Įkraunama...
Įkraunama...

TARO IV - tęsiame toliau

QUOTE(Sublime @ 2010 07 19, 17:35)
Tylu, ramu čia...keliu temą į viršų smile.gif

Naiviai tikiuos, kad daugiau patirties turinčios čia kartas nuo karto užmeta akį, ir pataisys, kad mes čia erezijų neskleistume... ax.gif

Visiskai pritariu 4u.gif

QUOTE(dera1 @ 2010 07 19, 18:55)
Mano nuomonė apie ją kaip apie žmogų susvyravo gana stipriai.

Na,kiek zmogus gali buti lyderis visu akyse,visi mes sipni kaciukai dusioj,bent retkarciais reikia tokiais pabuti...

QUOTE(tobula @ 2010 07 19, 20:30)
dar ne vakaras smile.gif , bet manasis Mėnulis jau nemažai nuveikė doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na,na? unsure.gif

O mano korta issipilde taip pat ir labai smagu,kad pirma karta ta ir suvokiau realiai thumbup.gif Tikrai visiskai netiketai susibegau su buvusia bendradarbe po metu nesimatymo,o korta juk ir rodo tai...Labai smagu pasidare,kai katik tai suvokiau thumbup.gif
Atsakyti
kad, mergaitės, net nežinau ką pasakoti rolleyes.gif , virtualiam pasakojimui negaliu suformuluoti net, nes -asmeniška. Su pinigais, tai tarkim šiandien tokia situacija, kad vietoje prašomos sumos už mūsų parduodamą objektą buvo ramiai pasiulyta lygiai tik pusė sumos blink.gif , skirtumas ne dešimt ir ne penkdešimt tūkst. doh.gif , labai sunervino toks akibrokštas be derybų (o pinigėlių reikia čia ir dabar verysad.gif ). Vyras įspraustas į kampą- bent pirkėjas atsirado, vaikšto tylėdamas, nežino kaip elgtis verysad.gif .
Išdygo anyta lyg iš kanapių, vėl kiršina mudu blush2.gif , buvo man net isterija užėjusi unsure.gif . Ir dar pora nesmagių dalykėlių, viskas susiję su pinigais, verslu, o reakcija žinoma- isterija, ašaros, barniai verysad.gif . Dabar namie-tyla......Nesikalbam su vyru. Turėčiau paguosti, gal atsiprašyti blush2.gif , bet pačiai kiekviena gyslelė dreba nuo emocijų, negaliu. Šūds, kada gi baigsis ta betvarkė doh.gif
Tiesa, dar atvažiavo šiandien verslo partneriai iš UK, šiom dienom teks susitikti, o nieko gero neturime pasakyt, tai baisai nerimauju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 19 liepos 2010 - 19:42
QUOTE(tobula @ 2010 07 19, 20:39)
kad, mergaitės, net nežinau ką pasakoti rolleyes.gif , virtualiam pasakojimui negaliu suformuluoti net, nes -asmeniška. Su pinigais, tai tarkim šiandien tokia situacija, kad vietoje prašomos sumos už mūsų parduodamą objektą buvo ramiai pasiulyta lygiai tik pusė sumos blink.gif , skirtumas ne dešimt ir ne penkdešimt tūkst. doh.gif , labai sunervino toks akibrokštas be derybų (o pinigėlių reikia čia ir dabar verysad.gif ). Vyras įspraustas į kampą- bent pirkėjas atsirado, vaikšto tylėdamas, nežino kaip elgtis verysad.gif .
Išdygo anyta lyg iš kanapių, vėl kiršina mudu blush2.gif , buvo man net isterija užėjusi unsure.gif . Ir dar pora nesmagių dalykėlių, viskas susiję su pinigais, verslu, o reakcija žinoma- isterija, ašaros, barniai verysad.gif . Dabar namie-tyla......Nesikalbam su vyru. Turėčiau paguosti, gal atsiprašyti blush2.gif , bet pačiai kiekviena gyslelė dreba nuo emocijų, negaliu. Šūds, kada gi baigsis ta betvarkė doh.gif
Tiesa, dar atvažiavo šiandien verslo partneriai iš UK, šiom dienom teks susitikti, o nieko gero neturime pasakyt, tai baisai nerimauju verysad.gif

