Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

Sveikos smile.gif

noriu pabandyti pasiūti meškutį. Susiradau kokio norėčiau, tik sunkiai man sekasi išsiversti aprašymą, gal galite man padėti 4u.gif : "Комплект крепежа: шплинтовой (5 шт. шплинтов + 10 шайб с широкими полями и с маленьким центральным отверстием) или болтовой ( 5 болтов + 5 гаек с силиконовой прослойкой на резьбе + 10 шайб)".
Ir dar norėjau pasiteirauti, kur Vilniuje galima nusipirkti priemonių meškučių gamybai. Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 08 20, 23:29)
Sveikos  smile.gif

noriu pabandyti pasiūti meškutį. Susiradau kokio norėčiau, tik sunkiai man sekasi išsiversti aprašymą, gal galite man padėti  4u.gif : "Комплект крепежа: шплинтовой (5 шт. шплинтов + 10 шайб с широкими полями и с маленьким центральным отверстием) или болтовой ( 5 болтов + 5 гаек с силиконовой прослойкой на резьбе + 10 шайб)".
Ir dar norėjau pasiteirauti, kur Vilniuje galima nusipirkti priemonių meškučių gamybai. Būsiu labai dėkinga  4u.gif

labas smile.gif rusiskai nesuprantu, o del priemoniu tai pradziai as pirkau senas naujas parduotuvej, bet cia tik pradziai,pabandymui kas kaip, nes kailiukai ten nelabai...geriausia turbut tam probear pirkti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif pasigrožėjau jūsų darbais, jetus, kažkada prieš porą metų ar daugiau visos kartu pradėjom nuo pradžiamokslio, o dabar kai kurios iš jūsų taip išprofesionalėjot blink.gif thumbup.gif

Aš irgi noriu sugrįžt prie meškinų, kad bent jau sunaudot kažkada pirktus kailiukus...
Ar priimsit, ar padėsit? smile.gif
Mačiau, turėjot blogą su pamokėlėm, gal galėtumėt linką kuri duot, neberandu pati..
Atsakyti
radau lietuviskas pamokele, tik gaila kad jau po laiko , nes visa diena vargau doh.gif , ryt ikelsiu savo darbeli, meskiuka. Sunui i darzeli reikejo pasiuti koki nors gyvuna. Specialiu audiniu neturejau tai is baldiniu gobeleno pasiuvom

pamoka lietuviskai
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 08 26, 12:26)
Sveikos, merginos  4u.gif pasigrožėjau jūsų darbais, jetus, kažkada prieš porą metų ar daugiau visos kartu pradėjom nuo pradžiamokslio, o dabar kai kurios iš jūsų taip išprofesionalėjot  blink.gif  thumbup.gif

Aš irgi noriu sugrįžt prie meškinų, kad bent jau sunaudot kažkada pirktus kailiukus...
Ar priimsit, ar padėsit?  smile.gif
Mačiau, turėjot blogą su pamokėlėm, gal galėtumėt linką kuri duot, neberandu pati..

Sveika sugrįžusi 4u.gif
Atsakyti
mano meskiukas
user posted image
Atsakyti
Radau pamoką su iškarpomis, kaip pasisiūti labai mielą ežiuką. Gal kam pravers
http://maniolena.blo...og-post_29.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wasara: 05 rugsėjo 2011 - 19:34
QUOTE(Wasara @ 2011 09 05, 18:34)
Radau pamoką su iškarpomis, kaip pasisiūti labai mielą ežiuką. Gal kam pravers
http://maniolena.blo...og-post_29.html

Bandysiu wub.gif
O spygliukai jo padažyti ar ten toks kailiukas? (rusiškai aš nesuprantu)

Aš pasiklausti norėjau, turiu pliušo, vieną vienintelį, todėl palyginti su kuom neturiu - jo plaukeliai eina taip antiparaleliai juostom. Na, nežinau, kaip apibūdint... unsure.gif tokios juostos eina po pan 6cm pločio, vienų plaukeliai į viršų žiūri, kitų apačion. Kaip taupiai iškarpą dabar ant tokio susidėliot?
Ir gal kas turit nuorodėlę kokią su tutorialu kaip pliušu siuva? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Ten toks kailiukas, ežiukinis smile.gif Čia šiek tiek pašukuotas.
user posted image
O iš pliušo taip ir siuva (bent kiek aš žinau), pagal išilginį sušiaušimą. Viena dalis kailiuko būna taip, kita taip - atsiranda blizgesio žaismas.
Atsakyti
arbatėlė kokiais dažais padažai aplink akis meškiams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 06 rugsėjo 2011 - 22:19
QUOTE(Arbatėlė @ 2011 09 06, 05:54)
O iš pliušo taip ir siuva (bent kiek aš žinau), pagal išilginį sušiaušimą. Viena dalis kailiuko būna taip, kita taip - atsiranda blizgesio žaismas.

o probear irgi turi ežiukinio kailiuko? bigsmile.gif
Nelabai supratau apie sušiaušimą. Jei tarkim ranką braižaus, tai viena rankos pusė į apačią guls, kita - viršun?
Atsakyti
Probear'as turi ežio kailiuką.

Dėl pliušo. Aš kalbėjau apie dideles detales, pvz. pilvą, ten nieko nepakeisi, dalis taip sugula, dalis kitaip. Rankas gal ir galima istaikyti, kad plaukeliai gultų norima kryptimi g.gif
Atsakyti