Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai - 3 dalis

QUOTE(vikutuke @ 2010 11 11, 15:03)
Eina sau 10 dienų ir jau vaiduokliuoja  blink.gif . Tavo gal ciklas labai ilgas? Nes jeigu skaityti kas po ovuliacijos praėjus 14 dienų būna mm, tai dar net implantuotis nespėjo  g.gif Nors kai kur rašo kad implantacija 3-10 dieną, tai matyt kaip kam.

Mano ovuliacija vyksta iš kart po mmm, t.y. 7 ciklo dieną mirksiukas.gif Tad paskuočiuot gali biggrin.gif mmm buvo 10.21, O buvo apytiksliai 10.28 - 10.31. Tad po jos jau praėjo 10 parų ir jautresnis NT už tat ir rodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 11 11, 16:07)
Mano ovuliacija vyksta iš kart po mmm, t.y. 7 ciklo dieną mirksiukas.gif Tad paskuočiuot gali biggrin.gif mmm buvo 10.21, O buvo apytiksliai 10.28 - 10.31. Tad po jos jau praėjo 10 parų ir jautresnis NT už tat ir rodo 4u.gif

Matai kaip būna, o maniškė O šį mėnesį tik 18 dieną buvo, užtat beveik iki mm vėlavimo nieko ir nerodė. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 11 11, 15:37)
Pas mane visi tokie tongue.gif

O man išlindo šiandien vaiduoklis (po 3 minučių,kaip ir priklauso) ax.gif nors ir ne ryte dariaus,o dabar.Bandysiu ryt iš ryto dar NT gadint doh.gif gerai,kad vyras į komandiruotę išvykęs,tai nelazdavos manęs lotuliukas.gif Nors iki mmm dar 10 dienų rolleyes.gif

kaip smagu 4u.gif sveikinimas dideliausi smile.gif
kai susigalvosi del ketvirto vaikelio tai parasyk abi tada bandysim nestuke.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(vikutuke @ 2010 11 11, 16:03)
Eina sau 10 dienų ir jau vaiduokliuoja  blink.gif . Tavo gal ciklas labai ilgas? Nes jeigu skaityti kas po ovuliacijos praėjus 14 dienų būna mm, tai dar net implantuotis nespėjo  g.gif Nors kai kur rašo kad implantacija 3-10 dieną, tai matyt kaip kam.

O dėl pametinukų tai aš gudri kalbėti, nei vieno dar nepagimdžius, labai daug pavyzdžių turiu, kai draugės po vieną pagimdžiusios sakė daugiau ni ni  schmoll.gif , tik per mūsų lavoną ( na nebent po 5-10 metų) lotuliukas.gif . o aš sakydavau, na ką jau čia  - kur vienas ten ir antras.
Žiūrėsim kaip čia bus. ax.gif

jei gerom emocijom nuleksi gimdyti smile.gif ir busi tikra ,kad tau pavyks, tai pamatysi nieko ten baisaus nera ax.gif . patikek zinau mirksiukas.gif
Atsakyti
pramušė ant vėmimo , iš vis ligonis esu visiškas, o dar tas pilvo maudimas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikutuke: 12 lapkričio 2010 - 09:43
QUOTE(vikutuke @ 2010 11 12, 10:39)
pramušė ant vėmimo , iš vis ligonis esu visiškas, o dar tas pilvo maudimas  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nieko, nieko, istversi 4u.gif Juk tai netruks visa gyvenima, o to kaina - vaikutis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2010 11 12, 10:39)
pramušė ant vėmimo , iš vis ligonis esu visiškas, o dar tas pilvo maudimas  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Linkiu kad tie negalavimai kuo grečiau tau baigtusi.... smile.gif
Mudvi esam beveik vienodą laiką nestuke.gif Man taip vis dar nesitiki....
Du užsiauginau, per neštumus nepykino, ir dabar kai laukiuos trecio, kolkas savijauta puiki. smile.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos supermamytes 4u.gif Gal kiek nedrasiai, bet jungiuosi prie jusu blush2.gif Pries pusmeti tapau nestuke.gif ir gaila ilgai tai netruko, ankstyvas persileidimas verysad.gif Verkiau, liudejau, bet as ir vel cia, beveik tikra, kad mano zirniukas grizo , nors NT darysiu tik savaitgali blush2.gif MMM nepasirodo jau 5 dienos, joms sutrikti apart nestuke.gif lyg ir nebuvo priezasciu, pas mane jos reguliarios g.gif Jau nuo O jauciu pilvelyje kazkas darosi, keiciasi.. Krutine mano MB sako kaip pas nestuke.gif o jau speneliu jautrumas doh.gif Sutriko miegas, naktimis vis vartausi, nerasdama patogios padeties miegoti, o jau ir pasivaiksciojimai i wc padaznejo blink.gif Vakar sleikstuliukas atsirado, dabar nei arbatos atsigerti skaniai negaliu doh.gif Tai va, isnagrinejau visa temele ir pasidariau tokia isvada ax.gif Zinau, per anksti dziaugtis, bet sirdele kazka jaucia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Savimeile @ 2010 11 12, 15:39)
Sveikos busimos ir esamos supermamytes  4u.gif  Gal kiek nedrasiai, bet jungiuosi prie jusu  blush2.gif  Pries pusmeti tapau  nestuke.gif  ir gaila ilgai tai netruko, ankstyvas persileidimas  verysad.gif  Verkiau, liudejau, bet as ir vel cia, beveik tikra, kad mano zirniukas grizo , nors NT darysiu tik savaitgali  blush2.gif  MMM nepasirodo jau 5 dienos, joms sutrikti apart  nestuke.gif  lyg ir nebuvo priezasciu, pas mane jos  reguliarios  g.gif  Jau nuo O jauciu pilvelyje kazkas darosi, keiciasi.. Krutine mano MB sako kaip pas  nestuke.gif  o jau speneliu jautrumas  doh.gif  Sutriko miegas, naktimis vis vartausi, nerasdama patogios padeties miegoti, o jau ir pasivaiksciojimai i wc padaznejo  blink.gif  Vakar sleikstuliukas atsirado, dabar nei arbatos atsigerti skaniai negaliu  doh.gif  Tai va, isnagrinejau visa temele ir pasidariau tokia isvada  ax.gif  Zinau, per anksti dziaugtis, bet sirdele kazka jaucia  wub.gif

