Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai - 3 dalis

QUOTE(Alekto @ 2010 11 05, 10:31)
Mes planuojam trečiajį leliuką. Po ovuliacijos praėjo daugų daugiausiai 7 dienos. Tad testukui dar ankstoka. Bet nerealiai skauda šonus unsure.gif Jau prisigalvojau visokių nesamonių doh.gif O ir pas gydytojus nuėjus,nematytų absoliut nieko,kad ir ne ten pastojus būčiau doh.gif  Atrodo trečias nėštumas būtų,ale vistiek kažkas kitaip ir ta nelemta baimė gniaužo nuolat unsure.gif

zinau mirksiukas.gif kai net nezinai ar jis apsivaisino... ar jis prisitvirtino... ar vietoje isikure...
Linkiu kantrybes laukiant rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 11 05, 10:31)
Mes planuojam trečiajį leliuką. Po ovuliacijos praėjo daugų daugiausiai 7 dienos. Tad testukui dar ankstoka. Bet nerealiai skauda šonus unsure.gif Jau prisigalvojau visokių nesamonių doh.gif O ir pas gydytojus nuėjus,nematytų absoliut nieko,kad ir ne ten pastojus būčiau doh.gif  Atrodo trečias nėštumas būtų,ale vistiek kažkas kitaip ir ta nelemta baimė gniaužo nuolat unsure.gif

na man tai siandien 9DPO tai pasidariau testuka
nieko ryskaus nerodo, bet ta vieta kur turetu but antras bruksniukas po keliu val truputi pakeite spalvyte, beeet taip nezymiai, kad dar net spresti ka nors... g.gif
dar nenoriu dziaugtis gal mano regejimas pagedo biggrin.gif
paskubejau blush2.gif ech tas nekantrumas doh.gif
zadejau tik sekmadieni pasidaryti, bet tu praeik ramiai pro vaistine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2010 11 05, 14:02)
nieko ryskaus nerodo, bet ta vieta kur turetu but antras bruksniukas po keliu val truputi pakeite spalvyte, beeet taip nezymiai, kad dar net spresti ka nors... g.gif
dar nenoriu dziaugtis gal mano regejimas pagedo  biggrin.gif
zadejau tik sekmadieni pasidaryti, bet tu praeik ramiai pro vaistine lotuliukas.gif

zn, ir man buvo suknu praeiti pro vaistine doh.gif lotuliukas.gif o yac jai zn, kad jau yra nupirktas testas, tai neimanoma nesusivaldyti jo nepasidarius lotuliukas.gif as per per pora menesiu sugadinau gal 5 testus, jie rode po I juostele, ir du testus kurie rode II juosteles doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2010 11 05, 14:02)
dar nenoriu dziaugtis gal mano regejimas pagedo  biggrin.gif

Va va man panasiai bet as tikrai per anskti dariausi (o isgasdino tas kad visuri ciklo man biskuteli patepliojo vos vos rusvu kraujuku,sese patare pasidryti testa nes gali buti sako pirmas nestumo pozymis ) tai va pasidariau ir isvydau kur turetu buti antra juostele toks lyg ten butu ispaudas sviesiai rozinis,bet tik gerai isiziurejus matosi.dabar praejo 3 dienos po to testuko,bet sian biski pramiegojau ir pamirsau pasidaryti o kavos jau isgerus teks laukti ryt ryto doh.gif o jauciu prastai nes labai labai silpnai jauciuosi,neperseniausia atrodo atsikelus o jau pavargau doh.gif
Atsakyti
Na,man su abiem pirmais nėštumais 7 DPO jau parodydavo normalius vaiduoklius. Sakau,gal reik vyrą siūst vaistinėn jau pirkt testuko doh.gif Aš tiesą pasakius su pirmais kartais kalnus tų NT esu sugadinus blush2.gif Pradėdavau 5 DPO daryt lotuliukas.gif tai darydavau rytais,per pietus ir vakarais lotuliukas.gif Bet aš turėjau juostelių užsipirkus iš e-bay pigiai.Tai man ir bepigu buvo daryt.Testas skaitydavos teigiamas,kai jau vyras ižiūrėdavo biggrin.gif nes aš visada matydavau tą antrąją juostelę laugh.gif
Siaubas,kaip dar iškest bent savaitėlę blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 05 lapkričio 2010 - 13:12
QUOTE(Alekto @ 2010 11 05, 15:11)
Na,man su abiem pirmais nėštumais 7 DPO jau parodydavo normalius vaiduoklius. Sakau,gal reik vyrą siūst vaistinėn jau pirkt testuko doh.gif Aš tiesą pasakius su pirmais kartais kalnus tų NT esu sugadinus blush2.gif Pradėdavau 5 DPO daryt lotuliukas.gif tai darydavau rytais,per pietus ir vakarais lotuliukas.gif Bet aš turėjau juostelių užsipirkus iš e-bay pigiai.Tai man ir bepigu buvo daryt.Testas skaitydavos teigiamas,kai jau vyras ižiūrėdavo biggrin.gif nes aš visada matydavau tą antrąją juostelę laugh.gif