Nu jooo, nepavydėtina situacija.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 19, 20:46)
Nu jooo, nepavydėtina situacija.... blink.gif

nagi dienos korta, tai- apverstas Mėnulis rolleyes.gif

pažiūrėjau- net mano darbas- virtualiai nukituotas tyliai, be komentarų doh.gif , nors buvo topuose kurį laiką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 19 liepos 2010 - 19:54
QUOTE(tobula @ 2010 07 19, 20:48)
nagi dienos korta, tai- apverstas Mėnulis rolleyes.gif

Su kaupu apv. Mėnulis dėjo...vis dėlto, nors ir nėjai pas tą žmogų, 3 Monetos reiškė pinigų nuostolius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 19, 20:54)
Su kaupu apv. Mėnulis dėjo...vis dėlto, nors ir nėjai pas tą žmogų, 3 Monetos reiškė pinigų nuostolius... g.gif

nedrąsu net traukti rytojaus kortą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 19, 19:39)

joooo, tobula, nėra nei ką sakyti....
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 19, 21:39)
kad, mergaitės, net nežinau ką pasakoti

Nu jooo...Na,vadinas reikia,kad tai yvyktu,po kiekvieno blogo,ateina geras.Gyvenimas kaip tas zebras-juoda,balta,juoda.Greiciau praeitu jums tas juodas,kantrybes! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o aš turiu klausimą, laukiu protingųjų kurmių.... blush2.gif

klausimas- koks mano zodiako ženklas? XX Teismas. Kiek skaičiau, tai lyg ir ugnies ženklas, o koks tiksliau- neradau, darbe laiko neturėjau.
klausimas- kokios stichijos valdžioje esu -XI Jėga. Liūtas, saulė, ugnis. Ar teisingai išsiaiškinau?
bet esmė tame kad aš vandens ženklas. Vėžys pagal Saulę, Skorpionas pagal Mėnulį. Taip kaip čia gaunasi? Ką tie Arkanai nori man kvailai pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2010 07 19, 21:20)
o aš turiu klausimą, laukiu protingųjų kurmių.... blush2.gif

klausimas- koks mano zodiako ženklas? XX Teismas. Kiek skaičiau, tai lyg ir ugnies ženklas, o koks tiksliau- neradau, darbe laiko neturėjau.
klausimas- kokios stichijos valdžioje esu -XI Jėga. Liūtas, saulė, ugnis. Ar teisingai išsiaiškinau?
bet esmė tame kad aš vandens ženklas. Vėžys pagal Saulę, Skorpionas pagal Mėnulį. Taip kaip čia gaunasi? Ką tie Arkanai nori man kvailai pasakyti?

XX arkanas rodo Skorpiona, o XI rodo oro stichija g.gif Gal jusu kortytems truksta dar kokiu ritualu, kuriuos Chiromante minejo?
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 19, 18:30)
dar ne vakaras smile.gif , bet manasis Mėnulis jau nemažai nuveikė doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

žinai, atsiverčiau google patį pirmą Taro reikšmių aiškinimą ir akys užkliuvo-

MĖNULIS.Apversta korta. Emocinis sąstingis, pasidavimas baimei ir neigiamai aplinkinių įtakai, saviapgaulė, individualumo praradimas, intuicijos neklausymas, vaizduotė pažabota praktiškumo, apkalbos ir intrigos.

nu pas tave kaip iš to psl viskas.
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2010 07 19, 21:20)

XX teismas atitinka Skorpioną, šiaip vandens ženklas. Bet su tom astrologijom ir man nepataikė, Chiromantė patarė labai nesigilinti kol kas į tai, nes pirma reikia nusistatyti kokia sistema vadovautis, nes kaip suprantu yra daug tų kortų ženklų interpretacijų.
Atsakyti