Įkraunama...
Įkraunama...

Burt's Bees

BURT'S BEES
Maciau daug forumieciu naudoja sios firmos produktus, tai labai susidomejau sia kosmetika. Butu idomu isgirs atsiliepimu, kas patiko, o kas ne 4u.gif
pati esu bandzius lupu balzama ir kuno losjona, tai viskas labai patiko, tai ateity zadu isbandyt daugiau priemoniu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Mane irgi labai domina sios priemones.. wub.gif nieko nebandziau.. bet ateityje tikrai zadu isigyt wub.gif butu idomus atsiliepimai issamus apie visas priemone bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 11, 14:17)
Mane irgi labai domina sios priemones..  wub.gif nieko nebandziau.. bet ateityje tikrai zadu isigyt wub.gif butu idomus atsiliepimai issamus apie visas priemone bigsmile.gif

as pati butent sita balzama naudoju dabar
beeswax lip balm
user posted image
tai jis toks saldantis truputi kas man labai patinka wub.gif , nera riebus ant lupu, bet gerai drekina ir minkstina lupas thumbup.gif
o losjona esu bandzius sita
naturally nourishing milk&honey body lotion
user posted image
tai patiko irgi, drekino gerai, kvapas tai wub.gif , toks gan intensyvus, bet nera ikyrus ir islieka ilgai, pvz jai rankas pasitepus tai, net nusiplovus jauces kvapas dar, bandziau miniuka, bet kada reiks visa nusipirkt.
labai noriu ka isbandyt veidui ir plaukams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 vasario 2011 - 19:58
o kur galima pamatyti sia kosmetika isbandyti , nusipirkti ir paskaitineti ir t.t. tongue.gif
Papildyta:
ar tiktai internetu is uzsienio
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 07 11, 14:46)
ar  tiktai internetu is uzsienio

Manau, kad tik intiku ir tik is uzsienio unsure.gif ir pazejau kainas, tai ner labai pigu.. unsure.gif bet cia natur produkt jei gerai suprantu?
Shemsa, gerai temos pav uzrasei lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 11 liepos 2010 - 14:46
QUOTE(pilveliukas @ 2010 07 11, 14:46)
ar  tiktai internetu is uzsienio

Nebūtinai iš užsienio, yra ir Lietuvoj int. parduotuvėse.
http://www.naturala.lt/index.php
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 07 11, 16:23)
Nebūtinai iš užsienio, yra ir Lietuvoj int. parduotuvėse.
http://www.naturala.lt/index.php

Geras bigsmile.gif ir kainos proto ribose.. ar esate sakiusi is ten? kaip kokybe ir t.t
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 11, 16:52)
Geras  bigsmile.gif ir kainos proto ribose.. ar esate sakiusi is ten? kaip kokybe ir t.t

tik labai negausus pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
maciau sios kosmetikos akropolio kosmadoje
Atsakyti
Mačiau Akropo Kristianoj priemonių plaukams - tikrai yra 4u.gif

Mane irgi paskutiniu metu sudomino ši kosmetika, dar nieko nesu turėjus, norėjau plaukams šampūną ir balzamą nusipirkt, bet kitokią liniją nusipirkau, ši liko ateičiai.... biggrin.gif
Atsakyti
As sios firmos kazkaip neitin daug produktu naudoju, nors man patinka, tinka ir t.t. - kazkaip neuzsikabinu. Bet dabar jau pradedu po truputi daugiau ir daugiau. Tai vat pasakoju ka bandzius biggrin.gif

'Radiance lip shimmer' - labai gerai padrekina lupytes, duoda grazu blizgesi ir lengvai pabalina (nuima raudonuma lupu), skonis bent man pasakiskas (kaip metine lazdele) wub.gif
user posted image

'Super shiny lip gloss' lupu blizgis - nieko blogo pasakyt negaliu, bet nesuzavejo (cia turbut kalciausias atspalvis):
user posted image

