QUOTE(vario @ 2006 10 18, 09:44)
labas rytas,
nežinau kas, ar lietus už lango, ar vaikis "klykiantis-dainuojantis" visa gerkle, ar gerb. Psichologės atsakymas, mane galutinai pribaigė. Nelabai supratau ką reiškia "vidutiniškai dažnai"? Tai tokių vaikų daug ar ne? Ir dar :"pakeisti nelabai imanoma"

Nieko nesupratau

Tai ką aš visus 10 metų darau?? Tai gal viskas be reikalo?
Bet ne! Aš jums galiu pasakyti, kad pakeisti GALIMA. Paprastam vaikui tokie pokyčiai gal būtų ir nepastebimi, bet hiperiukui kiekviena smulkmena yra milžiniškas laimejimas
Vsio. Einu toliau kariaut su "vėjo malūnais" matyt
Vario,
Tokiu vaiku is tikro yra nedaug, nes labai mokytojos paiso ta hiperaktyvuma is savo neisprusimo.
Taip, tu simta procentu turi hiperiuka, as taip pat. Bus labai keista, bet musu draugijoje Klaipedoje pasirode, kad tikruosius turime tik dvi. Ir tai metu projekto pagalba, nuolatinio stebejimo. Kai as pamaciau tuos vaikus, is karto diagnozavau hiperaktyvuma, butent tik vienam grupeje esanciam vaikui. Musu psichologe R. Zinkeviciene sako, kad butent mamos, turincios tikruosius, o ne pseudohiperiukus 100proc.ir gali diagnozuoti, pastebejus juos vaiku buri, kai jiems nieko grieztai neliepia. Man uztektu dvieju dienu ir galiu pasakyti, mano vaikas ar ne.
Labai patiko psichologes zodziai,jie nuostabiai nuskambejo, jie visiskai nesusije su praktika, "kad ieskoti budu, kaid isgirstu paliepimus". Gal galite duoti nuoroda, knyga ar pavyzdziu, kaip tai padaryti ir ne paprastam vaikui, o hiperaktyviam vaikui.
Ne su vejo malunais tu kovoji. Viskas yra gerai. Nuostabi musu Klaipedos PPT direktore vakar kviete mus, kad pasakytu naujiena, jog bus daromas tyrimas, kiek mokyklose yra tokiu vaiku (tik nepaklausiau ar Klaipedos). Veliau tiek pripsilanavom, kad net galva svaigsta. Kad tik nors trys musu norai isisgyvendintu, tai jau siais metais busime daug nuveike. Mums labai padeda Klaipedos PPT.