Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Rute @ 2010 09 11, 17:28)
Ne manęs klausei, bet aš atsakysiu - atsibudau iškart kai mane atvežė į pooperacinę palatą. Tai perlipusi į lovą tiesiog pagulėjau užsimerkusi, gal ir nusnūsdavau kažkiek, bet tas snaudimas buvo labai jautrus, nes girdėjau ką kalbėjo kitoje lovoje šnabždanti kaimynė po CP su savo vyru).. Po kokios valandos, pusantros perkėlė į normalią palatą (šiaip gydytojas sakė, kad pooperacinėj palatoj būsiu apie kelias valandas). Kai pervažiavom į palatą net nebesnaudžiau ir jaučiausi visai normaliai, miego nesinorėjo, nepykino, nebuvo bloga. Skaitinėjau žurnalus. Užmigau tik pavakary, kai vyras išėjo namo.

manes ir laukia LP tai taip viskas idomu kaip bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 11, 13:56)
na as maciau "nekokiu vaizdeliu" kurioms buvo nevalytas zarnynas. "bedos" istiko ir operacinej ir pooperacinej palatoj.  doh.gif

Nu reiks tada man dieną prieš LP tik lengvai užkandžiauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 10, 08:34)
A vot ir ne  tongue.gif - man paskyrė KITĄ dieną  mirksiukas.gif Tavo buvo 12, o mane operavo 13 mirksiukas.gif
Bet užtat aš ėjau tavęs lankyti  hihihi.gif  hihihi.gif

Ahaaa, prisimenu, zvengiau tada is chepkos gavus SMS, kaip tu manes ieskojai laugh.gif Siules manaiu isirs lotuliukas.gif
O mane gi norejo guldytis 12 d, o oeruoti 13 d, kaip sakant paruose ir nutrydine su tuo marmalu doh.gif

Is tiesu ziuriu skirtingose ligoninese skirtinga prieziura po operacijos. Mes pvz visa para prabuvom pooperacinej - na tai ir psichologiksai nuteikia, kad buvom ,,pacios diziausios ligones". Net su lankymais ten ribotai labai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 09 11, 21:50)
Is tiesu ziuriu skirtingose ligoninese skirtinga prieziura po operacijos. Mes pvz visa para prabuvom pooperacinej - na tai ir psichologiksai nuteikia, kad buvom ,,pacios diziausios ligones". Net su lankymais ten ribotai labai  doh.gif

Turbūt kaip ir sakai viskas - priklauso nuo pačios ligoninės tvarkos. Kai pirmąkart darė laparotomiją (atviras pjūvis), pooperacinėj palatoj praulėjau parą. Lankyti galėjo kas norėjo ir kiek norėjo, tik kad aš nei vieno nenorėjau matyti, ne iki lankytojų buvo biggrin.gif Sesutės tikrai dažnai užbėgdavo pažiūrėti ar viskas gerai. Dabar po LP pagulėjau apie pusantros valandos pooperacinėj, paskui pervežė į palatą, bet sesutės vėl landžiojo tiek į pooperacinę, tiek į normalią palatą su klausimais apie savijautą. Dar kiek supratau - šalia gulėjusi mergina buvo po CP ir supavo savo mažuliuką, jos vyras irgi buvo šalia - jie prieš tai tarėsi su gydytojais būti vieni. Daktarai pasiskolino jų pooperacinę palatą, nes manęs nebuvo kur daugiau dėti. Paskui jiems atlaisvino palatą mane perkeldami į savąją biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 12 rugsėjo 2010 - 09:01
Mergaites, o niekam po LP temperatura nebuvo pakilusi? Man siaip megsta temteratuta pakilti del menkniekiu, tai kazkaip truputi neramu.
O siaip kiek dienu po LP laiko ligoninej?
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 12, 13:01)

Kiek girdėjau tik 2-3 dienas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2010 09 11, 15:49)
ar ilgai buvote pooperacinej palatoj 4u.gif ir ar greit atsigavote po narkozes

po narkozes atsibudau gan greit, bet taip norejau miego, kad ismiegojau net 4 val. mane ir dar viena moteri po LP pooperacinej laike iki kitos dienos ryto. lasino net 3 lasines, buvau prijungta prie aparatu stebinciu bendra organizmo bukle. cia kaip suprantu kiekvienos ligonines nustatytos taisykles. g.gif
Atsakyti
gal kas operavotes klaipedos respublikineje ligonineje (buvusi raudonojo kryziaus)
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 12, 12:01)
Mergaites, o niekam po LP temperatura nebuvo pakilusi? Man siaip megsta temteratuta pakilti del menkniekiu, tai kazkaip truputi neramu.

tik operacijos dienos vakare jauciau kad karsciuoju. nesimatavau temperaturos, bet jauciau, kad buvo. po to nukrito iki ryto ir toliau jau kaip sveika.
Trumpalaikis temperaturos pakilimas visiskai normalu, bet jei karsciuoji 2 ir daugiau dienu, kreipkis i gydytojus unsure.gif
Atsakyti
o gal ka esate girdejusios apie LP operacijas Bak'e? g.gif ten is tikro su ligoniu kasom kaina 600 lt? g.gif kaip suprantu, tyrimai i sita kaina neieina g.gif bet ar dar kas nors neprisipliusuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2010 09 13, 14:54)
o gal ka esate girdejusios apie LP operacijas Bak'e?  g.gif ten is tikro su ligoniu kasom kaina 600 lt?  g.gif kaip suprantu, tyrimai i sita kaina neieina  g.gif bet ar dar kas nors neprisipliusuoja  g.gif

Dar papildomai kainuoja lovadieniai mirksiukas.gif Taip pat manau papildomai kainuos visi medikamentai, tvarsčiai ir t.t. Nes 600 Lt tik už pačią procedūrą kiek žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 13 rugsėjo 2010 - 14:01
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 13, 14:56)
Dar papildomai kainuoja lovadieniai  mirksiukas.gif Taip pat manau papildomai kainuos visi medikamentai, tavrsčiai ir t.t.  Nes 600 Lt tik už pačią procedūrą kiek žinau  mirksiukas.gif

o man kaip tik sake, kad i sita kaina ir lovadieniai iskaiciuoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 13 rugsėjo 2010 - 14:00