QUOTE(aura/v @ 2012 05 16, 10:37)
Smagu,kad tave nudziugino sita gydytoja,beje jos vyras Lopacenka yra dar geresnis gydytojas

Jie dirba toj pacioj vietoj,tik kabinetai skirtingi.
As pas Cerniute taip pat savo plemeliu diagnoze suzinojau,nors nuejau giliai tikedama,kad man grybelis,pasirodo klydau...
Aha,as irgi girdejus apie jos vyra,bet papuole,kad dirbo ji kai ejau..sauni gydytoja
Papildyta:
QUOTE(Baružėlė @ 2012 05 16, 06:36)
Ačiū Jums labai.Žinosiu kaip ją rasti. O kokius vaistukus ji iš rašė? ar švietė ta lempa?
Zinokit ne,nesviete lempa..ji pamate ir iskart pasake kas yra..as pati nustebau,nes atejau su susnim kraujo tyrimu is Airijos,i kuriuos ji net neziurejo..
Beja,Airijoj sviete su lempa ir ,,mate'',kad vitiligo
Papildyta:
QUOTE(Lanuska @ 2012 05 29, 23:23)
Aha,as irgi girdejus apie jos vyra,bet papuole,kad dirbo ji kai ejau..sauni gydytoja
Papildyta:
Zinokit ne,nesviete lempa..ji pamate ir iskart pasake kas yra..as pati nustebau,nes atejau su susnim kraujo tyrimu is Airijos,i kuriuos ji net neziurejo..
Beja,Airijoj sviete su lempa ir ,,mate'',kad vitiligo
Pamirsau parasyt ka israse..Taigi israse ,,Nizoral''7 tabletytes ir toki spirita,kuri pagamino vaizstinej.Juo reikejo kas vakara trintis nuo kaklo iki kirksniu,nes pas mane butent virsutinej kuno daly demes.Trinti 7 dienas,ar bent jau kol tos demes visiskai isbals.Kai isbala,reiskias sveikas grybelis ir galima degintis.Jau buvau soliariume 4 kartus po 4-5min ir pletmai tamseja..aisku sia vasara gal visiskai nesusilygins,nes visa oda tamseja,bet vis maziau matosi.Visom patarciau stebeti pirmus pletmelius.Sio populeriojo grybelio buna ruzavi ar rusvi..kai nutrupa,lieka baltos.Tada jau sveikas.O as butent ir issigandau kai pabalo.Beja,tas grybelis neidega kaip ir baltme.Pradeda degti tik po vaistu naudojimo.