Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(liepsnele @ 2010 08 29, 21:43)
nerandu receptelio  blush2.gif jei dar  rasiu, parasysiu.

radau visgi bigsmile.gif
Vagifem buvo man skyrus po 2 tabletes per cikla iki O. Nors tiesiogine jo paskirtis ne gleivem gerint, bet anot gines, jis l.gerai ta padaro.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 08 29, 22:14)
radau visgi  bigsmile.gif
Vagifem buvo man skyrus po 2 tabletes per cikla iki O. Nors tiesiogine jo paskirtis ne gleivem gerint, bet anot gines, jis l.gerai ta padaro.

KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT VAGIFEM
Vagifem vartoti draudžiama, jei:
Sergate liga, vadinama endometriumo hiperplazija (gimdos gleivinės išvešėjimu) ir dėl jos nesigydėte;
Atvejai, kai reikalinga gydytojo priežiūra
Pasakykite savo gydytojui, jei sergate arba praeityje sirgote viena iš toliau nurodytų ligų, nes tuomet Jus reikia atidžiau stebėti. Retkarčiais vartojant sisteminį gydymą estrogenais, šios ligos gali atsinaujinti arba pasunkėti:
Lejomioma (gerybinis gimdos auglys) arba endometriozė (gimdos gleivinės išvešėjimas už gimdos ribų).

ar čia ne ta pati mūsų endo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 29 rugpjūčio 2010 - 21:31
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 29, 22:30)
Atvejai, kai reikalinga gydytojo priežiūra
Pasakykite savo gydytojui, jei sergate arba praeityje sirgote viena iš toliau nurodytų ligų, nes tuomet Jus reikia atidžiau stebėti. Retkarčiais vartojant sisteminį gydymą estrogenais, šios ligos gali atsinaujinti arba pasunkėti:
Lejomioma (gerybinis gimdos auglys) arba endometriozė (gimdos gleivinės išvešėjimas už gimdos ribų).[/color]

ar čia ne ta pati mūsų endo?  g.gif

na kaip visada, visi vaistai GALI tureti salutini poveiki, kaip ir cia apsidrausdami raso, kad RETKARCIAIS gali atsitikt taip, del to butina gydyt. prieziura. Na zodziu, tokiais vaistukais be prieziuros nedera eksperimentuot, o ju aisku, niekas ir nedalina be recepto.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 08 29, 21:14)
radau visgi  bigsmile.gif

Dekui 4u.gif
va cia jooo, pasirodo sis prepattas skiriamas po menopauzes laikotarpiu, padidinti hormono estradiolio konccentracija unsure.gif
Tikrai idomu, kaip cia jis veikia, nors skiriamas prie isausejusios maksties, kuri paprastai buna menopauzeje.
As pasigilinsiu veliau placiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 08 28, 21:53)
Ice Tea, ar tie ,,perlai" ne tokios pacios kapsules BL?  g.gif Nu paskaicius tai zodis zodin surasyta kaip ir apie BL  doh.gif

BL sakė, kad "perlai" yra silpnesnės ir labiau tinka turint endo bei žaizdeles. O šiaip LABAI panašūs mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Linutas @ 2010 08 29, 23:22)
As pasigilinsiu veliau placiau.  blush2.gif

Įdomu įdomu bigsmile.gif Pasidomėk mirksiukas.gif Lauksim rezultatų rolleyes.gif
Nes mane irgi domina tas Vagifem ax.gif Reiks ryt pas ginių užklausti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2010 08 29, 19:29)
Nea, neprireike biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 30, 09:05)
Nes mane irgi domina tas Vagifem  ax.gif Reiks ryt pas ginių užklausti  rolleyes.gif

ai,kad jie mažai apie homeopatiją žino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 30, 09:06)
ai,kad jie mažai apie homeopatiją žino  unsure.gif

Man jo poveikis (dėl drėgnumo) panašus į Gynofit gelį ax.gif O gal klystu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 30 rugpjūčio 2010 - 08:46
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 30, 08:06)
ai,kad jie mažai apie homeopatiją žino  unsure.gif

Mergaites, Vagifem yra tikru tikriausiais hormoninis preparatas, toli grazu nuo simptomiskai veikiancio gelio ar svelniai veikiancios homeopatijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir ką gi tongue.gif Pas mane NIEKO NERADO- viskas švaru gražu, nors gimdoj endo įtarti GALIMA doh.gif Sprendimas toks- rugsėjį dar bandom, o paskui 3-4 mėn su KT rolleyes.gif Kiaušidės pailsi ir vėl pusmetis smileysex.gif , na ir taip t.t. rolleyes.gif

Ir dar sužinojau, kad ta cista kur rado LP metu visai nėra funkcinė verysad.gif Jinai ištyrus pasirodė kad yra endometrioidinė verysad.gif Nu bet dabar gerai, kas jos NEBĖRA thumbup.gif

Tai tiek žinių iš mano fronto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 01, 09:28)
Na ir ką gi tongue.gif Pas mane NIEKO NERADO- viskas švaru gražu, nors gimdoj endo įtarti GALIMA doh.gif Sprendimas toks- rugsėjį dar bandom, o paskui 3-4 mėn su KT rolleyes.gif Kiaušidės pailsi ir vėl pusmetis  smileysex.gif , na ir taip t.t. rolleyes.gif

tai sveikinu su tokiom gerom žiniom 4u.gif nors aišku kartais norisi, kad ką nors rastų ir patvarkytų ir būtų visai kitas tikėjimas, ane ? ax.gif
tik nesuprantu, kodėl gimdoj endo nešalina, ar ji pati išsivalo ?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2010 09 01, 11:09)
nors aišku kartais norisi, kad ką nors rastų ir patvarkytų ir būtų visai kitas tikėjimas, ane ?  ax.gif
tik nesuprantu, kodėl gimdoj endo nešalina, ar ji pati išsivalo ?

drinks_cheers.gif Man irgi tas "Viskas gerai" nepatinka verysad.gif - tai iš kur tie raudoni tepliojimai unsure.gif
Turbūt endo gimdoj nėra tokia pavojinga pastojimui g.gif Sakė su KT turi susitvarkyti ax.gif
Beje, akimis bigsmile.gif perdaviau P.V. linkėjimus nuo tavęs wub.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 01 rugsėjo 2010 - 10:26
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 01, 09:28)
Na ir ką gi tongue.gif Pas mane NIEKO NERADO- viskas švaru gražu, nors gimdoj endo įtarti GALIMA doh.gif Sprendimas toks- rugsėjį dar bandom, o paskui 3-4 mėn su KT rolleyes.gif Kiaušidės pailsi ir vėl pusmetis  smileysex.gif , na ir taip t.t. rolleyes.gif

Ir dar sužinojau, kad ta cista kur rado LP metu visai nėra funkcinė verysad.gif Jinai ištyrus pasirodė kad yra endometrioidinė verysad.gif Nu bet dabar gerai, kas jos NEBĖRA  thumbup.gif

Tai tiek žinių iš mano fronto  mirksiukas.gif

Oho kaip įdomiai. O norint gimdoj rasti endo reikia gal hiteroskopiją daryt?
O tą cistą LP metu ir pašalino? Ar vėliau ji išnyko g.gif
Atsakyti