norim namuose pakeisti radiatorius, gal galit patarti kurie yra geriausi?

QUOTE(Nataliuke @ 2006 12 16, 01:14)
Sveikos
Noriu paklausti, gal kas zino, kur galima nusipirkti radiatoriu dekoratyviniu groteliu? Puse miesto jau apvaziuota, apskambinta...
Musu meistriukai uzdenge visus radiatorius gipsokartonu, nudaze, dabar reikia ispjaut angas ir istatyti tas groteles-zaliuzes spec. kazkokias
Nu nerandam
Visuose parduotuvese zino, kad tokiu buna, bet vis kitur siuncia
Gerai, kad dar silta lauke, bet kita savaite jau saltuka zada...

Noriu paklausti, gal kas zino, kur galima nusipirkti radiatoriu dekoratyviniu groteliu? Puse miesto jau apvaziuota, apskambinta...

Musu meistriukai uzdenge visus radiatorius gipsokartonu, nudaze, dabar reikia ispjaut angas ir istatyti tas groteles-zaliuzes spec. kazkokias

Gerai, kad dar silta lauke, bet kita savaite jau saltuka zada...
kas cia per nesamone... jei gerai supratau tai jus visai uzdengete savo radiatorius is sono, kad ju nesimatytu ir tikites, kad ispjove kazkokias mistines skylutes ir sustate groteles prisildysit kambari. Arba tai didziausia nesamone, arba as kazko nesupratau. Radiatoriu negalima aplamai niekuo uzdengti netgi uzuolaidomis storomis nerekomenduojama.
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 02, 22:36)
Labas. kurie radiatoriai geriausi tikrai sunku pasakyti. Zinau kurie geri. Dia Norm vokiski, plieniniai. Pas save bute tokius susidejes. Situ radiatoriu aukstis atinika senuju, spiziniu ir skardiniu, auksti. Turiu patikimu kontaktu kas prekiaujai siais radiatoriais.Sake is mazdaug 15000 parduotu radiatoriu (cia per 8metus) pasitaike 1 kiauras

turiu uzklausima.. zodziu atvare is city serviso, nuleidineti vandens is radijatoriu, pasake grieztai, ventiliu negalima.. nors mes labai norejom juos deti.. gerai, negalima tai negalima.. nuvaziavom pasiimti radijatoriu, dar visokio brudo, prakalbom ten, pasake kad visi perka ir visi deda ir ka ten tas city servisas sneka maziau klausyti.. tai ka.. uzdejom..
kaip yra istikro? cia juk mano nuosavybe.. kas mane nuostolius atlygins kai bus kokia avarija?
o is city serviso, sake jei bus ventiliai, tas santechnikas negales pasirasyti popieriuose kad pas mane viskas tvarkoj.. ar kazkas pan.
buciau labai dekinga jei iki pirmadienio kas nors paaiskintu, kas yra legalu, kas nelegalu.. ir musu atveju kas teisus?
nes seip dar tik dabar keiciam radijatorius, jeigu tikrai negalima, galetume dar nulupti tuos ventilius

Sugalvojau uždengti radiatorius, tik nerandu kas daro tai Lietuvoje, gal kartais kas iš forumo dalyvių tai darė, gal galėtų pasidalinti informacija
įkeliu foto, po langais matosi dekoratyvinės grotelės

QUOTE(westa @ 2007 07 13, 09:32)
uždengdami radiotorių galbūt pasidarysit gražiau bet prarasit nemažą dalį šilumos
..

Ir as taip manou

QUOTE(cudo @ 2007 07 13, 11:45)
mes ir galvoja uzdengti radiatoriu nes musu 10 kv kambrayj jie yra net du

bet mes galvojam plokste uzdengti oritaikyt ja prie miegamojo lovos kad neisiskirtu

QUOTE(zavulon @ 2007 07 11, 23:22)
Sugalvojau uždengti radiatorius, tik nerandu kas daro tai Lietuvoje, gal kartais kas iš forumo dalyvių tai darė, gal galėtų pasidalinti informacija
įkeliu foto, po langais matosi dekoratyvinės grotelės

Tikrai daro, pas mano uošvius vienam kamary taip padaryta. Reikės pasidomėt kas ten dirbo

Aš suplanavus visur namie uždengt radiatorius, nieko ten sudėtingo nėra
, mačiau n. kartų per TV, kaip daro įvairiausius, tai tik reikia prisiruošt. Principas vienodas: padaromi ale rėmai, tada kažkoks vidus (grotėlės, tinkliukas, roletas ir t.t.) ir tada savotiškai įrėminamas radiatorius
, nu tikiuosi, kad greit pasidarysim bent svetainėje taip
ir galėsiu parodyti
...
Jei aktualu kažkam taupyt šilumą žiemą, tai galima daryt su ale roletu: pakėlei ir šiluma sklinda, nori grožio - nuleidai
, daug variantų yra 
O vamzdį tai išvis lengva, pasidarai ale kampuotos U raidės formą ir pritvirtini, čia ne visai į temą pavyzdys, bet va virtuvėje slėpėm dujų vamzdį, šlangeles ir t.t., tai tokia ale lentynėlė gavosi, tai didelį vamzdį galima paslėpt tokiu pat principu, tik be lentynukių
:

Jei aktualu kažkam taupyt šilumą žiemą, tai galima daryt su ale roletu: pakėlei ir šiluma sklinda, nori grožio - nuleidai

O vamzdį tai išvis lengva, pasidarai ale kampuotos U raidės formą ir pritvirtini, čia ne visai į temą pavyzdys, bet va virtuvėje slėpėm dujų vamzdį, šlangeles ir t.t., tai tokia ale lentynėlė gavosi, tai didelį vamzdį galima paslėpt tokiu pat principu, tik be lentynukių

QUOTE(Nataliuke @ 2006 12 16, 01:14)
Nu nerandam
Visuose parduotuvese zino, kad tokiu buna, bet vis kitur siuncia

ar radai?? Kur?
man db irgi toks poreikis iskilo. Parasyk man plz cia arba i no-spam@takas.lt