QUOTE(Jurga @ 2003 04 11, 20:37)
visur tos plastmasinės kėdutės brangesnės, bet man atrodo, kad medinės - ir graziau atrodo, o ir vėliau galima stala atskirai nuimti...
Ką apie tai mano mamkos, jau užauginusios vaikus ant tokių kėducių?
net nezinau, kaip cia jums pasakyti. auginu jau antra vaika, taciau ju poreikiai labai skiriasi. Pirmoji uzaugo visai be keduciu, na, o antroji siek tiek su kaprizais. Pirkome maitinimo nauja, medine kedute, ir ka jus sau manot, kol vaikas buvo mazas ir tik pradejas sedeti, si kedute buvo isties labai geras dalykas. Ir staliukas ir kedute pasidaro, bet kai 10 men pradejo vaikscioti ir visur karstytis, kaip bezdzionele, tai teko sia kedute staigiai parduoti, nes kelis kartus uzsilipusi ant kedutes atloso virto zemyn galva, gerai, kad abu kartus spejau pagauti. Tuomet staigiai nuemiau kedute ir padariau staliuka, tada is pradziu ji sededavo ir graziai piese, taciau vel labai staigiai sumaste ant staliuko uzkelti savo kedute ir tuomet atsisesti. Siaubas

, vos nnegavau soko, atsisedus malasi, o ta kedute vazineja i visas puse. Siaubas kazkoks. Pardavem greitai kedute, taciau vel kita beda, teko lakstyti po visus kambarius su bliudu maisto ir valgydinti, o ji tai gulasi tai sedasi...........Tad ir vel pirkom maitinimo kedute, plasmasine su reguliuojamu staliuku prie krutines, tai isodinu ir pritraukiu staliuka, kur dedasi jos bliudelis, prie krutines, kad ji gali tik sedeti ir niekaip neislipa, tad siuo metu man ramu, pasodinu ir valgo, kai suvalgo saukia, apapa, tai atstumiu ir iskeliu. Nors galiu ramiai ir pati kartu pavalgyti.
p.s. stai kokia musu maitinimo keduciu istorija...........