As sios firmos kazkaip neitin daug produktu naudoju, nors man patinka, tinka ir t.t. - kazkaip neuzsikabinu. Bet dabar jau pradedu po truputi daugiau ir daugiau. Tai vat pasakoju ka bandzius
'Radiance lip shimmer' - labai gerai padrekina lupytes, duoda grazu blizgesi ir lengvai pabalina (nuima raudonuma lupu), skonis bent man pasakiskas (kaip metine lazdele)
'Super shiny lip gloss' lupu blizgis - nieko blogo pasakyt negaliu, bet nesuzavejo (cia turbut kalciausias atspalvis):

'
Baby Bee Buttermilk Bath Pint' - priemone pieno voniai pasidaryti, pirkau del pakuotes ir idejos, bet panaudojau tik karta, nes vonioje retai maudausi.... Siaip visai smagus dalykelis, bet nepasakyciau, kad butinas. Odyte liko svelni, bet tas pats buna ir kokio aliejaus ilasinus i vonia.
'Repair serum' - labai gerai odyte padrekinantis serumas. Naudojau paakiams arba kitoms veiduko vietoms, kur truko dregmes. Bet antrakart nepirkciau kolkas.

'
Radiance Body Lotion' - tebenaudoju, pas mane maza pakuote. To svytejimo nelabai as iziuriu, bet kvepia pasakiskai

Siaip losjonas skystokas (man noretusi tirstesnio) ir mazokai drekina (bent mano sausa oda) - uzsitepi ir lyg viskas gerai kai odyte palieti, bet jausmas toks, kad truksta dregmes.
'Beeswax & Banana Hand Creme' ranku kremas - super skaniai kvepiantis ir laabai gerai drekinantis, BET... daugiau nepirksiu. Pliusai kaip jau minejau, kad gerai padrekina, reikia itin mazo kiekio kremo, skaniai kvepia. O minusai, kad nepatogi pakuote (kabinamas pirstu), sunkokai geriasi, man po kurio laiko ikyrejo kvapas, nes gana stiprus.
'Coconut Foot Creme' koju kremas - pats pats blogiausias pirkinys is BB ir turbut vienas blogiausiu isvis visu laiku ranku/koju kremu

Skystokas ir grynas riebalas, geriasi labai sunkiai, tai sunaudojau tepdama vakare padus ir iskart uzsimaudama kojines (nes kitu atveju tekdavo valyt grindis).
'More moisture conditioner' - drekinantis kondicionierius su avietem ir braziliskais riesutais. Apie ji neturiu nei geros, nei blogos nuomones - kartojamas nebus, bet labai blogu irgi negaliu vadint. Siaip padrekina, bet man pasirode, kad ir apsunkina plauka, ypac jei daugiau uztepi ir ilgiau palaikai, tai po keliu valandu vel atrodo kaip neplauti....
Papildyta:'Hair Repair Shea & Grapefruit Deep Conditioner' - kolkas panaudojau tik karta, bet laabai patiko

Plaukucius padrekina labai puikiai, bet ju neapsunkina, nepriduoda riebumo jausmo.
'Color Keeper Green Tea & Fennel Seed Shampoo' - dazytu plauku sampunas. Isplauna plaukucius puikiai, skaniai kvepia, malonus, bet didesnio ispudzio nepaliko.
'Res-Q Ointment' - tepaliukas skirtas visokiems isipjovimams, sumusimams, nubrozdinimams ir tt. As kolkas ji tenaudojau ant sudirgusios odytes, tai man patiko.
Ir dar bandytos pastos: balinanti ir paprasta (multicare) - tai dabar nebeatrenku kuri tiksliai, bet atrodo balinanti nepatiko (pakuote minksta, pasta tokai 'gumine', tai sunkokai spaudesi, balinimo nepastebejau), o multicare patiko viskuo ir svarbiausia meta joje labai nestipri.

O vat sis dalykas ('all-in-one wash') kolkas neisbandytas - skirtas naudoti gamtoje, nes suyra visiskai (tinkamas tiek plaukams, tiek veidui, tiek kunui):