Įkraunama...
Įkraunama...

Gleivinės auginimas

QUOTE(Era2005 @ 2006 01 30, 14:00)
Širyt pamatavome gleivinės storį ir tik 8 mm. Per pietus suleidome Pregnyl. Rytoj per pietus IUI. 8 mm - gal įvyks stebuklas? schmoll.gif

sveika,
man per 1.5 dienos gleivine nuo 8 iki 10 mmm buvo :-)
taigi nusiteik sekmingam IUI ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
ieskau kur nors panasios temos, tad nepykit jei ne čia parašius būsiu, bet gal ir čia smile.gif
esu po Hysteroskopijos-kurios metu nustatė Asermano sindr-cia po gimdymo viskas pasidarė verysad.gif -niekam nelinkiu šitos bėdos-net didžiausiam priešui.
dabar išvalė tas sąaugas, kurios buvo gimdoj, įdėjo varinę spiralė, kad vėl nesuliptų gimdos sienos ir paskyrė Estrofem, bet po 3tabl į dieną!!!!!(kad tuščiose vietose ataugtų gimdos gleivinė)
širdis neleidžia tokiom dozėm ryt tuos hormonus-o dabar lyg sudiegia krūtinėj-prisiminiau kad iki nėštumo turėjau toj krūty fibroadeno verysad.gif -išvis neįsivaizduoju ką daryt-ataugint gleivinę tai reik, bet ar nėra kokių alternatyvų tam estrofemui?-išvis baisu jį gert, jau skambinau sykį tam operavusiam ginekologui, jau nesmagu ir trukdyt-vis šauna klausimas į galvą, aišku,gal čia tik paranoja ryšium su perskaityta anotacija, bet....
jei kas esat vartojusi, ar irgi tokiom dozėm reikėjo gert?
p.s.-būčiau dėkinga už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2009 08 08, 19:11)
Sveikos  4u.gif ,
ieskau kur nors panasios temos, tad nepykit jei ne čia parašius būsiu, bet gal ir čia smile.gif
esu po Hysteroskopijos-kurios metu nustatė Asermano sindr-cia po gimdymo viskas pasidarė  verysad.gif -niekam nelinkiu šitos bėdos-net didžiausiam priešui.
dabar išvalė tas sąaugas, kurios buvo gimdoj, įdėjo varinę spiralė, kad vėl nesuliptų gimdos sienos ir paskyrė Estrofem, bet po 3tabl į dieną!!!!!(kad tuščiose vietose ataugtų gimdos gleivinė)
širdis neleidžia tokiom dozėm ryt tuos hormonus-o dabar lyg sudiegia krūtinėj-prisiminiau kad iki nėštumo turėjau toj krūty fibroadeno  verysad.gif -išvis neįsivaizduoju ką daryt-ataugint gleivinę tai reik, bet ar nėra kokių alternatyvų tam estrofemui?-išvis baisu jį gert, jau skambinau sykį tam operavusiam ginekologui, jau nesmagu ir trukdyt-vis šauna klausimas į galvą, aišku,gal čia tik paranoja ryšium su perskaityta anotacija, bet....

sveika smile.gif as irgi po hysteroskopijos, pasalino polipa mirksiukas.gif dabar esu stimuliuojama, auginu gleivine su estrofemu po tablete 3k dienoj. pirma nuo jo labai skaudejo galva, bet gine sake, kad jo mirtinai reikia. smile.gif tai geriu geriu
Atsakyti
QUOTE(piene782 @ 2009 08 08, 20:21)
sveika smile.gif  as irgi po hysteroskopijos, pasalino polipa mirksiukas.gif  dabar esu stimuliuojama, auginu gleivine su estrofemu po tablete 3k dienoj. pirma nuo jo labai skaudejo galva, bet gine sake, kad jo mirtinai reikia. smile.gif  tai geriu geriu

o geras-o au nebaisu gerti toki brrr-bjaurybe?
man irgi skauda galva visas dienas(nu tas pora kai ji geriu)-o as galvojau kad cia nuo narkozes dar blush2.gif
o salia jo nereikia progestogenu gerti?nes as kai paklausiau savo daktaro-sako-tipo ateisi po 3sav gerimo-ir matysim ax.gif , nesuprantu jau as visai
Papildyta:
QUOTE(Ramsta @ 2009 08 08, 20:37)
man irgi skauda galva visas dienas(nu tas pora kai ji geriu)-o as galvojau kad cia nuo narkozes dar  blush2.gif
o salia jo nereikia progestogenu gerti?nes as kai paklausiau savo daktaro-sako-tipo ateisi po 3sav gerimo-ir matysim  ax.gif , nesuprantu jau as visai

tiesa, o estrofemas po kiek mg?po 2mg 3kart?
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2009 08 08, 19:38)
man irgi skauda galva visas dienas(nu tas pora kai ji geriu)-o as galvojau kad cia nuo narkozes dar  blush2.gif
o salia jo nereikia progestogenu gerti?nes as kai paklausiau savo daktaro-sako-tipo ateisi po 3sav gerimo-ir matysim  ax.gif , nesuprantu jau as visai
Papildyta:
tiesa, o estrofemas po kiek mg?po 2mg 3kart?

