Zmirzlina jei apie vaisini tai sikart jis su saldainiais raudonais triufeliais bet u tenpenkiolika tik labai simboliskai
Oho kiek groziu radau
Zavus Reveros eziukas, as jau toki irgi anksciau esu darius

Vaikams jis labai patiko
Karalystes vaisiu medeliai kaip visuomet zavus ir isskirtiniai
Mano paskutinis darbas prikeltas naujam gyvenimui mazas krepselis
Iskeliaus kaip geliu puokstele mokytojai

Vaikams jis labai patiko

Karalystes vaisiu medeliai kaip visuomet zavus ir isskirtiniai

Mano paskutinis darbas prikeltas naujam gyvenimui mazas krepselis

Sveikutės.
Noriu pasiklausti ar visos darote su klijais,šautuvais .Ar galima ir su lipnia juostele pvz ant butelio daryti?Ar atrodytų dailiai? Ir kokie saldaniukai ziuretusi gražiai
Žadu mėgint pati kažką suregzt pirmą kart
Ačiū
Noriu pasiklausti ar visos darote su klijais,šautuvais .Ar galima ir su lipnia juostele pvz ant butelio daryti?Ar atrodytų dailiai? Ir kokie saldaniukai ziuretusi gražiai

Ačiū

QUOTE(MUDU @ 2010 10 04, 13:13)
Sveikutės.
Ačiū

Ačiū

kaip pirmam kartui, ir pabandymui, o ne dovanai toli keliauti, tai gal nieko. Aišku, kaži ar verta pirkti karštus klijus pabandymui, o jei neužsikabinsi už medelių darymo, tai neverta išlaidauti

Knielita, labai zavus saldainiu krepselis!
O koki pagrinda dejai i krepseli,prie kurio tvirtinai gelytes bei saldainius?

QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 04, 13:47)
kaip pirmam kartui, ir pabandymui, o ne dovanai toli keliauti, tai gal nieko. Aišku, kaži ar verta pirkti karštus klijus pabandymui, o jei neužsikabinsi už medelių darymo, tai neverta išlaidauti
Man asmeniškai tai nepatiko su izoliacija, sunkiai klijavosi. Naudojau ir abipusio lipnumo ir paprastą kartu.

Ačiū

QUOTE(MUDU @ 2010 10 04, 14:39)
Man viena karta su lipnia juostele buvo super, o va kita syki atlipo daug labai

knielita tavo irgi simpatiskas

QUOTE(~saulyte~ @ 2010 10 04, 13:21)
Knielita, labai zavus saldainiu krepselis!
O koki pagrinda dejai i krepseli,prie kurio tvirtinai gelytes bei saldainius?

As dejau oaze

QUOTE(Revera @ 2010 10 04, 16:12)
Aciu, na as jame dar tobulintu dalyku matau

QUOTE(MUDU @ 2010 10 04, 13:13)
Sveikutės.
Ačiū

Ačiū

aš pirmą kartą dariau su dantų krapštukais pabandymui

labas rytas. Sveikinuosi su mokytojų dienai skirta rudenine puokštyte

Papildyta:
taigi taip ir būna. Žiūrint kaip ir kokie saldainiai, kur naudojami, tokius priklijavimo būdus ir naudoji. Teko ir lipnią juostelę ir medinius ir metalinius smeigtukus, ir ašku karštus klijus.

Papildyta:
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 10 04, 20:04)
aš pirmą kartą dariau su dantų krapštukais pabandymui
saldainiai dūrėsi lengvai, o va burbulą iš popieriaus suvyniotą su yla badžiau
jau geriau su klijais būčiau darius nes tik daugiau darbo buvo
o va su lipnia juostele man nesigavo, saldainiai negražiai stovėjo 

taigi taip ir būna. Žiūrint kaip ir kokie saldainiai, kur naudojami, tokius priklijavimo būdus ir naudoji. Teko ir lipnią juostelę ir medinius ir metalinius smeigtukus, ir ašku karštus klijus.