Įkraunama...
Įkraunama...

"Gyvatukai" ir radiatoriai

QUOTE(Jollė @ 2014 08 27, 17:25)
O sakykit, koks galingumas normalus perkant baltos spalvos lenktas kopeteles (elektrinis) matmenys ~ 45x96, vonia 6 kvm

jei Jūs norite pilnai apšildyti patalpą reikėtų apie 500-600W, tik klausimas ar Jums to reikia. Kaitinimo elemento galia parenkama pagal gyvatuką, priklausomai nuo gyvatuko modelio(tankesnis, retesnis). pvz http://www.tausana.l...lva-kita_spalva galia balto ir spalvoto yra 539W, chromuoto 405W. Tokio gyvatuko pagal Jūsų kvadratūrą užtektų. Elektriniam reiktų 600w kaitinimo elemento. Jei įdėsite mažesnį, teks ilgai laukti kol įkais.
Atsakyti
QUOTE(Lina Taus @ 2014 08 27, 17:51)
jei Jūs norite pilnai apšildyti patalpą reikėtų apie 500-600W,

Supratau. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2014 08 27, 16:25)
O sakykit, koks galingumas normalus perkant baltos spalvos lenktas kopeteles (elektrinis) matmenys ~ 45x96, vonia 6 kvm

Is principo - kopeteles iprastai yra naudojamos ranksluosciu dziovinimui, o ne patalpos sildymui.
Todel ju galingumas (elektriniu) nera aktualus, iprastai jis buna 25 - 150 W priklausomai nuo gabarito.
Jei kopeteles kombinuotos ( silumos nesejas - vanduo + el. tenas ) tokiu atveju el. teno galingumai iprastai buna 300; 600; 900 W. Parenkami pagal kopeteliu dydi. Iprastai pakanka 300W
Atsakyti
QUOTE(Auksoziedelis @ 2014 08 28, 10:55)
Is principo - kopeteles iprastai yra naudojamos ranksluosciu dziovinimui, o ne patalpos sildymui.
Todel ju galingumas (elektriniu) nera aktualus, iprastai jis buna 25 - 150 W priklausomai nuo gabarito.

Tiesiog jau turim tame patirties,turejom el.gyvatuka, kurio galia 60w, tai nesuprantu kam aplamai gaminamas toks daiktas. Palikdavom per nakti, o rezultatas - slapi ranksluosciai ryte. Tikrai pirmenybe teikciau greitam ikaitimui ir galingumui, o kad tuo paciu dar pasildys ir patalpas, tai tik bus pliusas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2014 08 28, 10:06)
Tiesiog jau turim tame patirties,turejom el.gyvatuka, kurio galia 60w, tai nesuprantu kam aplamai gaminamas toks daiktas. Palikdavom per nakti, o rezultatas - slapi ranksluosciai ryte. Tikrai pirmenybe teikciau greitam ikaitimui ir galingumui, o kad tuo paciu dar pasildys ir patalpas, tai tik bus pliusas bigsmile.gif

1as variantas - prielaida, kad sugedes naudojamas 60w gyvatukas
2as - Gali pasirinkti bet kokias kopeteles pagal poreiki (matmenys, spalva ir t.t.) + ideda tena (300; 600w) + uzpildo ji , ir tureis galingesni varianta.
Bet kai gyvatukas ir patalpas pasildo, pritariu, didelis pliusas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksoziedelis @ 2014 08 29, 11:31)
1as variantas - prielaida, kad sugedes naudojamas 60w gyvatukas

Hmm, nu gal nesugedes, pirkom nauja, naudojom ~ menesi ( po to perpardavem). Atrodo ir gerai ikaisdavo, bet... snipstas, nutarem neleisti vejais elektros schmoll.gif

Kazkada mastem pirkti infraraudonuju spinduliu a la gyvatuka, bet gerai kad nepirkom, nes vieni pazistami turi, tai nepatenkinti, o pinigeliai dideli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2014 08 29, 10:49)
Hmm, nu gal nesugedes, pirkom nauja, naudojom ~ menesi ( po to perpardavem). Atrodo ir gerai ikaisdavo, bet... snipstas, nutarem neleisti vejais elektros schmoll.gif

Kazkada mastem pirkti infraraudonuju spinduliu a la gyvatuka, bet gerai kad nepirkom, nes vieni pazistami turi, tai nepatenkinti, o pinigeliai dideli unsure.gif

Infraraudonuju spinduliu gyvatukas? g.gif Esu girdejusi tik apie tokius sildytuvus, bet gyvatukus nelabai.... Gal gali daugiau papasakoti, siaip labai idomu pasidare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksoziedelis @ 2014 09 01, 08:30)
Infraraudonuju spinduliu gyvatukas? 

Internete etsistemos.lt jie taip ir ivardinti - infragyvatukai, ten apie juos galima paskaityti daugiau 4u.gif
Atsakyti
Labas, reiktu kokybiskai milteliniu budu nudazyti 1 metalini radijatoriu kita spalva. Gal zinote kas galetu atlikti tokia paslauga? Geriausiai butu Vilniuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 07 rugsėjo 2014 - 19:26
Sakykit, ką manote apie štai tokį rankšluosčių džiovintuvą:
Džiovintuvas
Vyras nupirko, bet man jis kažkaip nelimpa vonios kambaryje... Niekaip nesumąstau, kaip rankšluosčius džiovinsiu ant jo. Be to, kai primatavom, tai net nepasiekiu paskutinių kopetėlių, nors ir ūgio nemažo esu.
Žodžiu, pamaniau, kad gal čia forume kas išteisins šį džiovintuvą, jei ne, turbūt teks grąžint... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 09 10, 22:35)
Džiovintuvas
Vyras nupirko, bet man jis kažkaip nelimpa vonios kambaryje... Niekaip nesumąstau, kaip rankšluosčius džiovinsiu ant jo. Be to, kai primatavom, tai net nepasiekiu paskutinių kopetėlių, nors ir ūgio nemažo esu.
Žodžiu, pamaniau, kad gal čia forume kas išteisins šį džiovintuvą, jei ne, turbūt teks grąžint...  g.gif

O as kaip tik siandien savaji nuvertinau, kad mazokas, nes po visos seimos maudyniu sunkiai eis sutalpinti. Jei tik vietos yra, as esu uz dideli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 09 10, 22:35)
Džiovintuvas
Žodžiu, pamaniau, kad gal čia forume kas išteisins šį džiovintuvą, jei ne, turbūt teks grąžint...  g.gif

As pirkciau geresnes firmos ir uz mazesne kaina. Paskaityk sita tema, kelis kartus buvau ikelus nuoroda. Lenkijos kokybe as abejoju...

kermi radijatoriai

Paziurejau mes mokejome jau siek tiek pigiau nei cia skelbiama. Kainas pakele....Bet verta ten pasiziuret.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 11 rugsėjo 2014 - 07:59