Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai - 3 dalis

QUOTE(pjurgitukas @ 2010 11 01, 23:04)
kaip tau ten jau gal zinai ka nors. NT teigiamas ar dar nedarei?

o del pamastymo visais 5000proc sutinku su tavim

Na dar MMM tik savaitės gale turėtų būti, nekantru, bet bandysiu laukti, pirmą kartą gailiuosi, kad ciklas toks ilgas (ir nereguliarus... minimum 30d, dažnai net 34d doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kliockas @ 2010 10 30, 22:45)
Na aš tą- "dirbom be išeiginių"... norėjau pasakyti, didinom tikimybę pastoti.
O dėl kiekio ir kokybės- smile.gif tai suderinama smile.gif
O užtenka kartais tik karto... kitoms ir kai vyras su prezervatyvu ar per MMM pavyksta pastoti.
Teisybės tik kaip visada nėra- kas nori negauna ir atvirkščiai wink.gif
Aš nežinau, kada pagal mano ciklą reikėjo kraujo tyrimą darytis... Kolkas lauksiu MMM.

P.S. Pamąstymas- sunku pastoti, paskui juk reikia laimingai išnešioti, o dar ir sėkmingai pagimdyti sveiką vaikutį... O koks dar darbas užauginti dorą žmogų, sveiką...

bet visu pirma, turi susikurti ka auginti biggrin.gif
skaiciau zurnale, kad po ovuliacijos praejus 7- 10 dienu NT jau gali parodyti niestuma nesulaukus mm.
manau man reikes pasidaryti NT kokia diena sia savaite, jau siandien 8 dienos, kantrybe baigia issekti smile.gif o dar pastebejau kad krutines apimtis padidejo blush2.gif
savaitgali iskepiau vistienos kulseliu kurias taip megau, bet kazko nesuzavejo, atsisakiau silkes su karstomis bulvemis, nos visi taip skaniai planavom suvalgyti tongue.gif
Draugai kviete i vyno vakareli, tai kad nereiktu vyno ragauti ( nes kas cia zino blush2.gif gal jau nestuke.gif ) nusprendziau vairuoti.. ir siaip dirgli kazko pasidariau... gal nuo nestuke.gif , o gal siaip nuo laukimo ir nezinios.... ech... o dienos tik sestadieni... is siaip kelias dienas paveluodavo... ilga ilga bus si savaite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2010 11 02, 14:19)
bet visu pirma, turi susikurti ka auginti biggrin.gif
skaiciau zurnale, kad po ovuliacijos praejus 7- 10 dienu NT jau gali parodyti niestuma nesulaukus mm.
manau man reikes pasidaryti NT kokia diena sia savaite, jau siandien 8 dienos, kantrybe baigia issekti smile.gif o dar pastebejau kad krutines apimtis padidejo blush2.gif
savaitgali iskepiau vistienos kulseliu kurias taip megau, bet kazko nesuzavejo, atsisakiau silkes su karstomis bulvemis, nos visi taip skaniai planavom suvalgyti tongue.gif
Draugai kviete i vyno vakareli, tai kad nereiktu vyno ragauti ( nes kas cia zino  blush2.gif  gal jau  nestuke.gif ) nusprendziau vairuoti.. ir siaip dirgli kazko pasidariau... gal nuo nestuke.gif , o gal siaip nuo laukimo ir nezinios.... ech... o dienos tik sestadieni... is siaip kelias dienas paveluodavo... ilga ilga bus si savaite  doh.gif

man kazkaip del maisto tai nera jokiu pokyciu.. valgau ta pati ir tom paciom porcijom, nesinori kazko tokio, ko anksciau nemegau ir atvirksciai lotuliukas.gif o krutines apimtis tai zenkliai padidejo thumbup.gif greiciausiai jus jau nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
As supratau kad laukiuosi... kai atsoko noras rukyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2010 11 02, 13:50)
As supratau kad laukiuosi... kai atsoko noras rukyti  thumbup.gif

hi hi hi geras tavo noras smile.gif
pats leliukas zino thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 02, 13:35)
man kazkaip del maisto tai nera jokiu pokyciu.. valgau ta pati ir tom paciom porcijom, nesinori kazko tokio, ko anksciau nemegau ir atvirksciai lotuliukas.gif o krutines apimtis tai zenkliai padidejo thumbup.gif greiciausiai jus jau nestuke.gif  thumbup.gif

dar kazkaip nedrasu dziaugtis blush2.gif
kad nebuciau apsirikusi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2010 11 02, 16:49)
dar kazkaip nedrasu dziaugtis  blush2.gif
kad nebuciau apsirikusi... doh.gif

