labutis merginos!linksmai jus cia begyvenat
QUOTE(Tino @ 2010 09 03, 10:00)
užuojauta Tau puikiai žinau, ką tai reiškia... nu bet ką Tu gali padaryt su juo ant kilimėlio ??? kuo daugiau spausi, tuo bus tik blogiau. pamaitink Tribestanu iki kitos O, nors po kelias tablietkas per dieną ir nereiks kilimėlio
tribestanas na ne vienintelis preparatas bet....galintis padeti....siaip kalbant apie tribestana...mano MB sportininkas tai zinau kazkiek as apie juos...siaip jau tribestanas yra augalines kilmes preparatas ir kad jo poveikis pasijaustu reikia gerti maziausiai 3 menesius nes po kokio 1 men vartojimo praktiskai jokio poveikio nepajausit...
zinau ir geresni buda kad MB noretu ir kad stovetu butu hiper reakcija bet deja ji nelegeali
kalbu apie sintetinius testestoronus
vat jie tai tikrai veiksmingi teko fiziskai su tuo susidurti nes MB seniai seniai teko varzybose dalyvauti tai jis kazkiek ju naudojo tai zinokit ramybes namie man nebuvo vis ND ir ND
ir kokibei gyvaciuku nepakenke
tik vat kad tie sintetiniai totesteronai yra nelegalus
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 03, 12:21)
na ant kilimėlio tai pasakysiu,kad kitą ciklą nuo 9CD dirbs pagal grafiką.

Tribestan vėl duosiu, bet tik produkto kokybės gerinimui, noro jam nuo to daugiau neatsiras, nes prieš tai nei energijos jam dadėjo nei ant didesnio libido patraukė

neveiksnus jis mano vyrui
nu žinok jam vietos pakeitimas suveikia

nu bet namie ant kilimo nesikrausto
QUOTE(Linutas @ 2010 09 03, 22:28)
:
O kai ,,gavau", tai nespejau nei istirti, isejau darban. palikau dalelyte indelyje, taigi ziu darbar po 9 val - kad nei vieno gyvo, nors ir su gleivemis

Tai negaliu nieko komentuoti, ar juos jos uzmuse, ar laikas per ilgas ir jie nusibaige, ar atveso, nors palikau ikutojus siltai

Zodziu - mano ekperimentams fiasko totalus
o ko noret juk numiro visi tokioj terpej matyt juk kiek zinau tai vaisingumo klinikas juos reikia pristatyti per 30 min mazdaug