QUOTE(sher @ 2010 07 25, 09:22)
nu pas mane tai kauke, bet manau kad ir balzamas butu vertas demesio, nes kauke tikrai gera, turiu dar as roziu kauke lavera ji trupuciuka skystesne nei basis, tai ir sita patinka

zinok ir nuo basis ir nuo roziu jauciau poveiki
Aha as irgi sita kauke turiu

tai mastau ar geriau butu ta pati linija, (gal poveikis geresnis, stipresnis) ar bandyti kita kondic. Ot dilema
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 25, 10:54)
Aš karts nuo karto užsilašinu, gal
profilaktiškai čia labiau...

Šiaip gali pradėti lūpų kampučius ir pačias lūpas graužti, jei dažniau... Man taip bent atrodo
Ar matai kiek geresni rezultata? Aisku nereikia padaugint, kad ir koki karta per sav.
QUOTE(Dolphin @ 2010 07 25, 11:11)
Na atrase normaliai, kad naudoja pati ir aliejus masazams ( neaisku kokius), ir dar ten kazka. bet neitikino, pirma zinute nutrenke
Zodziu, pirmas ispudis nugalejo

ai negi dabar kiekvienam destysi visas teorijas, nevark ir negaisk laiko kalboms
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 07 25, 12:18)
Na kam taip žiauriai
Bandyk balzamą, kokį širdis geidžia

Aš bent niekad nederinu, kd būtų "iš tos pačios linijos", kažkaip renkuosi, ką tą akimirką noriu. Dabar va Laveros mangų kondicionierių nusipirkau, labai magėjo išbandyti. Vėliau parašysiu atsiliepimus. O iki tol bandyti Basis kondicionierius ir mangų kaukė paliko pačius geriausius įspūdžius. Tik rožių kaukė man tas pats, kas nieko netepti... Matyt plaukas mėgsta intensyvesnį maitinimą.
Juoko formoj, tikejaus skystaliuko, o cia-dar tirstesnis, echhh...
Zodziu, noriu tik laveros balzamo kazkodel, dar teliko apsisprest ar basis, ar kokio mangu. Gal kur
nuolaidu bus LAVERA produkcijai?
Summer, o pas jus parduotuveje gal yra galimybe isigyti meginuku ar priemoniu nusipylimui?