'Baby Bee Buttermilk Bath Pint' - priemone pieno voniai pasidaryti, pirkau del pakuotes ir idejos, bet panaudojau tik karta, nes vonioje retai maudausi.... Siaip visai smagus dalykelis, bet nepasakyciau, kad butinas. Odyte liko svelni, bet tas pats buna ir kokio aliejaus ilasinus i vonia.
user posted image

'Repair serum' - labai gerai odyte padrekinantis serumas. Naudojau paakiams arba kitoms veiduko vietoms, kur truko dregmes. Bet antrakart nepirkciau kolkas.
user posted image

'Radiance Body Lotion' - tebenaudoju, pas mane maza pakuote. To svytejimo nelabai as iziuriu, bet kvepia pasakiskai wub.gif Siaip losjonas skystokas (man noretusi tirstesnio) ir mazokai drekina (bent mano sausa oda) - uzsitepi ir lyg viskas gerai kai odyte palieti, bet jausmas toks, kad truksta dregmes.
user posted image

'Beeswax & Banana Hand Creme' ranku kremas - super skaniai kvepiantis ir laabai gerai drekinantis, BET... daugiau nepirksiu. Pliusai kaip jau minejau, kad gerai padrekina, reikia itin mazo kiekio kremo, skaniai kvepia. O minusai, kad nepatogi pakuote (kabinamas pirstu), sunkokai geriasi, man po kurio laiko ikyrejo kvapas, nes gana stiprus.
user posted image

'Coconut Foot Creme' koju kremas - pats pats blogiausias pirkinys is BB ir turbut vienas blogiausiu isvis visu laiku ranku/koju kremu doh.gif Skystokas ir grynas riebalas, geriasi labai sunkiai, tai sunaudojau tepdama vakare padus ir iskart uzsimaudama kojines (nes kitu atveju tekdavo valyt grindis).
user posted image

'More moisture conditioner' - drekinantis kondicionierius su avietem ir braziliskais riesutais. Apie ji neturiu nei geros, nei blogos nuomones - kartojamas nebus, bet labai blogu irgi negaliu vadint. Siaip padrekina, bet man pasirode, kad ir apsunkina plauka, ypac jei daugiau uztepi ir ilgiau palaikai, tai po keliu valandu vel atrodo kaip neplauti....
user posted image

Papildyta:
'Hair Repair Shea & Grapefruit Deep Conditioner' - kolkas panaudojau tik karta, bet laabai patiko thumbup.gif Plaukucius padrekina labai puikiai, bet ju neapsunkina, nepriduoda riebumo jausmo.
user posted image

'Color Keeper Green Tea & Fennel Seed Shampoo' - dazytu plauku sampunas. Isplauna plaukucius puikiai, skaniai kvepia, malonus, bet didesnio ispudzio nepaliko.
user posted image

'Res-Q Ointment' - tepaliukas skirtas visokiems isipjovimams, sumusimams, nubrozdinimams ir tt. As kolkas ji tenaudojau ant sudirgusios odytes, tai man patiko.
user posted image

Ir dar bandytos pastos: balinanti ir paprasta (multicare) - tai dabar nebeatrenku kuri tiksliai, bet atrodo balinanti nepatiko (pakuote minksta, pasta tokai 'gumine', tai sunkokai spaudesi, balinimo nepastebejau), o multicare patiko viskuo ir svarbiausia meta joje labai nestipri.
user posted image
user posted image

O vat sis dalykas ('all-in-one wash') kolkas neisbandytas - skirtas naudoti gamtoje, nes suyra visiskai (tinkamas tiek plaukams, tiek veidui, tiek kunui):
user posted image

Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 11, 15:20)
Manau, kad tik intiku ir tik is uzsienio unsure.gif ir pazejau kainas, tai ner labai pigu.. unsure.gif bet cia natur produkt jei gerai suprantu?
Shemsa, gerai temos pav uzrasei lotuliukas.gif  4u.gif

sorry blush2.gif blush2.gif blush2.gif
net nepastebejau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
jo ce yra naturali.
Atsakyti