Įkraunama...
Įkraunama...

quinny zapp, ir jo ALTERNATYVA.

QUOTE(Vilkės akis @ 2013 03 22, 13:23)
Aha, susimojuosim  mirksiukas.gif  Ilgai žiūrėjau į tą čiužinuką, jau buvau ir į krepšiuką įdėjus, bet susilaikiau.Nu jei būtų vaikiukas mažesnis, tai nedvejojus būčiau ėmus, nes ne tik gražiau, bet ir minkščiau miegoti ant jo. Bet tikriausiai sumažėja vietos tada, siauresnis pasidaro. Žiūrėsiu, kaip tu gausi, pasirodysi  tongue.gif
Kadangi zia X didesnis, tai ir sunkesnis. Jau ne 6,3 kg, o 7,4 kg, ką tik pasvėriau.

As saviski sveriau 6.8kg g.gif zia x
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2013 03 22, 16:35)
As saviski sveriau 6.8kg g.gif zia x

Petite star puslapyje irgi nurodo 7.8 kg
Atsakyti
QUOTE(Vilkės akis @ 2013 03 23, 15:26)
Petite star puslapyje irgi nurodo 7.8 kg

Gal svarstykles kiek blogai rode,bet kad teko kelti sketuka kur sveria 7.5 tai maniskis lenvesnis pasirode g.gif reiks bandyti dsr karta psverti biggrin.gif gal tikrai negerai parode g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
sakykite iš kur uk užsisakinėjate šiuos vežimukus? Nes kur randu, tai visur virš 100svarų, tai niekaip netelpu į 400lt., o daugiau nelabai norėčiau sportinukui išleisti blush2.gif
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2013 05 03, 18:36)
Sveikutės,
sakykite iš kur uk užsisakinėjate šiuos vežimukus? Nes kur randu, tai visur virš 100svarų, tai niekaip netelpu į 400lt., o daugiau nelabai norėčiau sportinukui išleisti  blush2.gif
Iš anksto dėkoju  4u.gif

As pati tai arijoj pirkausi,bet kad kiek googlinau uk tikrai jie pigiau,va kad ir siand ilindau ebay 79sv kainuoja ax.gif tai ir ne pirma karta tokia kaina matau,100 net nesu maciusi,tikrai paieskokit geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2013 05 03, 21:22)
As pati tai arijoj pirkausi,bet kad kiek googlinau uk tikrai jie pigiau,va kad ir siand ilindau ebay 79sv kainuoja ax.gif  tai ir ne pirma karta tokia kaina matau,100 net nesu maciusi,tikrai paieskokit geriau smile.gif

Ačiū, aš argose ir mothercare žiūrėjau bei dar ten kokiame tai, visur virš 100sv. kaina, bet jau vienos narės pagalba radau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2013 05 04, 12:30)
Ačiū, aš argose ir mothercare žiūrėjau bei dar ten kokiame tai, visur virš 100sv. kaina, bet jau vienos narės pagalba radau, ačiū  4u.gif

O čia žiūrėjot zia ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenKid's: 06 gegužės 2013 - 15:14
QUOTE(Nala24 @ 2013 05 03, 21:22)
As pati tai arijoj pirkausi,bet kad kiek googlinau uk tikrai jie pigiau,va kad ir siand ilindau ebay 79sv kainuoja ax.gif  tai ir ne pirma karta tokia kaina matau,100 net nesu maciusi,tikrai paieskokit geriau smile.gif

ziurejau as sita uz 79,bet raso,kad jie ne nauji,o atnaujinti,tik nelabai suprantu kaip blush2.gif restauruoti tiksliau.Gal kuri bandet pirkti?Nes man kazkaip baisu...o nauju parduotuveje kainuos nuo 110 svaru,dar dekim siuntima i LT,tarpininkavima,tai ir tas pats quinny iseina (zia renkuosi vien del to,kad pigiau,siaip quinny noreciau wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2013 06 23, 12:09)
ziurejau as sita uz 79,bet raso,kad jie ne nauji,o atnaujinti,tik nelabai suprantu kaip blush2.gif  restauruoti tiksliau.Gal kuri bandet pirkti?Nes man kazkaip baisu...o nauju parduotuveje kainuos nuo 110 svaru,dar dekim siuntima i LT,tarpininkavima,tai ir tas pats quinny iseina (zia renkuosi vien del to,kad pigiau,siaip quinny noreciau wub.gif )

Zn,kad kazkur kelios mamytes pirkosi tuos restauruotus,tai ligu geri,sake gavo beveik naujus,nes negaletum istarti,kad naudoti... O siaip man zia geriau,minksciau vaziuoja ir rankenos aukstesnes,nei pas quinny,tuom ir nugalejo sis vezimas,nes va pazystama turejo zuinny,jos vaikutis toks didesnis ir va neisnaudojo vezimo,gavo keisti,nebetilpo vaikas,bet ji lb zema,tai jai rankenos buvo gerai,o as kai pagal save paziurejau rankenas (mano ugis nera aukstas 1.73) jau per zemai,tai db isigijo zia,tai sake reikejo skart ji pirkti smile.gif
Atsakyti
O gal kas naudojot Babywelt kiss arba fit? Kokie jų pliusai/minusai? Geresni Babywelt ar Petite star zia x?

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 24 vasario 2014 - 09:33
Babywelt lengviau gauti lt, bet zia daugiau buvo aptarta forume. As imciau zia, ir juolab ta restauruota. Uz gera kaina gausite naują kok ybiska vezima. O seip paskaitykite tema nuo pradziu, nemazai prirašyta cia.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2014 02 25, 14:22)
Babywelt lengviau gauti lt, bet zia daugiau buvo aptarta forume. As imciau zia, ir juolab ta restauruota. Uz gera kaina gausite naują kok ybiska vezima. O seip paskaitykite tema nuo pradziu, nemazai prirašyta cia.

Tai perskaičiau visą temą smile.gif Pastebėjau, kad labai zia giria. Tiek kad siųstis jį reiktų. Tad dvejoju. Kadangi gitulia ir babywelt paminėjo kaip alternatyvą zapp ar zia, todėl nusprendžiau paklaust naudojusių babywelt nuomonės kaip šie vežimėliai. Juolab kad rašote, kad juos lengviau LT gauti (beje, gal žinote kur mirksiukas.gif )
Atsakyti