Vilniuje bus 18 diena sunu paroda, gal kas nors is Keeshondu ateisite?
Laba diena, as taip pat noreciau prie Jusu visu prisijungti, kaip didziule gerbeja, gal kas nors papasakos, ar noriai suniukai maudosi? 
Labai patinka man sitie sunys
Eswood Dreamcatcher

Eswood Maple Leaf

Keestorpets Ultramarine

vada is kurios nupirkau kalyte, as taip speju kad kaip tik Olvi is kaires

cia irgi tas pats pulkas
Eswood Dreamcatcher 
Eswood Maple Leaf

Keestorpets Ultramarine

vada is kurios nupirkau kalyte, as taip speju kad kaip tik Olvi is kaires

cia irgi tas pats pulkas
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 12 09, 21:12)
oi kokios grazutes ir grazuciai sitie ciuciukai. Mano megstamiausi suniukai. Linkiu sekmes Olvi :*
Nu va pagaliau turiu šviežias išrinktojo nuotraukas,iš parodos Latvijoje,parodoje gavo BOBa
Tikėkimes sulauksim šuniukų

O čia Polly kalė su kuria buvo kergtas šis patinas

Turėtu gautis gražūs pukuotukai

O čia Polly kalė su kuria buvo kergtas šis patinas

Turėtu gautis gražūs pukuotukai
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 12 17, 11:07)
uoj laukiam laukiam, mes suniuku laukiam
Sėkmės jums ir Polly!!! Linkiu sveikų ir gražių šuniukų
QUOTE(lenox @ 2010 12 19, 23:43)
del sio sunio jau baigiu isuzti vyrui ausis. jis jau kaip ir pasirase, tik kaina baugina. kiek apytiksliai kainuoja suniukas?
Kaina tikrai nesikandžioja palyginus su šitų sunų kainom europoje. Nuo 1500-2500lt. Nes orientuojasi į Baltijos šalių kainas. Yra įvairios sąlygos.
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 12 20, 18:51)
Kaina tikrai nesikandžioja palyginus su šitų sunų kainom europoje. Nuo 1500-2500lt. Nes orientuojasi į Baltijos šalių kainas. Yra įvairios sąlygos.
Pasitarkit su vyru ir priimkit teisingą sprendimą, nes jau nusimato busimieji šeiminynkai. 
dalykas tas, kad gyvenam Airijoje, ar galima butu suniuka issivezti? kaina tikrai maloniai nustebino. seniai norejau isigyti suni... sena vaikystes svajone... jau daugiau nei metus galvojame koki pirkti ir vis neapsisprendziame. skaitau apie ivairias veisles ir, jau rodos kad va, sitas, bet charakteris sunio ne toks. arba, jei charakteris puikus, tai suo is maziuku veisles, o mazo mano vyras nenori. o va , kai suradau keeshonda, mane uzbure jo grozis
QUOTE(lenox @ 2010 12 21, 02:21)
dalykas tas, kad gyvenam Airijoje, ar galima butu suniuka issivezti? kaina tikrai maloniai nustebino. seniai norejau isigyti suni... sena vaikystes svajone... jau daugiau nei metus galvojame koki pirkti ir vis neapsisprendziame. skaitau apie ivairias veisles ir, jau rodos kad va, sitas, bet charakteris sunio ne toks. arba, jei charakteris puikus, tai suo is maziuku veisles, o mazo mano vyras nenori. o va , kai suradau keeshonda, mane uzbure jo grozis
o kai paskaiciau apie jo charakteri, supratau, kad tai toks suo, kokio visada norejau. ir turesiu arba ji, arba jokio... kai parodziau ir papasakojau apie ji vaikams, sie liko suzaveti ir entuziastingai pasisiule iskratyti savo santaupas is taupykliu ir taip prisideti 
Visiškai su jumis sutinku, aš tai pat ješkojau tokio šuns, kad ir būtu į šunį panašus
Dėl įvežimo, aš pasidomėsiu. Šiaip visur rašo kad šuniukai iki 3mėn. neileidžiami, bet aš tikrai žinau kad turint pazyma is veisejo kad suniukas nekontaktavo su niekuom ir leidymą įvežimui pvz. į Norvegija galima įvežt, o Airijos reikalavimai panašaus griežtumo, bet dar sužinosiu tiksliai.
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 12 22, 01:03)
Visiškai su jumis sutinku, aš tai pat ješkojau tokio šuns, kad ir būtu į šunį panašus
ir kad būtu draugiškas bet sargus. Mano šuo vaikui kaip auklė, iki šiol stengiuos neimti vaiko į parodas nes jei mano kalė išgyrsta vaiko verksma, blaškos ir ješko kur verkia vaikas.
Dėl įvežimo, aš pasidomėsiu. Šiaip visur rašo kad šuniukai iki 3mėn. neileidžiami, bet aš tikrai žinau kad turint pazyma is veisejo kad suniukas nekontaktavo su niekuom ir leidymą įvežimui pvz. į Norvegija galima įvežt, o Airijos reikalavimai panašaus griežtumo, bet dar sužinosiu tiksliai.
Didelis dekui
QUOTE(lenox @ 2010 12 22, 21:03)
Didelis dekui
,as ir pati domesiuos kas ir kaip, o kokio amziaus sunelis jau gali keliauti pas kitus seimininkus?
Šiaip, 2-3mėn.