Aha as ir is ebay uzsisakius kelis svarus kainuoja 10 testuku lotuliukas.gif galima gadinti..tik kazkaip man atrodo kad juos reik su rytiniu slapimu daryt
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2010 11 05, 13:40)
Aha as ir is ebay uzsisakius kelis svarus kainuoja 10 testuku lotuliukas.gif galima gadinti..tik kazkaip man atrodo kad juos reik su rytiniu slapimu daryt

Man gavos kažkur 70cnt/vnt (mūsų pinigais).Kažkaip buvau užtaikius neblogai nusipirkt thumbup.gif O kai jau nėštumas yra,tai su bet kokiu šlapimu parodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 11 05, 17:07)
Man gavos kažkur 70cnt/vnt (mūsų pinigais).Kažkaip buvau užtaikius neblogai nusipirkt thumbup.gif  O kai jau nėštumas yra,tai su bet kokiu šlapimu parodo rolleyes.gif

Na palauksiu ryto nors taip jau nekantru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2010 11 05, 15:30)
Na palauksiu ryto nors taip jau nekantru doh.gif

Aš tai neišlaukčiau blush2.gif Jeigu jau testukas būtų mano rankose,tai pirmu taikymu į tuoletą bėgčiau su buteliuku lotuliukas.gif Ale nėr man kaip išlyst iš namų,kad NT nusipirkt.Na,aš kantriai bandau laukt bent jau kitos savaitės.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 11 05, 17:34)
Aš tai neišlaukčiau blush2.gif Jeigu jau testukas būtų mano rankose,tai pirmu taikymu į tuoletą bėgčiau su buteliuku lotuliukas.gif Ale nėr man kaip išlyst iš namų,kad NT nusipirkt.Na,aš kantriai bandau laukt bent jau kitos savaitės.

Buna buna ir man taip kad neiskenciu lotuliukas.gif Bet bandau sy karta buti kantri rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 11 05, 13:14)
zn, ir man buvo suknu praeiti pro vaistine  doh.gif  lotuliukas.gif o yac jai zn, kad jau yra nupirktas testas, tai neimanoma nesusivaldyti jo nepasidarius lotuliukas.gif as per per pora menesiu sugadinau gal 5 testus, jie rode po I juostele, ir du testus kurie rode II juosteles doh.gif  lotuliukas.gif

na nusipirkau dar viena 4u.gif , bet tikrai lauksiu iki pirmadienio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(camelia1525 @ 2010 11 05, 13:15)
Va va man panasiai bet as tikrai per anskti dariausi (o isgasdino tas kad visuri ciklo man biskuteli patepliojo vos vos rusvu kraujuku,sese patare pasidryti testa nes gali buti sako pirmas nestumo pozymis ) tai va pasidariau ir isvydau kur turetu buti antra juostele toks lyg ten butu ispaudas sviesiai rozinis,bet tik gerai isiziurejus matosi.dabar praejo 3 dienos po to testuko,bet sian biski pramiegojau ir pamirsau pasidaryti o kavos jau isgerus teks laukti ryt ryto doh.gif  o jauciu prastai nes labai labai silpnai jauciuosi,neperseniausia atrodo atsikelus o jau pavargau doh.gif

as ir stoviu siandien parduotuvej prie kasos, karstis ispyle...silpna, pries mm kazkaip nebudavo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2010 11 05, 14:11)

na siandien paemiau jautreni thumbup.gif tai gal pirmadienio palauksiu... ax.gif
Atsakyti
as ir stoviu siandien parduotuvej prie kasos, karstis ispyle...silpna, pries mm kazkaip nebudavo schmoll.gif
Papildyta:

O po kiek laiko jums isryskejo ta antra juostele vaiduokliukas? Ir ar ji tokia sviesai rozine tokia kad reik pakreipt kad matytum? lotuliukas.gif
Atsakyti