Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvas kaip 5 mėnesio nėštumo

QUOTE(Dinka* @ 2012 10 31, 14:15)
na pasisakysiu tiek, kad organizmo valymą su žolelėm praėjau.
Labai patiko,- palengvėjimas akivaizdus, minus 3 kg ( čia ne svorio metimo programa), ir energijos užtaisas.....Negereikia kavos- susinormalizavo spaudimas.
O pilvas- tikrai tikrai susitraukė.
Dabar dar pradėjau sportuoti, derinti maistą- beveik atgavau savo jaunatvinį pilvą, kokį turėjau prieš gimdymus- liekną, be riebalų barankų  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu va,sudomino ir dingo g.gif
Atsakyti
Matyt kuda patapo, tai dabar nelygis sitoj temukej lankytis thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikos ir pas mane ta pati problema atsikises pilvukas, jis pasirode po pirmojo gimdymo, atgavus formas plvukas liko kabeti ir issiputes, tas pats ir po antrojo, na jei kokia diena maziau pavalgau, tai ryte pilvuko kaip ir nelabai yra, na tik pavalgygk daugiau iskart issipucia ir vel atrodo, kad trecio laukiuos doh.gif smile.gif Dabar pradedu sportuoti ir prisiziureti mityba, gal bus koks tai rezulatas ax.gif aisku noretusi greiciau to "gerio" atsikratyti, bet matau niekam dar nepavyko 4u.gif
Atsakyti
ir man butu ydomu suzinot 4u.gif
Atsakyti
o pas mane didelis ir ,kai nuejau pas dantista net pasveikino su nestumu,siaubas kazkox doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grapa @ 2012 11 27, 16:44)
o pas mane didelis ir ,kai nuejau pas dantista net pasveikino su nestumu,siaubas kazkox doh.gif  doh.gif

Ir man pazistama ta amzino nestumo problema. Klausinejo ir darbe, ir parduotuvej:( Ryte pilvelis kaip ir nieko buvo, o va pavalgius isryskedavo toks nuo krutinkaulio... Dar turejau tokia beda, kad nevaldziau pilvo raumenu, negaledavau pilvo itraukti, niekaip. Po 5 metu ryzausi kreiptis chirurgo konsultacijai. Isvada - virs bambos 5cm prasiskyre ir padeti gali tik operacija, tuos raumenis reikia susiuti, nes gresia pilvo isvarza, o po nestumo pertemptos odos pertekliu - pamazinti. Taip pries 3 savaites pasidariau pilvo sienos operacija. Kadangi buvo medicininiu indikaciju, Vilniuje Lazdynu greitosios pagalbos ligonineje operavo nemokamai. Gal kam nors bus idomi ir mano patirtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GZA: 09 gruodžio 2012 - 10:47
sudetinga operacija?ilgas gydymas?kokie rezultatai?
Atsakyti
Man pilvas issoka nuo streso, itampos.
Atsakyti
Pas mane ta pati problema del pilvo, tik kad jis issipute pries kokias 3 savaites. Pagimdziau pries 7,5 men, aisku tas pilvukas po gimdymo dar sioks toks yra, bet daug sportavau ir ji apmazinau. O vat dabar eme jis ir issoko, ir dar toks kietas ganetinai. Eisiu kita savaite pas gine savo, gal kokia cista atsirado, nes daugiau tai net nezinau ka galvot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 11, 20:24)
Pas mane ta pati problema del pilvo, tik kad jis issipute pries kokias 3 savaites. Pagimdziau pries 7,5 men, aisku tas pilvukas po gimdymo dar sioks toks yra, bet daug sportavau ir ji apmazinau. O vat dabar eme jis ir issoko, ir dar toks kietas ganetinai. Eisiu kita savaite pas gine savo, gal kokia cista atsirado, nes daugiau tai net nezinau ka galvot  doh.gif

Parasykit ka pasake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2013 01 13, 19:48)
Parasykit ka pasake 4u.gif

Nieko blogo ir nepasake smile.gif Viskas gerai, vadinas reiks tiesiog susiimt. Gal po svenciu uzsistovejo svoris ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 01 15, 19:37)
Nieko blogo ir nepasake  smile.gif  Viskas gerai, vadinas reiks tiesiog susiimt. Gal po svenciu uzsistovejo svoris ir tiek  smile.gif

Na va 4u.gif
Atsakyti