Sveiki,
Parekomenduokit koki sepeti (su kibiru) parketui valyti. Kiek skaiciau, geriausiai twist arba profi? O kuo jie skiriasi? Ploto pas mane nera daug - virs 50 kv.
QUOTE(Linnuse @ 2012 04 13, 20:49)
Labas,
Noriu paklausti ar visos prieš plaudamos kambarius juos dar išsiurbiate? Man kažkaip dvigubas darbas nepatinka...
Ar ir nesiurbiant twist šluotos su kibiru užtenka? Planuoju pirkti, tad noriu išsiaiškinti ar tikrai verta 
Noriu paklausti ar visos prieš plaudamos kambarius juos dar išsiurbiate? Man kažkaip dvigubas darbas nepatinka...

Jei labai daug trupinių, tai išsiurbiu prieš plaudama, nes labai dažnai šluostę reiks plauti, o jei tik truputį, tai nesiurbiu, o plaunu iškart.
QUOTE(vienintele @ 2012 04 13, 23:05)
Sveiki,
Parekomenduokit koki sepeti (su kibiru) parketui valyti. Kiek skaiciau, geriausiai twist arba profi? O kuo jie skiriasi? Ploto pas mane nera daug - virs 50 kv.
Pagal turimą plotą Jums pakaktų Profi compact kibiro, jis mažesnis, pigesnis:

Bet Profi kibiras dar nuo Profi compakt kibiro nugręžtos šluostės sugeba nugręžti vandens, pati mačiau, nueikite į Gerduvą ir pati savo akimis pažiūrėkite. Kadangi pas Jus parketas, jis turi būti valomas gana sausai, tai rinkčiausi šį, šiaip ir pati dabar pirkčiau jį, nes su koja greičiau ir lengviau, ir sausiau nusigręžia.

O šluotą imčiau Profi, tik ne teleskopinę, paskaitykite kelis psl. atgal, suvažiuoja ji beplaunant. Na, o šluostės reiktų jums parketui (medžiui yra Profi sensitive, tokia žalia).
Bet aš tikrai palaukčiau kol Gerduvoje ar kokiose kitose parduotuvėse bus nuolaidos

QUOTE(vienintele @ 2012 04 14, 00:05)
Sveiki,
Profi ir Twist skiriasi keliais dalykais - profi didesnis sepetys nei twist'o (greiciau su profi isplausit), ir mazesnis kibiras nei twist'o (labiausiai gal aktualu jei reikia nesioti per kelis aukstus). Twist sepetys man pasirode per daug klibantis (bet as lyginu tik du sepecius - savo ir mamos, gal tik mamai su juo nepasiseke). Na ir skiriasi kaina.
Na as parasiau taip tendencingai profi naudai, nes as jau matyt prie jo pripratau ir nemainyciau jokiu budu i twist'a. Twistukas dabar atrodo kaip zaislinis

QUOTE(oge @ 2012 04 14, 07:28)
Profi ir Twist skiriasi keliais dalykais - profi didesnis sepetys nei twist'o (greiciau su profi isplausit), ir mazesnis kibiras nei twist'o (labiausiai gal aktualu jei reikia nesioti per kelis aukstus). Twist sepetys man pasirode per daug klibantis (bet as lyginu tik du sepecius - savo ir mamos, gal tik mamai su juo nepasiseke). Na ir skiriasi kaina.
Na as parasiau taip tendencingai profi naudai, nes as jau matyt prie jo pripratau ir nemainyciau jokiu budu i twist'a. Twistukas dabar atrodo kaip zaislinis

Laba,
Suprantama, kad kiekvienas lygina pagal tai ką matė, girdėjo ar išbandė. Realybėje nei viena valymo sistema negali būti lyginama tarpusavyje, nes visos sistemos priklauso skirtingoms kategorijoms. Nėra teisinga lyginti daiktą skirta minimalistiniams poreikiams tenkinti su daiktu kuris suteikia maksimalų komfortą. Twist rinkinys yra geras kainos ir kokybės pasirinkimas, tik reikia žinoti kaip susikomplektuoti, kad jis patenkintu Jūsų poreikius. Šį rinkinį galima priskirti prie žemiausios kategorijos, bet tai nereiškia, kad tai yra blogiausias pasirinkimas. Profi Compact rinkinį susikomplektavę pirkėjai pakyla geru vienu laipteliu aukščiau ne tik dėl didesnės kainos, bet ir dėl aukštesnės valymo kokybės, bei didesnio komforto. Profi rinkinio pasirinkimas, nuo Profi Compact rinkinio pakelia Jus dar vienu laipteliu aukščiau, nes suteikia dar didesnes galimybes nei Profi Compact. Priedai šiam rinkiniui praplečia Jūsų valymo galimybes, suteikia daugiau mobilumo.
Iki!

Labai aciu visiems uz patarimus
Padejote apsispresti.

Norit pasakyt, kad mažų šiukšlelių nesurenka? Tai kam tada mokėt tokius pinigus, jei pigios grindų šluostės surenka ir nereikia papildomai prieš tai siurbti.
QUOTE(Linnuse @ 2012 04 14, 14:32)
Norit pasakyt, kad mažų šiukšlelių nesurenka?
Taigi Lolitusik parase jau, kad issiurbus tiesiog sepeti reikia reciau plauti, o ne kad nesurenka siuksliu.
Gal dar galite kas pasidalinti patirtimi kam ir kaip daznai naudojate mandolinos tipo darzoviu pjaustykles? Isigijau SIGNATURE pjaustykle, bet kol kas tai visai pikta as ant jos. Nedaug dar bandziau, tai dar nenoriu paskelbti jai verdikto, bet su pomidoru ir svogunu nekaip man sekesi - pomidora per vargus supjauste griezineliais, bet nei juostelem, nei tuo labiau kubeliais be sansu, o svoguno niekaip

Gal kas kokiu patarimu turit? Gal as per daug noriu?

QUOTE(oge @ 2012 04 14, 15:51)
Taigi Lolitusik parase jau, kad issiurbus tiesiog sepeti reikia reciau plauti, o ne kad nesurenka siuksliu.
Atsiprašau už nepastabumą