Įkraunama...
Įkraunama...

Keeshondas / Volfšpicas

Laba diena, as taip pat noreciau prie Jusu visu prisijungti, kaip didziule gerbeja, gal kas nors papasakos, ar noriai suniukai maudosi? smile.gif

Vilniuje bus 18 diena sunu paroda, gal kas nors is Keeshondu ateisite? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamuliukas112: 09 gruodžio 2010 - 19:41
Labai patinka man sitie sunys wub.gif 4u.gif
user posted image Eswood Dreamcatcher

user posted image
Eswood Maple Leaf

user posted image
Keestorpets Ultramarine

user posted image
vada is kurios nupirkau kalyte, as taip speju kad kaip tik Olvi is kaires g.gif

user posted image
cia irgi tas pats pulkas rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KatiaNorg: 09 gruodžio 2010 - 20:13
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 12 09, 21:12)
Labai patinka man sitie sunys wub.gif  4u.gif

oi kokios grazutes ir grazuciai sitie ciuciukai. Mano megstamiausi suniukai. Linkiu sekmes Olvi :*
Atsakyti
Nu va pagaliau turiu šviežias išrinktojo nuotraukas,iš parodos Latvijoje,parodoje gavo BOBa bigsmile.gif Tikėkimes sulauksim šuniukų ax.gif ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O čia Polly kalė su kuria buvo kergtas šis patinas

user posted image

Turėtu gautis gražūs pukuotukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 12 17, 11:07)
Tikėkimes sulauksim šuniukų ax.gif  ax.gif

uoj laukiam laukiam, mes suniuku laukiam thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sėkmės jums ir Polly!!! Linkiu sveikų ir gražių šuniukų 4u.gif
Atsakyti
del sio sunio jau baigiu isuzti vyrui ausis. jis jau kaip ir pasirase, tik kaina baugina. kiek apytiksliai kainuoja suniukas?
Atsakyti
QUOTE(lenox @ 2010 12 19, 23:43)
del sio sunio jau baigiu isuzti vyrui ausis. jis jau kaip ir pasirase, tik kaina baugina. kiek apytiksliai kainuoja suniukas?

Kaina tikrai nesikandžioja palyginus su šitų sunų kainom europoje. Nuo 1500-2500lt. Nes orientuojasi į Baltijos šalių kainas. Yra įvairios sąlygos. 4u.gif Pasitarkit su vyru ir priimkit teisingą sprendimą, nes jau nusimato busimieji šeiminynkai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 12 20, 18:51)
Kaina tikrai nesikandžioja palyginus su šitų sunų  kainom europoje. Nuo 1500-2500lt.  Nes orientuojasi į Baltijos šalių kainas. Yra įvairios sąlygos.  4u.gif Pasitarkit su vyru ir priimkit teisingą sprendimą, nes jau nusimato busimieji šeiminynkai. rolleyes.gif

dalykas tas, kad gyvenam Airijoje, ar galima butu suniuka issivezti? kaina tikrai maloniai nustebino. seniai norejau isigyti suni... sena vaikystes svajone... jau daugiau nei metus galvojame koki pirkti ir vis neapsisprendziame. skaitau apie ivairias veisles ir, jau rodos kad va, sitas, bet charakteris sunio ne toks. arba, jei charakteris puikus, tai suo is maziuku veisles, o mazo mano vyras nenori. o va , kai suradau keeshonda, mane uzbure jo grozis wub.gif o kai paskaiciau apie jo charakteri, supratau, kad tai toks suo, kokio visada norejau. ir turesiu arba ji, arba jokio... kai parodziau ir papasakojau apie ji vaikams, sie liko suzaveti ir entuziastingai pasisiule iskratyti savo santaupas is taupykliu ir taip prisideti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lenox @ 2010 12 21, 02:21)
dalykas tas, kad gyvenam Airijoje, ar galima butu suniuka issivezti? kaina tikrai maloniai nustebino. seniai norejau isigyti suni... sena vaikystes svajone... jau daugiau nei metus galvojame koki pirkti ir vis neapsisprendziame. skaitau apie ivairias veisles ir, jau rodos kad va, sitas, bet charakteris sunio ne toks. arba, jei charakteris puikus, tai suo is maziuku veisles, o mazo mano vyras nenori. o va , kai suradau keeshonda, mane uzbure jo grozis wub.gif  o kai paskaiciau apie jo charakteri, supratau, kad tai toks suo, kokio visada norejau. ir turesiu arba ji, arba jokio... kai parodziau ir papasakojau apie ji vaikams, sie liko suzaveti ir entuziastingai pasisiule iskratyti savo santaupas is taupykliu ir taip prisideti smile.gif

Visiškai su jumis sutinku, aš tai pat ješkojau tokio šuns, kad ir būtu į šunį panašus biggrin.gif ir kad būtu draugiškas bet sargus. Mano šuo vaikui kaip auklė, iki šiol stengiuos neimti vaiko į parodas nes jei mano kalė išgyrsta vaiko verksma, blaškos ir ješko kur verkia vaikas.
Dėl įvežimo, aš pasidomėsiu. Šiaip visur rašo kad šuniukai iki 3mėn. neileidžiami, bet aš tikrai žinau kad turint pazyma is veisejo kad suniukas nekontaktavo su niekuom ir leidymą įvežimui pvz. į Norvegija galima įvežt, o Airijos reikalavimai panašaus griežtumo, bet dar sužinosiu tiksliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KatiaNorg: 21 gruodžio 2010 - 23:23
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 12 22, 01:03)
Visiškai su jumis sutinku, aš tai pat ješkojau tokio šuns, kad ir būtu į šunį panašus  biggrin.gif  ir kad būtu draugiškas bet sargus.  Mano šuo vaikui kaip auklė, iki šiol stengiuos neimti vaiko į parodas nes jei mano kalė išgyrsta vaiko verksma, blaškos ir ješko kur verkia vaikas.
Dėl įvežimo, aš pasidomėsiu. Šiaip visur rašo kad šuniukai iki 3mėn. neileidžiami, bet aš tikrai žinau kad turint pazyma is veisejo kad suniukas nekontaktavo su niekuom ir leidymą įvežimui pvz. į Norvegija galima įvežt, o Airijos reikalavimai panašaus griežtumo, bet dar sužinosiu tiksliai.

Didelis dekui 4u.gif ,as ir pati domesiuos kas ir kaip, o kokio amziaus sunelis jau gali keliauti pas kitus seimininkus?
Atsakyti
QUOTE(lenox @ 2010 12 22, 21:03)
Didelis dekui 4u.gif ,as ir pati domesiuos kas ir kaip, o kokio amziaus sunelis jau gali keliauti pas kitus seimininkus?

Šiaip, 2-3mėn.
Atsakyti