Pradeda labai skaudeti krutine. Man taip buvo.
QUOTE(Ivonnna @ 2010 11 17, 21:00)
As dar iki turejusiu buti menesiniu datos supratau, kad greiciausiai laukiuosi, nes labai eme pykinti nuo cigareciu kvapo. Pasirodo, neklydau
Siaip tai manau, kad kiekviena moteris savaip jaucia savo organizmo pokycius.

Siaip tai manau, kad kiekviena moteris savaip jaucia savo organizmo pokycius.
Va va man mmm veluoja jau 6 dienos ,o cigareciu kvapa galiu uzuosti net kaip kaimynai lauke ruko

Sveikos merginos
Norejau paklausti tokio gal keisto klausimo:))) Ar gali pasirodyti pirmieji nestumo pozymiai po 6 dienu nuo lytinio akto?
O gal as jau cia prisifantazuoju is baimes pastoti

Norejau paklausti tokio gal keisto klausimo:))) Ar gali pasirodyti pirmieji nestumo pozymiai po 6 dienu nuo lytinio akto?

QUOTE(Uuoga @ 2010 11 21, 00:37)
Sveikos merginos

Tikrai gali

QUOTE(Alekto @ 2010 11 21, 09:48)

Reikes pasidaryti ryt testa..o jezus..tikiuosi nesilaukiu

Nors,buvau skaicius, kad nei po 4 nei po 5 dienu, nei po savaites,nesimato dar pozymiu..hmm

QUOTE(virdzexx @ 2010 11 17, 12:11)
sveikos merginos, padekit nes jau baisu darosi, nezinau ar nescia
krutis kauda, bega skystis, atrodo lyg priespienis, bet man jas skauda.

krutis kauda, bega skystis, atrodo lyg priespienis, bet man jas skauda.
Man toks buvo pozymis antra karta tapus

o man pozymiai tai dabar pagalvoju buvo prakaitavimas, o daugiau lyg ir nzn, na siandien kai nesulaukiau mm pasidariau testuka ir ka gi as
ir verkimas ima, galvoje pinasi visos mintys, dar matyt nesuvokiu

mano pykinimas prasidėjo tik tada kai jau sužinojau,kad
. O prieš tai tik kad nesulaukiau mmm

mane pirmiausia (dar neįsitikinus, kad laukiuosi) pradėjo žiauriai pykinti, klaikiai skaudėti nugarą, temperatūra 37.3, širdis malėsi nepagaunamai, maudė pilvo apačią, buvo baisiai liūdna. žodžiu komplektas žavingas. paskui pasidariau testą, po to kraują, po to pažiūrėjo ultragarsu, praėjo beveik 3 savaitės, visą žavingą požymių kompleksą tebejaučiu, tik kad dar prisidėjo skaudūs speneliai. nespėju net nėštumu pasidžiaugti :] o su pirmąja nieko nejaučiau...
Labai jautri ir skausminga krutine. Nors ir daznai pries menesines ji tapdavo jautresne, bet sikart labai anksti ir nebepraeina. Ir padaznejo keliones i WC
testukas dar nerode man ilgai,o as jau nakti pradejau begioti i tualeta kelis kartus,man tai buvo labai keista.(velesnis pastojimas cia buvo)itariau,bet be testo netikejau
ir vieninteli karta vaziuojant auto ,supykino labai,teko stoti beveik sankryzoje
likau taip pat labai nesusipratusi kodel,mintis buvo apie "tai"bet vel gi-testas nerode

O ar kamnors yra buve, kad kazkur savaite po ovuliacijos pasirode kraujo ? Skaiciau, kad tai rodo vaisiaus implantacija.. Man taip buvo si cikla, mmm dar nesulaukiau bet dar ir neturetu buti.. NT testas nieko naujo nerode, bandysiu ryt.. duok Dieve, kad viskas butu taip kaip geriau..