O dabar ką naudoju:
Jau senokai naudoju šios firmos lūpų balzamus. Patys geriausi. Esu išbandžiusi daug ir įvairių firmų ir jei reikėtų rinktis vienintelį, kurį naudoti imčiau šį. Gerai drėkina, malonūs ant lūpų (nei per daug riebu, nei jausmo, kad nieko ir nesitepei), puiki bazė lūpų blizgesiui, maloniai, neįkyriai šaldo. Tinkamas tiek žiemai tiek vasarai. Tas pats balzamas būna skirtingose pakuotėse...
Classic lip balm

Beeswax lip balm

Turiu tokią kaukę...Be nuostabios pakuotės (stiklinis indelis su labai jau gražiu dangteliu), kurią bus galima panaudoti pasibaigus produktui, pati kaukė tikrai nebloga. Jos principas - sumaišyti įvairūs moliai, kuriuos sumaišius su vandeniu, arbata ar sultimis gaunasi košytė, kurią reikia dėtis ant veido. Nors nesu pastebėjusi akivaizdžių nei vienos kaukės poveikio rezultatų, tačiau po šios veidas tikrai tampa skaistesnis ir lygesnis.
Pore refining

Kitas produktas kuris labai patinka - nagų odelių "minkštintojas". Nuostabus citrinų kvapas, puikiai atlieka savo funkciją ir nepalieka riebalo kaip aliejukai. Patogu nešiotis visur su savimi. Aš kartais atidarau tik tam, kad pauostyti

Lemon butter cuticle

Dar turiu veido prausiklį. Manau, būtų labai tinkamas sausai odai (tokiai ir yra skirtas), nes visiškai nesausina odos, greičiau atvirkščiai - palieka riebumo jausmą. Kvapas - fantastiškas, jei mėgstate apelsinus. Kol kas tik kelis kartus naudojau, palauksiu šaltesnių orų ir naudosiu vakarais, kad nereikėtų nieko daugiau ant odos tepti prieš einant miegoti, nes dabar mano oda toli gražu nėra sausa...
Facial cleanser with orange essence