Įkraunama...
Įkraunama...

Pliusai ir minusai gyventi soduose

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 11 30, 17:02)

Kaip tamstos provansas plėtojasi? rolleyes.gif

bigsmile.gif atsimenat?pletoju nesunkiai ,baldai plaukia is france rolleyes.gif

.....o kodel vis leidziates moteros y tuos tantalus ar kaip ten?metas versti kita lapa,ir baigti vienoms kitas komentinti rolleyes.gif
(klientu,uzsakovu akyse kristu jusu marke iskart tongue.gif )
....nu ....baigiu....
Atsakyti
sakykit merginos..o kiek jūs vasarą kW elektros išnaudojat..mes tai tik vasarojam sode....žiemą mieste būnam ale per 7 savaitesnuo liepos galo iki rugsėjo vid. prisuko 550kw g.gif - hidroforas, boileris..saklbyklė, žoliapjovė...na arbatinukas... g.gif ..ar pas jus panašiai?
Papildyta:
QUOTE(dije @ 2009 11 30, 21:17)
Apsitvėrėm tvorą, užsėjom veją- vasarą nesinori net kojos kelti iš savo mažyčio rojaus: vaikai turškiasi švariame baseiniuke, švari veja, jokių šiukšlių, jokių pašalinių asmenų. Taip , kad ir jūsų tvora užstos morkų ir braškių ežias ir viskas bus  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ..rudenį visai nesinorėjo išvažiuot iš sodų..ramuma ten...ramybė.... thumbup.gif Vasrą mieste net nesinori pasilikt... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2009 11 30, 23:12)
sakykit merginos..o kiek jūs vasarą kW elektros išnaudojat..mes tai tik vasarojam sode....žiemą mieste būnam ale  per 7 savaitesnuo liepos galo iki rugsėjo vid. prisuko 550kw g.gif - hidroforas, boileris..saklbyklė, žoliapjovė...na arbatinukas... g.gif ..ar pas

As isnaudoju tai ne mazai, 700 kw, bet kaip issiaiskinau tai kaitvete elektrine daug ima, boileris, nu toliau arbatinukas, mikrobangine, pas mane zoliapjove su benzu, bet is sulinio siurblys vandeni siurbliuoja, tai ydomu kiek tas elektros ima, bet kaitvetes tai ypatingai ima.
Siaip tai darzus laisto elektriniu budu, viskas taip ir susideda. Maziausia esu isdeginus 500kw elektros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super blondine: 30 lapkričio 2009 - 22:56
QUOTE(Šindila @ 2009 11 30, 20:47)
mes jau skaiciuojam dienas iki issikraustymo is judrios miesto dalies i soda... ir as jau matau minusu... galbut priprasiu ir veliau sakysiu, kad nera niekur gyventi geriau kaip uzmiesty, taciau dabar sode jauciuosi kaip atskirta nuo gyvenimo, pasaulio rolleyes.gif jau vien tai, kad panorejus neiseisiu pasivaikscioti i centra, i parkeli ar pas drauge... aisku alternatyva masina, taciau tai visai ne tas pats  schmoll.gif
taciau turiu ir labai dideli pliusa- vasara, po darbu, nereikia galvoti -kur cia nulekti pasimaudyti, pasideginti, pora trejeta zingsniu ir  thumbup.gif

o nauji namai toli nuo miesto?
Mes kai išsikraustėm, negalvojau apie tai, bet po pusmečio pasijutau uždaryta, nes tuomet auginau vaiką ir nevairavau mašinos doh.gif Bet išsilaikius teises viskas stojo į savo vietas tongue.gif Bet netgi tuomet, kai nevažinėjau, važiuodama per miestą vis pagalvodavau, kad atrodo jau LABAI senai praėjo tas etapas, kai gyvenom bute ir dabar nei už ką nesinorėtų grįžti schmoll.gif

QUOTE(super blondine @ 2009 11 30, 22:53)
As isnaudoju tai ne mazai, 700 kw, bet kaip issiaiskinau tai kaitvete elektrine daug ima, boileris, nu toliau arbatinukas, mikrobangine, pas mane zoliapjove su benzu, bet is sulinio siurblys vandeni siurbliuoja, tai ydomu kiek tas elektros ima, bet kaitvetes tai ypatingai ima.
Siaip tai darzus laisto elektriniu budu, viskas taip ir susideda. Maziausia esu isdeginus 500kw elektros.

ir pas mus panašiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 12 01, 01:13)
o nauji namai toli nuo miesto?
Mes kai išsikraustėm, negalvojau apie tai, bet po pusmečio pasijutau uždaryta, nes tuomet auginau vaiką ir nevairavau mašinos  doh.gif  Bet išsilaikius teises viskas stojo į savo vietas  tongue.gif  Bet netgi tuomet, kai nevažinėjau, važiuodama per miestą vis pagalvodavau, kad atrodo jau LABAI senai praėjo tas etapas, kai gyvenom bute ir dabar nei už ką nesinorėtų grįžti  schmoll.gif
ir pas mus panašiai  drinks_cheers.gif

