Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo) kaip gydyti ar bent paslėpti

QUOTE(Aidrina @ 2013 05 07, 09:45)
Ne per daug?  O tau tirozinas neissaukia apetito?? As pati ,kartu su vyru pradejau gerti....nu zveriskas noras valgyti:) doh.gif

Tai pradzioj tai ten visokiu dalyku dejosi kaip Popajus spinatu uzvalges biggrin.gif amino rugsciu kompleksa kai pradejau vartot tai ne valgyt norejosi , o sypsotis biggrin.gif nuotaika nors i techno muzikos festivali eik , bet paskui supratau , kad bendra savijauta man nuo Tirozino geresne buvo , nes jauciu truputi per daug vartojau nesportuodamas .

Bet dabar tai pagalvojus tai man siek tiek slopina apetita Tirozinas.

PS. O daugiau nieko nekyla zveriskas noras daryti ? biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Furtado @ 2013 05 07, 13:49)
Klausykit, kas tepatės tuo Elideliu, ar jums ant rytojau nekaitina odos, ypač saulėje?

Esu skaites , kad tai normalu .

Seip ir Elidelis ir Protopic skirti gydyt Egzemai tik Elidelis lengvesnem formom , o Protopic sunkiom formom . Todel ir kaina Protopico didesne .
Kas del Vitiligo tai visur vienas ir tas pats atsiliepimuose Elidelis laiko svaistymas , o Protopicu visi dziaugiasi, ypac vaikams padeda (veidui).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dos_Santos: 07 gegužės 2013 - 14:02
QUOTE(Dos_Santos @ 2013 05 07, 14:12)
*PS. O daugiau nieko nekyla zveriskas noras daryti ? biggrin.gif biggrin.gif  blush2.gif

**Esu skaites , kad tai normalu .

Seip ir Elidelis ir Protopic skirti gydyt Egzemai tik Elidelis lengvesnem formom , o Protopic sunkiom formom . Todel ir kaina Protopico didesne .
Kas del Vitiligo tai visur vienas ir tas pats atsiliepimuose Elidelis laiko svaistymas , o Protopicu visi dziaugiasi, ypac vaikams padeda (veidui).

* bigsmile.gif na na, ir ką dar gi norisi ŽVĖRIŠKAI daryti? biggrin.gif
**Nu žinai, kiekvienas žmogus individualybė ir kas vienam tinka, nebūtinai turi ir kitam tikt, bei atvirkščiai. Kažin tą Protopicą pilsto kaip Elidelį? Reikia dar Grušausko apie jį užklaust, bet rudenį tas nusimato man tik g.gif

Jei čia tiesa, prieš ir po Elidelio
http://www.google.lt...i...x=71&ty=121
http://www.google.lt...i...=120&ty=126
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furtado: 07 gegužės 2013 - 14:29
QUOTE(WeGa @ 2013 05 07, 12:37)
Raso, kad kaip tik slopina apetita g.gif http://www.maistassp...?cid=18741#tab1

As irgi dziaugiausi,o man atvirksciai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidrina @ 2013 05 07, 14:48)
As irgi dziaugiausi,o man atvirksciai doh.gif

Gal čia ne tirozinas kaltas, mergaitiškas PMS ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 05 07, 14:24)
* bigsmile.gif na na, ir ką dar gi norisi ŽVĖRIŠKAI daryti?  biggrin.gif
**Nu žinai, kiekvienas žmogus individualybė ir kas vienam tinka, nebūtinai turi ir kitam tikt, bei atvirkščiai. Kažin tą Protopicą pilsto kaip Elidelį? Reikia dar Grušausko apie jį užklaust, bet rudenį tas nusimato man tik g.gif

Jei čia tiesa, prieš ir po Elidelio
http://www.google.lt...i...x=71&ty=121
http://www.google.lt...i...=120&ty=126

Norisi zveriskai daryti palikuonis... na bent jau kazka del demografijos daryti biggrin.gif kitaip mes prazusym :DDD biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dos_Santos @ 2013 05 07, 22:57)
Norisi zveriskai daryti palikuonis... na bent jau kazka del demografijos daryti biggrin.gif kitaip mes prazusym :DDD  biggrin.gif biggrin.gif

thumbup.gif Reiškias dvigubi rezultatai bus, ir liga įveikta ir demografinė padėtis padidėjusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2013 05 07, 15:16)
Gal čia ne tirozinas kaltas, mergaitiškas PMSbiggrin.gif

PMS as zinau:)Ne tas, cia, o Tirozinas.

QUOTE(Dos_Santos @ 2013 05 07, 22:57)
Norisi zveriskai daryti palikuonis... na bent jau kazka del demografijos daryti biggrin.gif kitaip mes prazusym :DDD  biggrin.gif biggrin.gif

Nu man apart apetito issaukimo, jokiu kitu zveriksu noru neatsirado:)Bet ,kad nuotaika keltu.,nu sorry doh.gif doh.gif nieko nepastebiu.
Atsakyti
QUOTE(Aidrina @ 2013 05 08, 08:49)
PMS as zinau:)Ne tas, cia, o Tirozinas.
Nu man apart apetito issaukimo, jokiu kitu zveriksu noru neatsirado:)Bet ,kad nuotaika keltu.,nu sorry doh.gif  doh.gif nieko nepastebiu.

biggrin.gif tai su brendziu maisykit ir kels ta nuotaika biggrin.gif biggrin.gif

Pas kiekviena skirtinga organizmo chemija ... bet tai nuotaika valgyt kelia ? O jus sakot , kad nekelia nuotaikos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Furtado @ 2013 05 08, 06:45)
thumbup.gif  Reiškias dvigubi rezultatai bus, ir liga įveikta ir demografinė padėtis padidėjusi  biggrin.gif

Geriau net nepradek manes tuo klausimu judint biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dos_Santos @ 2013 05 08, 10:19)
biggrin.gif tai su brendziu maisykit ir kels ta nuotaika biggrin.gif biggrin.gif

Pas kiekviena skirtinga organizmo chemija ... bet tai nuotaika valgyt kelia ? O jus sakot , kad nekelia nuotaikos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Bus dar tragiskiau, kai prades siules brasketi....Mesiu ta reikala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidrina @ 2013 05 08, 12:54)
Bus dar tragiskiau, kai prades siules brasketi....Mesiu ta reikala doh.gif

Ir daug kas siules pabarsket ? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Manau , kad ir Kleo ir Furtado ir Adrina ir WeGa kai eina tai tikrai ne i ju Viti demes ziuri , o nori i jas sulysti ir per kur nors islysti ....palike savo endosppppkriminologija pries tai biggrin.gif:D ...

Pacios graziausios merginos planetoje !
Atsakyti
QUOTE(Dos_Santos @ 2013 05 08, 15:05)
Ir daug kas siules pabarsket ? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Manau , kad ir Kleo ir Furtado ir Adrina ir WeGa  kai eina tai tikrai ne i ju Viti demes ziuri , o nori i jas sulysti ir per kur nors islysti ....palike savo endosppppkriminologija pries tai biggrin.gif:D ...

Pacios graziausios merginos planetoje !

As cia tik moraliskai su visais,deja turiu dalmantinus vyra ir dukra:)
Atsakyti
Labas, kolegos drinks_cheers.gif
anksčiau maniau ,jog šioje modernioje visuomenėje viskas yra įmanoma. Tačiau suklydau. Su šia liga gyvenu jau beveik 2 metus, tikriausiai dar nespėjau patikrti tai, ką jūs patyrėte. O gydžiausi tai tikriausiai visais būdais. Tačiau didžiausią klaidą dariau, jog per greit nuleisdavau rankas, situacija atrodydavo neišprendžiama, tai sjaudavai į tą nesąmonę ir gyvendavai toliau.

O kovojau aš visaip: ėjau pas iš Gruzijos kilusią šarlatanę ( burtininkę ), kuri vaikystėje man išgydė nervini tiką. Negėriau jokių tablečių, tiesiog reguliariai, kelias savaites pas ja pavaikščiojau ,jog ji savo rankomis pašildytų mane. Dėl vitiligo ji man sakė, jog ši liga kilusi nuo kepenų, kur vyksta begalė svarbių cheminių reiškinių. Kasdien gėriau vandenį, nuo 2 iki 3 litrų. Tačiau pagerėjimo nepastebėjau.
Buvau užsirašęs pas kažkokią žolininkę (neprisimenu vardo), ji išaiškino man, jog liga kilusi nuo alergijos, ir taip, esu alergiškas nuo kačių. Išrašė kažkokias tabletes, suvalgiau visą bonkę, tačiau geresnio rezultato nepamačiau.

Vėliau nusprendžiau eiti pas specializuotus gydytojus kairiūkščio gatvėje (Vilnius), ten porą mėnesių stovėjau po spinduliais ( tiksliai neatsimenu kokias ), daktarai sakė, jog yra rezultatas, kai tos baltos dėmės tampa rausvos. Tačiau laikui bėgant jos atsileido ir vėl viskas grįžo į savo vietas. Tikriausiai žiemą vėl bandysiu ten laimę, nes sako, jog vasarą reikia degintis ir teptis visais tais kremais. Protopic 0,1% pirkau lenkijos vaistinėse, gan nebrangiai, apie 30-40 litų už 10g. Šią vasarą jį bandysiu išnaudoti tepdamas tik veidą. Likusiam kūnui gydytojas paskyrė Daivonex. Abu šie tepalai skatina uždegimą depigmentuotose vietose.

Depigmentacija pas mane labai įdomi, SIMETRIŠKA, jeigu yra vienoje kūno pusėje ( pvz ant pečių) butinai atsiras ir kitoje pusėje panašus baltas plėmas. Per krūtine, tarsi per simetrijos ašį nusidrėkęs plėmas irgi yra simetriškas, tarsi lygiašonis trikampis. Iš to supratau, jog jokie išoriniai gydymai nepadės. Tepkis ką nori, vistiek organizmą reikia gydyti iš vidaus ( mano nuomonė )

Labiausiai kompleksuoju dėl veido ir plaukų. Plaukai juodi juodi, todėl kiekvienas žilas plaukas spindi iš tolo. Čia aišku gelbėja dažai. Dažau sruogomis, nes ne visoje galvoje jie žydi. Labiausiai smilkiniuose. Didžiausė problema - veidas, ko gero viską padaryčiau, kad susigražinčiau jį tokį, koks jis buvo. Tačiau ant veido irgi pastebėjau keistus dalykus, - yra vietų kur balta oda, yra vietų kur paprasta, šviesi(naturali oda) ir yra vietų kur oda tamsesnė, tarsi būtų pigmentas grįžęs su kaupu.

Kovoju su šia liga visaip, tačiau supratau, jog pasaulis turi būti spalvotas ir įvairus, visokių žmonių yra ir privalo būti.
Atsakyti