Tikėk, širdelė visada jaučia, aš beveik iš korto po Ovuliacijos sakiau - BUS.
Atsakyti
sveikos senbuvės, na ka, as irgi treciadieni pasidariau testuka ir jis parode ryskiausia antra juostele. pagal paskaiciavimus, turetu but 4 savaites ir 5 dienos. Pirmas mano nestumas buvo nelaimingas 7 savaite, todel dabar baisiai neramina mane pojuciai, nes jie visiskai kitokie, nei kad buvo pirma karta. nezinau ar tai normalu. g.gif
ir siaip kartais pamaudena pilveli, ir tik (.)(.) tapus jautresne, o speneliai visai ne. jokiu daugiau pojuciu...
sakykit cia taip normalu? blush2.gif
Papildyta:
sveikos senbuvės, na ka, as irgi treciadieni pasidariau testuka ir jis parode ryskiausia antra juostele. pagal paskaiciavimus, turetu but 4 savaites ir 5 dienos. Pirmas mano nestumas buvo nelaimingas 7 savaite, todel dabar baisiai neramina mane pojuciai, nes jie visiskai kitokie, nei kad buvo pirma karta. g.gif
ir siaip kartais pamaudena pilveli, ir tik (.)(.) tapus jautresne, o speneliai visai ne. jokiu daugiau pojuciu...
Atsakyti
QUOTE(rimma @ 2010 11 12, 14:42)
sveikos senbuvės, na ka, as irgi treciadieni pasidariau testuka ir jis parode ryskiausia antra juostele. pagal paskaiciavimus, turetu but 4 savaites ir 5 dienos. Pirmas mano nestumas buvo nelaimingas 7 savaite, todel dabar baisiai neramina mane pojuciai, nes jie visiskai kitokie, nei kad buvo pirma karta. nezinau ar tai normalu.  g.gif
Papildyta:
sveikos senbuvės, na ka, as irgi treciadieni pasidariau testuka ir jis parode ryskiausia antra juostele. pagal paskaiciavimus, turetu but 4 savaites ir 5 dienos. Pirmas mano nestumas buvo nelaimingas 7 savaite, todel dabar baisiai neramina mane pojuciai, nes jie visiskai kitokie, nei kad buvo pirma karta.  g.gif

Manau kiekvienai skirtingai, mano pirmasis niestumas, kuris taip pat nutruko buvo taip pat kitoks nei sis, tada ei ne veluojancios mmm nebuciau ne itarusi jog laukiuosi schmoll.gif
Atsakyti
Mano NT šiandien gražiai jau ryškus clap.gif Na,dabar tik mmm dieną bedarysiu,nes ir taip jau aišku ax.gif visgo MB buvo teisus,kad aš nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 11 13, 12:11)
Mano NT šiandien gražiai jau ryškus clap.gif Na,dabar tik mmm dieną bedarysiu,nes ir taip jau aišku ax.gif visgo MB buvo teisus,kad aš nestuke.gif

Sveikinu 4u.gif Lengvo nestuke.gif
Atsakyti