Aš ko tik pasigendu- tai gyvendama bute priėjusi prie lango, matydavau daug žiburių, apšviesta gatve važiuojančios mašinos modelį galėdavau įžiūrėti. Dabar gi- tik miesto pašvaistę matau, o kaimynų automobilius jau iš žibintų formos atpažystu. bigsmile.gif Bet į butą taip pat grįžti nenoriu, vien dėl apačioj gyvenančios bobulės, kurią netgi vaikų trepsėjimas dieną nervindavo.. doh.gif dar ir šiąnakt ją vėl sapnavau, atėjusią vidur dienos skųstis.. doh.gif O kur dar prišnerkštas kiemas, laiptinė, parkavimosi problemos.... verysad.gif
Bet tikiuosi ir sodų gatvelių apšvietimas- laiko klausimas. Manau kažkada ir ten bus šviesa. rolleyes.gif Kaip ir asvaltas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Šindila @ 2009 11 30, 21:47)

mes jau skaiciuojam dienas iki issikraustymo is judrios miesto dalies i soda... ir as jau matau minusu... galbut priprasiu ir veliau sakysiu, kad nera niekur gyventi geriau kaip uzmiesty, taciau dabar sode jauciuosi kaip atskirta nuo gyvenimo, pasaulio rolleyes.gif jau vien tai, kad panorejus neiseisiu pasivaikscioti i centra, i parkeli ar pas drauge... aisku alternatyva masina, taciau tai visai ne tas pats  schmoll.gif
taciau turiu ir labai dideli pliusa- vasara, po darbu, nereikia galvoti -kur cia nulekti pasimaudyti, pasideginti, pora trejeta zingsniu ir  thumbup.gif
ir dar, gerai toms, pas kurias aplink sodai zolyte apseti, grazu... pas mus aplink vien pensininkai su isartu kiekvienu zemes lopineliu, taciau kai bus tvora, tikiuosi nebematyti nieko apart savo kiemo  blush2.gif

Pazystamas jausmas... hihihi.gif Bet apsiprasit ir to nepasigesit mirksiukas.gif
O del kW - mes gyvendami sunaudojam apie 200-300 kW be dvitarifio skaitliuko. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(super blondine @ 2009 11 30, 22:53)
As isnaudoju tai ne mazai, 700 kw,

oho blink.gif o halvojau kad mes siaubingai daug sunaudojam unsure.gif mes apie 400 doh.gif man tai košmariškai daug... viskas pas mus ant elektros.. na išskyrus šildymą lotuliukas.gif

QUOTE(dije @ 2009 12 01, 08:19)
tai gyvendama bute priėjusi prie lango, matydavau daug žiburių,

na to tai gal ir taip.... bet priėjus prie to pačio lango tas triukšmas tai doh.gif o pas mus kaip kiti sodai ant kalno išsidėstę.. tai vakare jau visai gražiai šviečia wub.gif nemažai gyvena.. ir jau kiti kalėdom puošiasi tai žiburėlių dar daugiau wub.gif

aš pamiršau pasigirt kad jau kelios savaitės kaip esu pirmininko žmona lotuliukas.gif ta prasme diedą išrinko į pirmininkus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2009 11 30, 23:12)
sakykit merginos..o kiek jūs vasarą kW elektros išnaudojat..mes tai tik vasarojam sode....žiemą mieste būnam ale  per 7 savaitesnuo liepos galo iki rugsėjo vid. prisuko 550kw g.gif - hidroforas, boileris..saklbyklė, žoliapjovė...na arbatinukas... g.gif ..ar pas jus panašiai?
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ..rudenį visai nesinorėjo išvažiuot iš sodų..ramuma ten...ramybė.... thumbup.gif  Vasrą mieste net nesinori pasilikt... rolleyes.gif

Boileris visada daug prisuka kilovatų. Pradėjau diena išjungineti jį kartu su hidroforu - "taupyt bandysiu" biggrin.gif . Šaldytuvai, televizoriai, skalbimo mašinos manau šiais laikais tikrai daug neima, nebent virino programa.
Del nematymo kaimynų - auginkit vynuoges, žirnius, jurginus, saulėgrąžas. Pernai tooookią gražią "tvorą" uzsiauginau - gražu. Niekur nerandu nuotraukos tai įkeliu šių metų saulėgrąžą. Žinoma efektas visiškai ne toks, kaip kad prie tvoros būtų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 01, 10:00)
oho  blink.gif  o halvojau kad mes siaubingai daug sunaudojam  unsure.gif  mes apie 400  doh.gif  man tai košmariškai daug... viskas pas mus ant elektros..  na išskyrus šildymą  lotuliukas.gif
na to tai gal ir taip.... bet priėjus prie to pačio lango tas triukšmas tai  doh.gif  o pas mus kaip kiti sodai ant kalno išsidėstę.. tai vakare jau visai gražiai šviečia  wub.gif  nemažai gyvena.. ir jau kiti kalėdom puošiasi tai žiburėlių dar daugiau  wub.gif

aš pamiršau pasigirt kad jau kelios savaitės kaip esu pirmininko žmona  lotuliukas.gif  ta prasme diedą išrinko į pirmininkus  cool.gif

Na as kolkas nesijauciu atskirta nuo pasaulio, bet galbut tai pasijustu jeigu auginciau vaikiuka..bet ir tai vairuoju masiniuka ir nemanau kad tai yra problema 4u.gif
Akvilyte as irgi pirmininko zmona, pries menesi manasis irgi patapo pirmininku:)
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti