QUOTE(Katrin @ 2005 10 10, 20:24)
Labukas!
Ta gydytoja Galvydyte mokesi homeopatijos pas Antona Popova, jei Jums tai kazka pasako. Mes pas Popova atejome neturedami vilties issigydyti. Jei ne jis, nezinau ka mes butume dare. Tai dabar kadangi jis labai daznai buna isvaziaves, tai konsultuotis rekomendavo su Gema Galvydyte. Man noretusi daugiau suzinoti apie ja. Kiek jai metu, ar skiria antibiotikus. Ir ar pvz. sergant kokiu nors uzdegimu (slapimtakiu) ar infekcijos atveju ji gydo be antibiotiku ir ar tas gydymas pasiteisina? Labai prasyciau atsakyti.
Ta gydytoja Galvydyte mokesi homeopatijos pas Antona Popova, jei Jums tai kazka pasako. Mes pas Popova atejome neturedami vilties issigydyti. Jei ne jis, nezinau ka mes butume dare. Tai dabar kadangi jis labai daznai buna isvaziaves, tai konsultuotis rekomendavo su Gema Galvydyte. Man noretusi daugiau suzinoti apie ja. Kiek jai metu, ar skiria antibiotikus. Ir ar pvz. sergant kokiu nors uzdegimu (slapimtakiu) ar infekcijos atveju ji gydo be antibiotiku ir ar tas gydymas pasiteisina? Labai prasyciau atsakyti.
Mes pas ją neseniai tai kažin ko pasakyti kaip ir negaliu, ji antibijotikus išrašo tai tikrai (su šlapimtakiais problemų neturėjom tai atsakyti negaliu) pas mano vaikus dažna liga bronchitas, tai ji išrašo čiobreliu arba Prospaną arba kitus homeopatinius vaistus ir labai mane barė kai savo vaikui nuo kosulio ir slogos duodavau Actifedą (jis pasirodo cheminis) mano buvusi gydytoja pastoviai išrašydavo butent jį tai aš taip ir gydžiau.
Kiek jai metų nežinau bet arčiau 40 .