Įkraunama...
Įkraunama...

Burt's Bees

Man tai ši firma vis labiau patinka...Ir vis daugiau noriu išbandyt biggrin.gif Kur sakėte tų šampūnų būna? Kažkaip LT retai į kosmetikos parduotuves einu, tai vat ir nežinau...

O dabar ką naudoju:

Jau senokai naudoju šios firmos lūpų balzamus. Patys geriausi. Esu išbandžiusi daug ir įvairių firmų ir jei reikėtų rinktis vienintelį, kurį naudoti imčiau šį. Gerai drėkina, malonūs ant lūpų (nei per daug riebu, nei jausmo, kad nieko ir nesitepei), puiki bazė lūpų blizgesiui, maloniai, neįkyriai šaldo. Tinkamas tiek žiemai tiek vasarai. Tas pats balzamas būna skirtingose pakuotėse...
Classic lip balm
user posted image
Beeswax lip balm
user posted image

Turiu tokią kaukę...Be nuostabios pakuotės (stiklinis indelis su labai jau gražiu dangteliu), kurią bus galima panaudoti pasibaigus produktui, pati kaukė tikrai nebloga. Jos principas - sumaišyti įvairūs moliai, kuriuos sumaišius su vandeniu, arbata ar sultimis gaunasi košytė, kurią reikia dėtis ant veido. Nors nesu pastebėjusi akivaizdžių nei vienos kaukės poveikio rezultatų, tačiau po šios veidas tikrai tampa skaistesnis ir lygesnis.
Pore refining
user posted image

Kitas produktas kuris labai patinka - nagų odelių "minkštintojas". Nuostabus citrinų kvapas, puikiai atlieka savo funkciją ir nepalieka riebalo kaip aliejukai. Patogu nešiotis visur su savimi. Aš kartais atidarau tik tam, kad pauostyti biggrin.gif
Lemon butter cuticle
user posted image

Dar turiu veido prausiklį. Manau, būtų labai tinkamas sausai odai (tokiai ir yra skirtas), nes visiškai nesausina odos, greičiau atvirkščiai - palieka riebumo jausmą. Kvapas - fantastiškas, jei mėgstate apelsinus. Kol kas tik kelis kartus naudojau, palauksiu šaltesnių orų ir naudosiu vakarais, kad nereikėtų nieko daugiau ant odos tepti prieš einant miegoti, nes dabar mano oda toli gražu nėra sausa...
Facial cleanser with orange essence
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 vasario 2011 - 19:55
QUOTE(smaggiuke @ 2010 07 16, 23:21)
Kitas produktas kuris labai patinka - nagų odelių "minkštintojas". Nuostabus citrinų kvapas, puikiai atlieka savo funkciją ir nepalieka riebalo kaip aliejukai. Patogu nešiotis visur su savimi. Aš kartais atidarau tik tam, kad pauostyti  biggrin.gif

user posted image

Po jusu komentaro pirkiniu temoj ir pati toki prigriebiau. Nors turiu Sally Hansen odeliu aliejuka, kurio net neipusejus, bet isigijau sita Burt's Bees balzama, nes zymiai patogesnis. Ypac kai darbe su zmonem dirbu ir kaip tycia dazniausiai po nagu proceduru kas nors uzeina ir pan doh.gif Tai su BB zymiai patogiau toje situacijoj, nors kolkas ji tik pora kart naudojau....

Ir labai vilioja prausiklis, bet reikia baigt ka turiu namuose.... ax.gif
Atsakyti
o man lupu balzamas su medum labai riebus neisivaizduoju koks galetu but riebesnis dabar toki naudoju tai man atrodo kad jis labiau ziemai tiktu del riebumo, taip tai fainas labai malonus medaus skonis pasitepus
Atsakyti
Pagaliau šiandien suradau šią firmą ir LT - Kristianoje, kaip ir kažkas minėjo. Tik kad kainos ką aš žinau. Šampūnas 50 lt kainuoja. Kai pvz interneto parduotuvėse JAV 6 dol nekainuoja...Faktas - siųstis žymiai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 07 11, 11:25)

Norejau nusipirkti purinanti sampuna, nes jau kvapas wub.gif bet pasirinkau kita linija, burtsbees liko ateiciai, ar kas naudojo, kazin suteikia purumo?

pore refining
user posted image

O stai mane kaip spuogeliais ismete kita diena blink.gif gal oda valosi? Nors man patiko saldantis jausmas ir dilgciojimas, poras isvale ir atsigavus oda tapo po jos
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 07 20, 13:13)
o man lupu balzamas su medum labai riebus neisivaizduoju koks galetu but riebesnis dabar toki naudoju tai man atrodo kad jis labiau ziemai  tiktu del riebumo, taip tai fainas labai malonus medaus skonis pasitepus

gana riebus, bet tepasi kaip vaskas, toks jausmas ant lupu ir skonio man jis jokio neturi, na gal toks biciu pikio ar cinamono, bet tikrai ne saldaus medaus
Atsakyti
nu po jusu pagyru ir as isigijau odeliu ta citrinini kremuka, nu pirmas ispudis patiko, nepalieka riebalo, kas patinka man visai thumbup.gif , o kvapas wub.gif
ziuresiu kaip toliau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 07 20, 20:56)
Norejau nusipirkti purinanti sampuna, nes jau kvapas  wub.gif bet pasirinkau kita linija, burtsbees liko ateiciai, ar kas naudojo, kazin suteikia purumo?

As kaip tik cia vietoj (t.y. JAV) nusipirkau rinkini - purinantis sampunas ir kondicionierius ir buvo paskutinis uz puse kainos. Na negalejau nepaimt ax.gif
Atsakyti
Turiu šitą
user posted image
Replenishing Lip Balm with Pomegranate Oil

Tai nežinau, nei labai patinka, nei nepatinka. Kvapas granatų įdomus, priprast reikia, labai kietas- man labiau patinka minkštesni balzamai, kurie geriau susigeria, padrėkina. Šituo pasitepi ir lieka ant lūpų sluoksnis, daugiau kaip barjerą sudaro, negu drėkina. Nors žiemai turbūt bus gerai, kai nuo vėjo ir šalčio reiks saugotis.
Atsakyti
turiu si scrub'a Burt's Bees Peach & Willowbark, Deep Pore Scrub :
user posted image

laaabai juo patenkinta, nors grudeliai palyginus ir stambus, bet pati konsistencija kremine, super svelni ir poveikis mano odai labai akivaidus, man jis patinka wub.gif na ir aisku, kam patinka persiku kvapas - jis eina kaip bonusas, nors as pati nemegstu to kvapo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 08 rugpjūčio 2010 - 21:53

i 
Negerbiat kitų narių nerašydamos priemonių pavadinimų.
Paveiksliukų jau ryt gali nelikt, o jūsų žinutė liks.
Tokios žinutės yra neinformatyvios.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 20, 21:15)
As kaip tik cia vietoj (t.y. JAV) nusipirkau rinkini - purinantis sampunas ir kondicionierius ir buvo paskutinis uz puse kainos. Na negalejau nepaimt  ax.gif

Kaip sampunas, ar patiko? bigsmile.gif
Atsakyti