Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 2

Tema tesiam toliau biggrin.gif
sena tema cia
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Praeita savaite pirkau vysniu kauliuku isiemikli, jau isbandziau bigsmile.gif , thumbup.gif patiko, greitai ir svariai isspaudzia kauliukus. Dar pirkai langu valytuva is Cento pard. tai irgi labai patiko. Dabar planuose rubu dziovykla 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat nusipirkau vyšnių kauliukų išėmiklį. Tikrai labai greit išima kauliukus thumbup.gif
Manau ir vaikams labai patiktų tokiu aparačiuku padirbėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2010 07 12, 15:45)
Aš taip pat nusipirkau vyšnių kauliukų išėmiklį. Tikrai labai greit išima kauliukus thumbup.gif
Manau ir vaikams labai patiktų tokiu aparačiuku padirbėti biggrin.gif

O kur pirkote? Nes as maciau menesio pradzioje IKI, bet dabar nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(verutekl @ 2010 07 18, 21:53)
O kur pirkote? Nes as maciau menesio pradzioje IKI, bet dabar nerandu  doh.gif

Aš pirkau IKI kai akcija buvo (30 Lt kainavo). Mačiau ir Gerduvoj, akcija 25 % nuolaida, gaunasi apie 34 Lt.
Atsakyti
Ar CENTO parduotuvej dziovykle Pegasus uz 76lt tokiu ismatavimu 89 x 174 x 66?

http://www.leifheit....talogas/id/2480
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 07 20, 10:40)
Ar CENTO parduotuvej dziovykle Pegasus uz 76lt tokiu ismatavimu 89 x 174 x 66?

http://www.leifheit....talogas/id/2480

Laba,

Cento parduotuvėje mažesnių išmatavimų (bendras ilgis 15 m)...

Iki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_mergyte_ @ 2010 07 21, 10:59)
Kam aktualu nuolaidos , PC Savas  skelbia akcija ir bus dideles nuolaidos 22,23,24 dienomis. Puiki proga Kauniskems  isigyti ir Leifheit prekiu su  - 33% nuolaida  thumbup.gif  thumbup.gif

O gal galetumete pasakyti kur randasi tas PC Savas, nesu kauniete , bet lekciau , nes labai patinka naudotis leifheit, vis randu ko dar noretusi...
Atsakyti
QUOTE(pusiki @ 2010 07 23, 16:33)
O gal galetumete pasakyti kur randasi tas PC Savas, nesu kauniete , bet lekciau , nes labai patinka naudotis leifheit, vis randu ko dar noretusi...

SAVAS yra Savanorių prospekte,priešais Kalniečių centrą,t.p. prieš buvusį Kauno kino teatrą,jeigu aiškiau .... biggrin.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif norėčiau pasiteirauti turinčių ir naudojančių twist sistemą grindims plauti (gundausi iš cento parduotuvės nupirkti mamai dovanų) ax.gif ar ne per šlapiai plauna gindis - mamos bute sudėtos kamštinės grindys, tai jas plaunant reikia kuo sausiau (na truputį sausiau nei plaunamas parketas) ax.gif
Atsakyti
kiek skaiciau atsiliepimu tai plauna per slapiai, bet gal as klystu g.gif
gal visgi ilgai greziant eina sausai padaryt mirksiukas.gif

man reiktu pasluostes naujos, ten kur plytelems ir laminatui, bet lauksiu kokios nuolaidos rolleyes.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau gudresnę lyginimo lentą, ten, kur aceit antros pusės nereikia lygint tongue.gif Tai ką žinau, pati lenta labai patogi, stabiliai stovi, plati ir t.t., bet lyginu vistik viską iš dviejų pusių biggrin.gif Nu kažkaip vat ant dalyko jokio poveikio g.gif gal daugiau garint reikia ten ar ką?
Atsakyti