Sveikos mamos
aš grįšiu prie e-parduotuvės

irgi vis galvoju kaip išsukt, elektorinę parduotuvę kaip ir turim, bet ten- jau po Lietuvą pasklidę plačiai ED rūbai

kurių nepaslaptis visi gauna iš giminaičių, draugų ir t.t. už tikrai mažas kainas. O aš vis svajoju kažkaip perorientuot/išplėst tą parduotuvę ir turėt ten didelę pasiūlą rankų darbo gaminių vaikučiams

tik aišku vienai tai yra fiziškai nerealu (nes dirbu).
Todėl iškyla daug klausimų: kaip surinkt norinčias prisidėti, kaip su jomis dirbti? ar būtinos sutartys dėl darbelių? ar tiesiog įmanoma būtų susitarti? Kadangi įmonės išlaikymas žinoma kainuoja atitinkamai būtų minimalus kelių proc antkainis, kadangi žinau kiek užtrunka rankų darbo gaminiai, kainos bus apskaičiuojamos logiškai ir nieko neskriaudžiant
Viskas dar yra tik pamastymuose, bet kaip ir minėjau, kadangi e parduotuvė yra jau pilnai sukurta ir veikianti, gal turit idėjų, gal kuri esate kažką panašaus dariusi ir galite patarti?
esu kontaktavus su viena mamyte iš SM, jie lyg žadėjo atidarinėt e parduotuvę, ir butent panašaus pobūdžio (rankų darbo gaminiai vaikams), tik kaži kaip jai pasisekė, gal esat ką nors tokio užmatę internete? nes aš pamečiau jos kontaktus