Įkraunama...
Įkraunama...

Gleivinės auginimas

QUOTE(Darla @ 2006 08 15, 22:16)
Kai būsi ruošiama IVF, tai tau ir taip viską paaiškins bei stebės 4u.gif Beje, o kada ruošiesi daryti IVF? blush2.gif

Na va as jau kaip ir ruosiuosi.Visi tyrimai atlikti,dabar laukiu tik mms,o jos turetu kazkur sio men.25diena pasirodyti,tai va jau leisiuos Dipheralina.O tos gleivines,tai taip man niekas ir neziurejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 08 15, 22:20)
Na va as jau kaip ir ruosiuosi.Visi tyrimai atlikti,dabar laukiu tik mms,o jos turetu kazkur sio men.25diena pasirodyti,tai va jau leisiuos Dipheralina.O tos gleivines,tai taip man niekas ir neziurejo g.gif

Kai tikrins folikulų augimą, išmatuos ir gleivinę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2006 08 15, 22:48)
Kai tikrins folikulų augimą, išmatuos ir gleivinę 4u.gif

Na tai viskas aisku,kodel man dar jos netikrino bigsmile.gif Bet,vis man dar neaisku blush2.gif ,o tai ar spes man vaistai padeti jaigu bus kas ne taip blush2.gif
Na o is kitos puses,tai suprantu,kad kol folikulai neauginami,tai nera jokio tikslo ir gleivines auginti bigsmile.gif Sudetinga cia ta procedura,nelabai dar gaudausi g.gif g.gif
Atsakyti
Labutis visoms,
Kiek skaitinėju tai Estrofemas daugumai yra skiriamas kartu su kuom nors. Aš jau trečią mėnesį geriu vien tik Estrofemą po 6 mg į dieną. Niekaip neišjudina gleivinės ji pas mane apie 14 c.d apie 6mm, o ciklo pabaigoje (vartojant estrofemą apie 40 c.d ) nesiekia 8 mm. Kaip sakė daktaras kitų vaistų neskiria, kad nestimuliuoti ovuliacijos, bet kol kas jokių pakitimų...
Atsakyti
Na as truputi pasimetus. Buvau pas gyd. 10 c. d. tai pasiziurejus echoskopu pasake, kad gleivine per puse plonesne negu turetu buti.
Keista, kad neskyre jokiu papildomu vaistu gleivinei paauginti. As jos kaip ir uzklausiau gal kokiu vaistuku skirsit jai pauginti, tai jinai sako, kad mes jau ir geriam vaistukus, tipo BR. ir DUF.
Neramu todel, kad as jau lankausi pas ja nuo 2006 vasario men., o mano gleivine kaip buvo plonyte taip ir liko.
Jus cia kazka minejot apie Estrofema, gal galima ji savavaliskai gerti g.gif

Papildyta:
Ai dar pamirsau pamineti, kad leidausi Pregnyli.
Tai gaunasi BR+PREGN+DUF.
Ar nuo situ vaistu gleivine pastores ?
Atsakyti
Zajoncku...Matau kad musu schema siek tiek panasi. Man t.p. buvo paskirtas Bromkriptinas, antra menesi uzaugo 13 mm folikulas, tik gleivine buvo 5 mm (ji pas mane visuomet plona, jau 4 metai ne storesne uz 5mm), tai nuo 11 c.d. K paskyre estrofema po 1mg*2 k. dienoj ir 3 ampules Gonalio po 75. Po tokio gydymo gleivine uzaugo iki 8mm ovuliacijos diena. Po Gonalio liepe is karto Ovitrelle susileisti. Rugelei buvo taikyta ta pati schema - sekmingai. 4u.gif
ir dar, pamirsau, nuo 3-os dienos po Ovitrelle - Diuphastona po 1 tabl 2 kartus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sim-a: 30 rugpjūčio 2006 - 09:23
10 c. d. mano gleivine tik 4 mm verysad.gif
Folikuliukas lygtai neblogas bet kas is to jeigu nieks ten neuzkibs su
tokia gleivine.
Pasirodo ja uzsiauginti irgi problema g.gif
Atsakyti
tai gi ja galima dar vos ne padvigubinti per 3-4 dienas, jei gerai toleruosi Estrofema su Gonaliu..
Atsakyti
Tame ir reikalas, kad man gyd. neskiria jokiu kitokiu vaistu.
Eisiu as pas ja penktadieni (bus jau 13 c. d.) tai kad ir israsys Estrofemo ir Gonalio susileisti vistiek si menesi jauciu nieko nespesiu, bus ko gero veltui praleistas laikas.
Atsakyti
na, jei jau 13 d. tai jau tikrai ne spesi. Man 11d sake kad jau kaip ir velok siek tiek, kad reikia 7-9 c.d. ateiti..
Atsakyti
***** kaip nervina, tai negi as pati turiu jai pasakyti apie Estrofema ir Gonali, dabar tai jau net apsizliumbiau verysad.gif
Jauciuosi kazkokia kvaile pasitikejus gydytoja ir vis kazko laukianti.
Atsakyti
o tai pas ka tu lankaisi?
Atsakyti