Įkraunama...
Įkraunama...

"Gyvatukai" ir radiatoriai

as vel del radiatoriu ax.gif

name pirmininkas turi fix ideja pakeist visus ketaus radiatorius i naujoviskus. atseit, uz sildyma islaidos sumazes trecdaliu g.gif idomu, ar nesalsim tada.... Gal galit issakyt savo nuomone, gal kas keitet, kaip saskaitos?
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2009 06 04, 16:45)
gal kas susidure su tuo, jei name sistema yra dvidesimtine (na tiek skersmenys radiatoriu), o butu idetas 15kinis radiatorius, tai iseina sumazinamas pratekejimas, kaip realiai tas pasijustu? ar isvis pasijustu?

Tikrai to nedarykit jokiu būdu, nes sumažės vandens pratekėjimo greitis, vanduo ilgiau užsistovės, atšals, sumažės šilumos perdavimas į išorę. Pas mus name ta pati problema, kai kaimynai 5-ame aukšte taip padarė keičiant gyvatuką. Dabar kenčia visi žemesni aukštai, o ypač pirmas, nes ten gyvatukas vos vos šiltas
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2010 02 07, 13:00)
as vel del radiatoriu ax.gif
name pirmininkas turi fix ideja pakeist visus ketaus radiatorius i naujoviskus. atseit, uz sildyma islaidos sumazes trecdaliu g.gif idomu, ar nesalsim tada....  Gal galit issakyt savo nuomone, gal kas keitet, kaip saskaitos?

Gal jis turi omenyje ne pačių radiatorių keitimą, o termoreguliatorių ir daliklių įrengimą? Čia parašyta (antroje dalyje):
http://www.vilniaus-...onstrukcija.php
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2010 02 09, 15:46)
Gal jis turi omenyje ne pačių radiatorių keitimą, o termoreguliatorių ir daliklių įrengimą? Čia parašyta (antroje dalyje):
http://www.vilniaus-...onstrukcija.php

aciu uz info ax.gif va cia man aisku, kokiu budu susitaupytu mirksiukas.gif ne, kad jis sugalvojo, TIK radiatorius pakeisti ir vamzdyna. na del vamzdyno, viskas aisku, namas senas, bet radiatoriai... schmoll.gif
Atsakyti
O gal kas susidūrėt su tokia situacija, kai bute nešyla gyvatukas? Apie tai žino ir namo pirmininkas, ir santechnikas, ir Šilumos tinklai, bet niekas nieko nedaro, nes problema pas kaimynus vamzdyne 5-ame aukšte. O jie remonto nebenori daryt, vamzdžiai paslėpti sienoj. Bet ką mums daryt? Mokėt už paslaugas, kurių negaunam?
Atsakyti
nusipirkau nauja elektini gvatuka, gal kas galetu man paaiskinti kodel kai pajungiau ji i rozete ir kai palieciau gyvatuka ranka, nukrete elektors srove? Ar taip turetu buti, ar reikia grazinti gyvatuka? Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Muco @ 2010 08 15, 22:46)
nusipirkau nauja elektini gvatuka, gal kas galetu man paaiskinti kodel kai pajungiau ji i rozete ir kai palieciau gyvatuka ranka, nukrete elektors srove? Ar taip turetu buti, ar reikia grazinti gyvatuka?  Aciu uz atsakymus.

Įžeminimas padarytas g.gif Tikrai ne gyvatuke problema. Kvieskit elektriką, tegul padaro įžeminimą.
Atsakyti
aš ir galvoju kad įžeminimas vonioje būtinas. smile.gif tikiuosi nesmarkiai nukrėtė. smile.gif mane irgi buvo nukrėtęs gyvatukas elektrinis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2010 02 10, 11:47)
aciu uz info ax.gif va cia man aisku, kokiu budu susitaupytu mirksiukas.gif ne, kad jis sugalvojo, TIK radiatorius pakeisti ir vamzdyna. na del vamzdyno, viskas aisku, namas senas, bet radiatoriai... schmoll.gif

pakeitus radiatorus tauposi del:
- pagereja pratekejimas,
- jiems reikia maziau vandens,
- greiciau atiduoda siluma nei senieji,

taip, kad nesijaudinkit - tikrai bus geriau 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
ar teko kanors gero ar blogo girdeti apie Fix Heiztechnik plieninius radiatorius?
keiciu senus, tai lyginu Fix, Kermi ir DeLonghi. kurie geriausi?
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 04 25, 16:03)
O gal kas susidūrėt su tokia situacija, kai bute nešyla gyvatukas? Apie tai žino ir namo pirmininkas, ir santechnikas, ir Šilumos tinklai, bet niekas nieko nedaro, nes problema pas kaimynus vamzdyne 5-ame aukšte. O jie remonto nebenori daryt, vamzdžiai paslėpti sienoj. Bet ką mums daryt? Mokėt už paslaugas, kurių negaunam?

PAS MANE TA PATI PROBLEMA. MAN LEIDO ATSIJUNGTI GYVATUKA. Bet as delsiu, nes reikia vis tiek moketi puse kainos uz cirkuliacija smile.gif.
Atsakyti
o mes susidureme su tokia problema. Liepos menesi nusipirkom buta ir nusprendem pasidaryti remonta (viska is pagrindu), darbai parsidejo nuo vamzdyno keitimo, tiesa butas senos statybos berods 1972 m. Pakeitem vamzdzius, radiatorius pradejom. Bekeiciant radiatorius mus pradejo pilt vanduo is sistemos. Uzpylem save ir kaimyne. Veliau tualete nukrito vamzdelis kazkoks ir pradejo begti vanduo. Atrodo kaip ir viskas issiprende, jau baigdinejam deto grindis ir staiga kaimyne sako, kad pas ja slapios lubos. Pradejom aiskintis, teko plyteles naujai uzklijuotas dauzyti ir kapstytis iki vamzdziu sienoje, bet pagrindinis stovas yra ne pas mus o kazkur pas kaimyne sienoje. Pas mus kaip ir viskas tvarkoje, isskyrus, kad slampa siena. Kaimyne uz sienos pas kuria yra stovas baisiausia rekia ir kaltina mus, kad mes kazka padarem ir atsisako, bet kokiu veiksmu. Kita savaite nusimato bendrijos susirinkimas ir spresis problema. Gal kas susidurete su panasia situacija, parasykite. Nes mes jau dideleje neviltyje ir nezinia, kada viskas baiksis. verysad.gif
Atsakyti