecia vaika ir patirties jau turiu.Taigi, sutinku su jusu nuomone 100 % drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as stai kokia kedute atradau
http://parduotuve.ti...roducts_id=2168
Manau visai geras sprendimas g.gif , du viename, vaikutis su visais kartu prie vieno stalo, o ir kur nors isvykus, ar mieste visai patogu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juodojilu @ 2008 03 01, 12:06)

as taip pat simtu procentu pritariu siai nuomonei.
pirmai dukrai naudojome medine maitinimo kedute,kur pasidaro atskirai staliukas bei kedute.
dabar antram vaikui naudojam plastmasine auksta kedute.kol kas matau vien pliusus,lyginant su pirmaja medine.zinoma,kaina gerokai aukstesne,bet tikrai verta sumoketi.simtakart patogesne,minkstesne,reguliuojamas atloso pasvirimas,saugos dirzai,buomelis tarp kojyciu(jei netycia atsisegtu dirzai,ar dar kas nors,kad neiskristu...beje,tas buomelis pas mus nuimamas,jei jo nesinori.bet kadangi mes turim mergyte,tai nekliudo),atrama kojytems,dvigubas nuimamas padeklas su aukstais krastais.
netgi estetiniu poziuriu plastmasine man dailiau ziurisi. blush2.gif spalvinga,linksma. bigsmile.gif
Atsakyti
Mamytes, kokia Jusu nuomone apie pigiasmaitinimo kedutes. Nesinori brangiai moketi blush2.gif Tad nusprendziau pasiieskoti pigesnes, bet tuo paciu ir kokybiskos kedutes. Patarkite, kokia issirinkti.
Atsakyti
QUOTE(nikaa @ 2008 03 03, 16:54)
O as stai kokia kedute atradau
http://parduotuve.ti...roducts_id=2168
Manau visai geras sprendimas  g.gif , du viename, vaikutis su visais kartu prie vieno stalo, o ir kur nors isvykus, ar mieste visai patogu  rolleyes.gif

Man šita kėdutė irgi patraukli, bet nemanau, kad ji patogi naudoti kiekvieną dieną namie. Išvykus kažkur - taip visiškai sutinku, kad ji labai patogi. Bet manau, kad reik dažnai išvykti kažkur, kad jos kaina atsipirktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2008 02 29, 23:50)
O kokia konkreciau kedute? As irgi is ten pirkau coneco galilejo, tai normalus dirzai ir pati kedute gera, dar turi ir supuokliu funkcija.Mano mergyte megsta pasedeti ir pasisupti...Likau tikrai patenkinta ir kokybe ir isvaizda, nors irgi uzsisakinejau internetu nemacius naturoje.

O jusu keduteje paminkstinimas medvilninis?
Papildyta:
Tiesa, radau jau - paminkstinimas, pasirodo, sintetinis verysad.gif
Atsakyti
Mes maziukui nupirkom Delti NAM NAM. Esam labai patenkinti. Labai geri saugos dirzai (5 tasku), lengvai atsisega- vienu paspaudimu. Vaikas labai aktyvus, tai dirzai labai svarbu. Yra medvilninis paminstinimas. Yra du staliukai, po valgio gali nuimti ir nuplauti, jie labai lengvai nusiima ir uzsideda. Lengvai reguliuojasi kedutes padetys ir aukstis. Tai svarbu kai tik pradedi maitinti kosytemis. Pati kedute tvirta, neissikraipe ar pan. Labai stacionari, neapvirs, bet kartu lengva. Kaina ir dar visai nebloga. Nieko nesiskiria nuo tu, kurios kainuoja dvigubai, kaip sita.
Mano maziukas labai aktyvus, tai man buvo sunku ji maitinti. Labai nenorejo sedeti ant keliu. Labai vargau, bet viena diena apsisprendziau, kad vis tik reiketu pirkti kedute. Gaila, kad anksciau nenusipirkau. Man labai palengvejo. Maziukui ji is karto labai patinko. Todel su noru bega i kedute. Kartais ir taip megsta Tabius joje paziureti. Staliukas nusiima, tad gali prie didelio stalo pastatyti.
Atsakyti