siaip juk kiek matau, jums tai ne pirmas vaikelis, todel jums turetu buti lengviau suprasti savo kuno pokycius ir pan, tad jei visi simptomai atitinka niestumo pozymius, vadinasi jus nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Na mano mmm daugmaz reguliarios kazkur 30-31 diena,kartais 28,zodziu paskutines buvo rugsejo 29,spali nesusirgau...25 diena pasidariau NT-neigiamas,dabar bijau daryti kad vel nebutu nusivylimo ir I juosteles unsure.gif ..vis tempiu guma sakau gal dar buvo anksti todel nerode...Itarimai kad laukiuosi prasidejo nuo to kad nebegaliu gert stipriuju alkoholiniu gerimu,vemiu toliau nei matau,bet va testas parode neigiama unsure.gif ..Vakar ziauriai maude sonus,nugaros puseje,buvo taip sunku vietos neradau.Pilva vis pamaudzia kaip pries mm....nezinau nei ka galvoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 02, 16:15)
siaip juk kiek matau, jums tai ne pirmas vaikelis, todel jums turetu buti lengviau suprasti savo kuno pokycius ir pan, tad jei visi simptomai atitinka niestumo pozymius, vadinasi jus nestuke.gif  4u.gif

Kad ir ne pirmas nestuke.gif bet kiekvienas ju vis kitoks tongue.gif su pirmu nepaprastai jauna.. antras net abejoniu neturejau, kad bus kitaip net testo nesidariau... o sitas... blush2.gif toooks neplanuotas, kad net vyrui nesakau, kad kazka itariu ax.gif jau pradejom dziaugtis pagaliau pabege nuo sauskelniu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievuli @ 2010 11 02, 16:38)
Na mano mmm daugmaz reguliarios kazkur 30-31 diena,kartais 28,zodziu paskutines buvo rugsejo 29,spali nesusirgau...25 diena pasidariau NT-neigiamas,dabar bijau daryti kad vel nebutu nusivylimo ir I juosteles unsure.gif ..vis tempiu guma sakau gal dar buvo anksti todel nerode...Itarimai kad laukiuosi prasidejo nuo to kad nebegaliu gert stipriuju alkoholiniu gerimu,vemiu toliau nei matau,bet va testas parode neigiama unsure.gif ..Vakar ziauriai maude sonus,nugaros puseje,buvo taip sunku vietos neradau.Pilva vis pamaudzia kaip pries mm....nezinau nei ka galvoti unsure.gif

neigiamas testas dar nesako, kad tikrai nera nestuke.gif pabandyk dar karta smile.gif
jei jau ne tai ieskok kitu priezasciu nes yra daugybe varijantu kodel dingo tavo mm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2010 11 02, 17:49)
Kad ir ne pirmas  nestuke.gif bet kiekvienas ju vis kitoks  tongue.gif su pirmu nepaprastai jauna.. antras net abejoniu neturejau, kad bus kitaip net testo nesidariau... o sitas...  blush2.gif toooks neplanuotas, kad net vyrui nesakau, kad kazka itariu ax.gif jau pradejom dziaugtis pagaliau pabege nuo sauskelniu tongue.gif

drinks_cheers.gif kad kiekvienas kartas vis kitoks drinks_cheers.gif bet vistiek, juk jauciat vistiek kazkokius jau jaustus pojucius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 02, 17:09)
drinks_cheers.gif  kad kiekvienas kartas vis kitoks drinks_cheers.gif  bet vistiek, juk jauciat vistiek kazkokius jau jaustus pojucius? ax.gif

tai del to ir itarineju, kad kazkas kitap nei pries mm biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, galiu prisijūngti? Anksčiau "nardžiau " prie planuojančių, bet man vakar testas parodė dvi bigsmile.gif , jau trys dienos mm veluoja. Bet pilvą maudžia lyg prieš pat MM, net padursto šoną kartais. Pas norimą ginę tik lapkričio 9 užsirašiau. Nzn ar čia viskas tvarkoj, nors kai klausiau telefonu visi kaip susitarę kartojo kad taip turi būti, bet tai mano pirmas nėštumas, ir taip žiauriai bijau, kad nzn ar vertą laukti taip ilgai, gal nulėkt pas kitą ginę anksčiau, kaip manot??Ar HCG pasidaryti pačiai, kad žinoti kad viskas tvarkoje. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikutuke: 03 lapkričio 2010 - 11:41
QUOTE(vikutuke @ 2010 11 03, 12:41)
Labukas, galiu prisijūngti? Anksčiau "nardžiau " prie planuojančių,  bet man vakar testas parodė dvi  bigsmile.gif , jau trys dienos mm veluoja. Bet pilvą maudžia lyg prieš pat MM, net padursto šoną kartais. Pas norimą ginę tik  lapkričio 9 užsirašiau. Nzn ar čia viskas tvarkoj, nors kai klausiau telefonu visi kaip susitarę kartojo kad taip turi būti, bet tai mano pirmas nėštumas, ir taip žiauriai bijau, kad nzn ar vertą laukti taip ilgai, gal nulėkt pas kitą ginę anksčiau, kaip manot??Ar HCG pasidaryti pačiai, kad žinoti kad viskas tvarkoje. blush2.gif

man tai su visais maziukais pilveli skaudedavo smile.gif
tuoj turetu praeiti, kai daugiau niestumo hormono pasigamins smile.gif
o jei kraujingu isskyru nera ir skausmelis toks lyg per mmm tai pakentek smile.gif
Atsakyti