Įkraunama...
Įkraunama...

TARO IV - tęsiame toliau

Man fainos sios kalades,kaip manot,cia irgi plastmase? rolleyes.gif Taro,irgi Taro,o cia dar
I sias beziurint man iskarto kyla mintis,iskart asociacija kyla ka galeciau sau ar zmogui pasakyti,nzn,gal ir belekas cia,ydomi jusu nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deep pink: 16 liepos 2010 - 21:16
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 16, 22:15)
Man fainos sios kalades,kaip manot,cia irgi plastmase? rolleyes.gif Taro,irgi Taro,o cia dar
I sias beziurint man iskarto kyla mintis,iskart asociacija kyla ka galeciau sau ar zmogui pasakyti,nzn,gal ir belekas cia,ydomi jusu nuomone 4u.gif

Svarbiausia, kad tau patinka... bigsmile.gif gražios, bet mano skonis kitoks tuo klausimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 16, 21:15)

Pirmos dvi tai man visiškai tuščios, nieko nejaučiu į jas žiūrėdama. Nors paveiksliukai gal ir nieko. O va trečioji jau visai kita, stiprios energijos eina, bet tai irgi ne mano. Tiesą pasakius sau dar neradau patinkamos. Stipriai mane veikia Egiptietiškos ir Auksinės, ir Kroulio energija stipri. O va kitos- nežinau.... norėčiau rasti "savo" Taro kortas.
Atsakyti
dvidesimt trecia valanda operuoja draugo šunį, situacija labai rimta - sepsis. Paklausiau kortų kaip seksis šuniukui, iškrito Bokštas verysad.gif . Gal dar vieną kortą kalbinti? Žiauriai neramu... Juk net daktarą radau aš, patarinėjau. verysad.gif

.

Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 16, 21:39)
dvidesimt trecia valanda  operuoja draugo šunį, situacija labai rimta - sepsis. Paklausiau kortų kaip seksis šuniukui, iškrito Bokštas verysad.gif . Gal dar vieną kortą kalbinti? Žiauriai neramu... Juk net daktarą radau aš, patarinėjau. verysad.gif

.

o gal geriau pasiųsk šuneliui savo geras mintis ir palinkėjimą sveikatos.
Atsakyti
Aciu,mergytes uz nuomones mirksiukas.gif Man gal jos patinka del paisybos,neprimityvios.Bent man,bet kiek as jose nusimanau.Ir paziurejus man jos tikrai daug daugiau sako,nei Waito salti sustinge veidai,cia mano nuomone,as matyt is medzio iskritus,kad visam pasauliui jos liuksiskos,o man ne doh.gif Ydomu kiek jos kainuoja,nemoku paziureti doh.gif

Tobula 4u.gif Suniukas kai tiek metu buna istikimu draugu,tikrai sunku issiskirti,bet ir jiems turbut yra lemta kas lemta... 4u.gif Tikekimes geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 16, 21:50)
Aciu,mergytes uz nuomones mirksiukas.gif Man gal jos patinka del paisybos,neprimityvios.Bent man,bet kiek as jose nusimanau.Ir paziurejus man jos tikrai daug daugiau sako,nei Waito salti sustinge veidai,cia mano nuomone,as matyt is medzio iskritus,kad visam pasauliui jos liuksiskos,o man ne doh.gif  Ydomu kiek jos kainuoja,nemoku paziureti doh.gif

Žinai, tos Waito tai man irgi nepatiko, nejaučiu aš jų. Ir nesvarbu kad visas pasaulis jomis džiaugiasi, ne mano jos , nu ne mano ir gana. Taip kad rinkis sau tinkamas ir nežiūrėk kitų nuomonės. Svarbu kad tu su jomis susibendrausi. Manau tas yra svarbiausia.
Atsakyti
Deep pink, lyg butum nuspejusi šuniuko amžiu o juk neužsiminiau. Jai-apie dešimt metų, paimta iš prieglaudos, to žmogaus vienintelė draugė. jetus gal aš pernelyg pesimistė ....., bet bokštas man pirma karta iškrito.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 16 liepos 2010 - 22:00
QUOTE(tobula @ 2010 07 16, 23:58)
Deep pink, lyg butum nuspejusi šuniuko amžiu o juk neužsiminiau. Jai-apie dešimt metų, paimta iš prieglaudos, to žmogaus vienintelė draugė. jetus gal aš pernelyg pesimistė  ....., bet bokštas man pirma karta iškrito.....

Vargsiuke,taip isgyveni,bet suprantama.Nebetrauk kortos,bus kaip man anadien,kai susinervavus trauki ir parodo dar daugiau baubu 4u.gif Nzn kodel is karto nusprendziau,kad jis ir taip ilgai buvo istikimas draugas,kai akcentavai,net pasimeciau blush2.gif

Na ka,labanakt,vyras su mano mazaja sumo imtyninke jau miega senokai,einu ir as prie ju,ir taip kiauras dienas nuo kompo nenulipu,o kas per daug-tas nesveika ax.gif Ant jusu dar neburba vyrai? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
jau užmigdė šunytę, šeimininkui liepė važiuoti namo, operuoja, bet davė vilties, šeimininkas toks laimingas man skambina, o mano net balsas dreba doh.gif verysad.gif , laikau kumščius už ja, tikiu.....
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 16, 23:24)
jau užmigdė šunytę, šeimininkui liepė važiuoti namo, operuoja, bet davė vilties, šeimininkas toks laimingas man skambina, o mano net balsas dreba doh.gif  verysad.gif , laikau kumščius už ja, tikiu.....

Sekanti po XVI Bokšto - XVII Žvaigždė...taip, kad gali būti vilties...
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 16, 23:38)
Sekanti po XVI Bokšto - XVII Žvaigždė...taip, kad gali būti vilties...

smile.gif 4u.gif dekui
Atsakyti