Labai smagus pasakojimas,grazios foto,ispudinga! O ir vaikams manau vienas malonumas keliaut kartu ir visiems kruvoj

! Mes vaziavome kitokiu marsrutu (Bauska,Rundale,Tervete,Jurmala,Sibiles vynuogynas,Kuldiga),bet Tervetes parke pabuvojom..
Istikruju labai ispudinga,buvo nuostabi diena,zemelapis tikrai to parko nera aiskus...Nepamenu po kiek ten mokejom...bet esme tame kad mums isaiskino kad eisim ir pamatysim "balta boba"...einam einam..Kaip ner tos bobos taip nera,pasiklydom..ir juokiames,kad susimokejom pinigus tam,kad pasiklyst miske

Zodziu pasirodo mes pradejom eiti pro priesinga puse,nei reikejo,ir po visu klaidziojimu,ant pacio galo priejom ta balta boba - skulptura tokia..Zodziu visa parka apejom atvirksciai,dar sutikom vienus lietuvius,kurie irgi paisklyde musu klause ar mes ka nors matem

Ispudingiausia tai buvo rast ragana..su visais atributais..Kuri kalba lietuviskai,latviskai ir estiskai..Ir dar paburia..sutapimas ar ne,bet mano draugei burtai issipilde,nors ji kategoriskai sake kad tai nesamone,o man dar neissipilde,dar laukiu

Vaikams tai is vis ispudis...nes ji verda arbata tame katile..duoda saldainiu (riesutai sokolade) ir sako kad tai ryte rinkti triusiu spyrukai

Siaip tai mano nuomone ten galima praleist visa diena,reik isidet kazka uzkast,atsigert..nes ten tokiu dalyku rast mums nepavyko,o ir apejom ne visa. Bet buvo labai smagu!