Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(linole @ 2010 08 26, 17:18)
Blondiniskas klausimas: ar butina lagaminus (atiduodamus i registruota bagaza) rakinti? Ar uzteks tik perristi kokia juostele?

4u.gif

mes nerakinom, nes ant skolinto lagamino nebuvo spyneles, o juosteles man atrodo risamos ne del saugumo, o del greito atrinkimo - kad isvaziavo tavo, o ne kieno kito lagaminas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2010 08 26, 17:18)
Blondiniskas klausimas: ar butina lagaminus (atiduodamus i registruota bagaza) rakinti? Ar uzteks tik perristi kokia juostele?

Yra tokios su kodu placios juostos, gal net dirzais reiktu vadinti. Jos ir apsaugo ir padeda atskirti savo lagaminus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donnabona: 26 rugpjūčio 2010 - 16:42
QUOTE(donnabona @ 2010 08 26, 17:35)
Yra tokios su kodu placios juostos, gal net dirzais reiktu vadinti. Jos ir apsaugo ir npadeda atslirti savo lagaminus.

Kur jų galima įsigyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 08 26, 17:38)
Kur jų galima įsigyti? 4u.gif

Senokai pirkau Vokietijoje. Bet turetu buti ir pas mus. Tiksliai negaliu pasakyti. Taciau daiktas tikrai geras.
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2010 08 26, 17:45)
Senokai pirkau Vokietijoje. Bet turetu buti ir pas mus. Tiksliai negaliu pasakyti. Taciau daiktas tikrai geras.

O tai kur maždaug, oro uostuose?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 08 26, 16:48)
O tai kur maždaug, oro uostuose?

http://www.didziausi...nes-metu-2.html
Va radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2010 08 26, 17:45)

Esu maciusi tokias juostas nuotraukoje, jos tarsi elastines? (jei apie tas pacias kalbam) Bet nepastebejau, kad jos ir rakintusi. Gal daugiau apsaugo nuo lagamino susigadinimo ir daiktu issibarstymo. Nors ta nuotrauka ar tik ne kazkurioje Lietuvos parduotuveje ar skelbimu tinklapyje maciau. g.gif

Reiktu dar kokiam ebay zvilgtelti. unsure.gif

Aciu, Elevin, jau radai mums. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 26 rugpjūčio 2010 - 17:50
O aš manau apie tokias iš slidaus popieriaus su barkodu, kur susiklijuoja ir norint nuimti tik nuplėšti reikia - jei klystu pataisykit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 08 02, 10:49)
Golden Lotus mirksiukas.gif

Ir mūsų šeimos draugas rūgpjučio viduryje grįžo iš šio viešbučio, tai sakė puikus viešbutukas, viskas super thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti dėl skysčių vežimo rankiniame bagaže - vešiuosi vaikams sultis mažuose pokučiuose. Kaip supratau jas reikės įdėti į permatomą ir užsegamą krepšelį. Klausimas kur tokį gauti? Jų oro uoste būna ar reikia kažkur kitur ieškoti?
Atsakyti
Prisijuokiau aš čia jūsų poklabius bekaitydama lotuliukas.gif Net vyrui įdomu pasidarė, kokius anekdotus skaitau doh.gif

škilo man dar klausimukas :ax Kokios Turkijoje, pvz Alanijoje rubų/batų kainos? g.gif
Ir į raftingą, ar tinka tokie, ale, baidarininkų vandens batai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 08 26, 20:12)
Norėjau pasiteirauti dėl skysčių vežimo rankiniame bagaže - vešiuosi vaikams sultis mažuose pokučiuose. Kaip supratau jas reikės įdėti į permatomą ir užsegamą krepšelį. Klausimas kur tokį gauti? Jų oro uoste būna ar reikia kažkur kitur ieškoti?

Oro uoste, manau, turetu buti. Kaune, tai zinau, kad automatuose pardavineja. Gal ir Vilniuje taip turetu buti.
Kazkada merginos kalbejo, kad 1 litro maiseliu yra Droge. Taip pat maximose sake, kad buna, tokia su ant ipakavimo lektuvu - paieskokit.
As pernai prasmukau su ne oro uoste pirktu, net didesniu ismatavimu. Simet radau 20x20 cm, irgi bandysiu. Nors tiesa, gi kai su registruotu, tai gal visus skyscius i registruota desiu.
Atsakyti