jo, po 2mg 3kart. verysad.gif baisu gerti, o ka darysi, leliaus labai norisi biggrin.gif . as geriau clostilbegita, dabar dar leidziuosi puregona ir estrofema geriu. jauciu ka visai nusinuodysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2009 08 08, 20:11)

Man antra stimuliacija šiuo metu baiginėjas. Per abi gėriau estrofem po 1 tabletę 3 kartus dienoj, 2 mg 4u.gif Ir plius dar ovestin žvakutes skyrė gleivinės auginimui.
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2009 08 08, 21:56)
Man antra stimuliacija šiuo metu baiginėjas. Per abi gėriau estrofem po 1 tabletę 3 kartus dienoj, 2 mg  4u.gif Ir plius dar ovestin žvakutes skyrė gleivinės auginimui.

o jei ne-paslaptis, kokia priežastis, kad reik stimuliuot?
Papildyta:
QUOTE(piene782 @ 2009 08 08, 21:53)
jo, po 2mg 3kart. verysad.gif baisu gerti, o ka darysi, leliaus labai norisi biggrin.gif . as geriau clostilbegita, dabar dar leidziuosi puregona ir estrofema geriu. jauciu ka visai nusinuodysiu unsure.gif

ziauru unsure.gif , ko del tu mazyliu nepadarytum-turiu viena stebukliuka tokį 4u.gif , bet tie vaistai-net nzn ar noriu tiek aukotis del kito, bet gal apskritai čia tokia taktika g.gif , nes pati tikriausiai ta gleivinė neataugs....
o jei ne paslaptis-kiek laiko jau geri situos vaistus?
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2009 08 08, 22:14)

Nelabai O vyksta, FSH per aukštas, prolaktinas... Clost suėdė gleivinę dar labiau, todėl nuo kito ciklo pereinam prie gonalio jau.
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2009 08 08, 21:14)
Papildyta:
ziauru  unsure.gif , ko del tu mazyliu nepadarytum-turiu viena stebukliuka tokį  4u.gif , bet tie vaistai-net nzn ar noriu tiek aukotis del kito, bet gal apskritai čia tokia taktika  g.gif , nes pati tikriausiai ta gleivinė neataugs....
o jei ne paslaptis-kiek laiko jau geri situos vaistus?

geriu neilgai, dar tik 3 diena, bet prastokai jauciuosi verysad.gif , beto dar ovestin zvakutes nakciai askyre. tikiuosi uzaugs ta gleivine biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos , merginos. As pradesiu gert Estrofem nuo pirmadienio, bet prisiskaiciau cia pas jus, kad baisiai galva skauda unsure.gif . Tai kazin kazka nuo skausmo galima bus pavartot, ar taip ir reikes susirietus tupet. Ir dar toks klausimelis, kai pradedi gert, po kiek laiko reiktu gleivines stori pasimatuot ???
Dekui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronikiki @ 2009 08 08, 21:38)
Sveikos , merginos. As pradesiu gert Estrofem nuo pirmadienio, bet prisiskaiciau cia pas jus, kad baisiai galva skauda  unsure.gif . Tai kazin kazka nuo skausmo galima bus pavartot, ar taip ir reikes susirietus tupet. Ir dar toks klausimelis, kai pradedi gert, po kiek laiko reiktu gleivines stori pasimatuot ???
Dekui. 4u.gif

o gal tau jokiu pojuciu nebus, cia gi ne isom skauda galva smile.gif as pradejau gerti nuo 8 c d, bet pries tai geriau clostilbegita, kuris mazina gleivine. 13 c d varau pas gine ziures kaip ten man viskas auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(piene782 @ 2009 08 09, 09:20)
o gal tau jokiu pojuciu nebus, cia gi ne isom skauda galva smile.gif  as pradejau gerti nuo 8 c d, bet pries tai geriau clostilbegita, kuris mazina gleivine. 13 c d varau pas gine ziures kaip ten man viskas auga smile.gif

cia ziuriu kaip kam-man liepe gerti nuo pirmos menziu dienos g.gif
nesuprantu-aisku man net sunku buvo suprast kada cia jau ta pirma diena-nes po hysteroskopijos ir saaugu isdalyjimo vistiek kraujavau...tikiuos nebusiu ko nors pagadinus blink.gif
Atsakyti