QUOTE(karalyste @ 2010 08 19, 10:35)
O as tik pirma karta is situ violetiniu medeli dariau, tikrai super spalva (nors tikrai nera mano graziausia) su sitais saldainiais is vis labai smagu dirbti
Ir realiai atrodo 
Papildyta:
O cia medelis krikstynoms, labai man jis mielas toks
Papildyta:
O cia medelis krikstynoms, labai man jis mielas toks
Benderiute tavo vazoneliai nerealus is kur tokie groziai? 
Kadangi be temukes likau tai dar idesiu savo mokiklinukus
Kadangi be temukes likau tai dar idesiu savo mokiklinukus
Karalystė, kaip reikiant pasiruošė rugsėjo pirmai. Aš tai vieną darbelį kuriu kuriu, darau darau, bet taip sunkiai einasi............vos vos 
P.S. be pirmo medelio, Lietuvos vėliava gavosi
P.S. be pirmo medelio, Lietuvos vėliava gavosi
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 19, 12:38)
Karalystė, kaip reikiant pasiruošė rugsėjo pirmai. Aš tai vieną darbelį kuriu kuriu, darau darau, bet taip sunkiai einasi............vos vos 
oi cia nepasiruosimas visi jie jau iskeliauja:)
karalyste jau kazkur minejau kad vazonelius parsisiunciu is Anglu
QUOTE(Benderiute @ 2010 08 19, 12:48)
cia man ir minejai
Vaikiškus batukus, o ir atrodo botukus, mačiau Iki tinkle. Atrodo, kiek pamenu apie 12 Lt.
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 19, 13:49)
Vaikiškus batukus, o ir atrodo botukus, mačiau Iki tinkle. Atrodo, kiek pamenu apie 12 Lt.
bet labai jau grazu tokie batukai
bet ir isiziurejai kad veliava gavosi man net mintis negylo:)
QUOTE(karalyste @ 2010 08 19, 13:02)
bet labai jau grazu tokie batukai
man isvis pradejo patikti vaikiski vazoneliai ...senatve gal jau
gal
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 19, 14:13)
oi aciu mano maziausiai tik 1,6metuku sestadieni katalike padarysiu gal bus geriasne nes seubukas tokios negeros mergytes dar nematem nei as nei seses ir mano vyresneli sudejus i kruva
QUOTE(zmirzlina @ 2010 08 19, 12:49)
Nu as tai cia jokiu idomiu vazoneliu neberandu, jau tokie visi nusibode, negali kazko idomesnio parsivest tie lietuviai, todel parsisiuntineju, ten karst nuo karto vis idomesniu gaunu
Turiu labai grazius porceleninius didelius batus, bet niekaip i juos ko pagamint neprisiruosiu